Bayram, Haberleri

Bayram, Haberleri

MUSKİ ekipleri bayram mesaisinde

MUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri vatandaşların sorunsuz bir bayram geçirmeleri için dokuz günlük tatil sürecinde teyakkuz halinde olacak. Bayram süresince sahada hizmet verecek olan ekipler içme suyu, sayaç ve kanalizasyon arızalarına anında müdahale edecek.

Muğla’da Bayram asayişi için 16 bin 667 personel görev yapacak

Önemli turizm merkezlerinin bulunduğu Muğla’ya Kurban Bayramı süresince çok sayıda ziyaretçi gelmesi beklenirken, vatandaşların tatillerini huzur ve güven içinde geçirmeleri için Muğla Valiliği koordinesinde çeşitli tedbirler alındı.

Fethiye’de Kurbanlık Alırken Dikkat! Ziraat Odası Başkanı Karayiğit uyarıyor

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, kurbanlık alırken nelere dikkat edilmesi gerektiğini açıkladı.

Ortaca'da kurban kesim yerleri kontrolden geçti

Muğla’nın Ortaca ilçesinde yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde hayvan pazarı ve geçici kurban kesim yerleri kontrolden geçirildi.

Fethiye’de 19 Mayıs Gençlik Bayramı coşkuyla kutlanacak

Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nın Fethiye’de coşkuyla kutlanacağını belirterek açıklamada bulundu.

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni adaylarına görev eğitimi

 MSKÜ Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü tarafından “Resmi Bayram, Tören ve Kutlama Programlarının Hazırlanmasında Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeninin Görevleri” etkinliği düzenlendi.

Gezen, ‘Altın piyasası yükselişte’

Fed'in 2024 yılında üç defa faiz indirimine gitmesini beklediklerini açıklamalarının ardından ons ve gram altından yeni rekor geldi. Altın fiyatları yükselmeye devam ederken Tufanlar Kuyumculuk’tan Caner Gezen piyasa hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu.

Fethiye’de Ramazan Bayramı tekne turu fiyatları ne kadar oldu?

Fethiye’de tekneciler Ramazan Bayramı hazırlıklarına devam ediyor. Tekneciler bayramla birlikte turizm sezonunun açılmasını bekleyerek, geçen seneye nazaran Fethiye’ye daha fazla turist beklediklerini ifade etti. Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala Fethiyeli tekneciler rezervasyon almaya başladı.

Başkan Gürün sağlık emekçilerinin gününü kutladı

En büyük hazinemiz olan sağlığımızı korumak ve sürdürmek için gece gündüz demeden fedakârca çalışan tüm sağlık çalışanlarına çok şey borçlu olduklarını söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

Fethiye’de kasapların kıyma mesaisi

Fethiye’de Kurban Bayramının ardından başlayan kasapların kıyma mesaisi bayramdan sonra da devam ediyor.

Kaymakam Böke’den Kabotaj Bayramı Mesajı

Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nı mesajla kutladı.

Kabotaj Bayramı Ölüdeniz'de Kutlandı

Türkiye’nin karasuları ve limanları arasında deniz taşımacılığı haklarını yabancıların kontrolünden kurtararak, bu hakları yalnızca Türk gemi ve vatandaşlarına tanıyan Kabotaj Kanunu'nun 97. yıl dönümünü Ölüdeniz’de de kutlandı. 

Muğla’da protokol bayramlaştı

Muğla Valiliği tarafından düzenlenen programla Muğla Protokolü bayramlaştı. Menteşe Öğretmenevi’nde düzenlenen programda Muğla Valisi Orhan Tavlı, programa katılanlarla tek tek bayramlaştı.

Acemi Kasaplar Acil Servislerin Yolunu Tuttu

Kurban Bayramı'nın ilk günü kesim sırasında yaralanan acemi kasaplar, Fethiye Devlet Hastanesi ve diğer hastanelerin acil servislerin yolunu tuttu. 

Bayram Hediyesi Kızılay’dan

Türk Kızılay Fethiye Şube Başkanlığı tarafından görme ve yürüme engelli vatandaşa en anlamlı bayram hediyesi…

Fethiye’nin Çilesi Bayram Trafiği

Bayram yaklaşırken Muğla’ya 2 günde 112 bin araç giriş yaptı. 9 gün sürecek olan Kurban Bayramı tatili nedeniyle şehre gelen tatilciler Fethiye merkezinde de yoğunluk oluşturdu.

Trafik ekipleri denetimlerini sıklaştırdı

Türkiye'nin turizm merkezlerinden olan Muğla'da Kurban Bayramı tatili için trafikte yoğunluk gözlemlenirken, kent girişinde trafik ekipleri denetimlerini sıklaştırdı.

Bayram Öncesi Denetimler Devam Ediyor

Muğla'nın Fethiye ilçesinde polis ekipleri Kurban Bayramı öncesi denetimlerini sıklaştırdı.

Kaymakam Karaman, “İlçemizde alınacak güvenlik tedbirleri için toplandık”

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, 9 günlük bayram tatili sebebiyle Fethiye’de alınacak güvenlik tedbirleri hakkında açıklamada bulundu.

Saklıkent Kanyonu Kurban Bayramına Hazır

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Saklıkent Kanyonu’nun Kurban Bayramı’na hazır olduğunu belirterek; “Yemyeşil doğası, temiz ve serin havasıyla Saklıkent Kanyonu, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde misafirlerini bekliyor” dedi.

Fethiye Ramazan Bayramı’nda ilgi odağı oldu

Ülkemizin olduğu kadar dünyanın da sayılı tatil destinasyonlarından biri olan Fethiye; vadileri, koyları, adaları, plajları ve ekstrem sporlarıyla tatilciler gözdesi konumunda.

Kolonyacı Ahmet'in bayram yoğunluğu

Muğla'da, "Kolonyacı Ahmet" olarak tanınan ve 45 yıldır patenti kendisine ait 60 çeşit kolonyayla kent sakinlerine ve turistlere hizmet veren Ahmet Gümüşbulut'un 10 metrekarelik dükkanında ramazan bayramı öncesi yoğunluk yaşanıyor.

Başkan Çıralı, 'Tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramını Kutluyorum.'

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi;

KARAMAN’ın “Ramazan Bayramı” Mesajı

Birlik, beraberlik, sevgi ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı rahmet ve mağfiret dolu Ramazan ayını geride bırakıp, Ramazan Bayramı'na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayram denetimlerine başlandı

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ile gönderilen bayram tedbirleri genelgesi sonrası Muğla il Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik ekipleri denetimlerine başladı.

100 YILA 1 KALA SEYDİKEMER CUMHURİYET’İN YÜZÜNCÜ YILINA HAZIR

Cumhuriyet'in kuruluşunun 99’uncu yıl dönümü, ülkenin dört bir yanında olduğu gibi Seydikemer’de de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kutlamalar kapsamında 99 metre uzunluğundaki dev Türk Bayrağı omuzlarda taşındı.

SAKLIKENT KANYONUNU BAYRAM TATİLİNDE 55 BİN KİŞİ ZİYARET ETTİ

Seydikemer’in dünyaca ünlü Saklıkent Kanyonunu, 9 günlük bayram tatili boyunca 55 bin kişi ziyaret etti. Yerli ve yabancı turistlerin büyük ilgi gösterdiği Saklıkent Kanyonuna gelenler, doğanın sunduğu eşsiz güzelliğe hayran kaldılar.

Marmaris’te bayram kalabalığı sokaklara taştı

Kurban Bayramı tatilinde Muğla'nın turistik ilçesi Marmaris yerli ve yabancı turist ile doldu.

Saklıkent bayramda ziyaretçi akınına uğradı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde, Antalya ile Muğla'yı birbirinden ayıran Saklıkent Kanyonu, Kurban Bayramı'nda ziyaretçi akınına uğradı. Kurban Bayramı tatili için Fethiye ve Seydikemer'e gelen tatilcilerin büyük ilgi gösterdiği Saklıkent'i, 3 günde yaklaşık 30 bin kişi ziyaret etti.

Fatih Çoban’dan bayram kutlaması

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban Kurban Bayramı nedeni ile kutlama mesajı yayınladı. Çoban mesajında “Kurban Bayramı’nızı en kalbi duygularımla kutlar saygı ve sevgilerimi sunarım” dedi.