#Bayram Haberleri

#Bayram Haberleri

Datça bayramda boş kaldı

Muğla’nın Datça ilçesi, olumsuz hava koşulları nedeniyle bayramda beklenen ilgiyi göremedi.

Ekonomi Bayramı Da Vurdu

Fethiye’de geçen yıllarda dini bayram tatillerinde yaşanan yoğunluğunun olmaması dikkat çekti. Ekonomik sorunlar ve hava koşulları nedeni ile Fethiye eskisi gibi kalabalık geçmedi.

İyi Parti İlçe Başkanlığında Bayramlaşma Programı

Fethiye İyi Parti İlçe binasında bayramlaşma programı düzenlendi. Bayramlaşma programına İyi Parti Muğla Milletvekili Metin Ergün, İyi Parti İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe katılarak yönetim kurulu üyeleri ve partililer ile bayramlaştı.

Zafer Partisi Vatandaşlarla Bayramlaştı

Zafer Partisi Kurucular Kurulu ve G.İ.K Üyesi Önder AKSOY partisinin Muğla İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine Fethiye den katıldı. Yapılan bayramlaşma töreni sonrasında esnaf ziyaretleri yapan Aksoy esnaflarla ve vatandaşlarla bayramlaştı.

KAYMAKAMLIKTA BAYRAMLAŞMA TÖRENİ

Fethiye Kaymakamlığı tarafından bayramlaşma töreni düzenlendi.

SEYDİKEMER’DE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI YAPILDI

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Seydikemer Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Ramazan Bayramı kutlama programına katıldı.

METE AY’DAN BAYRAM UYARISI

Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Mete Ay, Ramazan Bayramı sebebiyle Fethiye’ye gelen ve Fethiye’de yaşayan vatandaşlara uyarılarda bulundu.

BAŞKAN GÜMÜŞ RAMAZAN BAYRAMINI KUTLADI

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Mesajında; paylaşma ve dayanışma duygularının arttığı Ramazan ayının Menteşe’de birlik ve beraberlik içerisinde yaşandığını ifade eden Başkan Gümüş, Bayramların hoşgörünün ve kaynaşmanın sergilendiği özel günler olduğunu belirtti.

PASPATUR ÇARŞISI BAYRAMA HAZIR

Fethiye’nin en eski yerleşim yerlerinden birisi olan tarihi Paspatur Çarşısı yeni sezonla birlikte bayram hazırlıklarını tamamladı.

KAYMAKAM BALCI’DAN BAYRAM MESAJI

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Kore Gazisi Bayram Çoban Hayatını Kaybetti

Kore Gazisi 1932 doğumlu Bayram Çoban 90 yaşında hayatını kaybetti. Bayram Çoban’ın cenazesi Zincirlikavak’ta ki evinden alınarak Karaçulha Mezarlığı’na defnedildi.