Beğeni Haberleri

Beğeni Haberleri

Ritim grubu gösterisi beğeni topladı

ÇYDD ve Fethiye Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen Türk Halk Müziği konseri, Özer Olgun Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Muğlalı Sanatçı Demirtaş’ın ‘Kara Kışa Girmeden’ Klibi Yayınlandı

Muğlalı yerel sanatçı Hamdi Demirtaş’ın “Kara kışa girmeden” isimli klibini sevenleriyle paylaştı. Sanatçı Demirtaş’ın yeni klibi beğeni topladı.

Minik yazarların etkinliği beğeni topladı

Fethiye’de yazarlığa ilk adımı atan ilkokul öğrencilerinin eserleri Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte okurla buluştu.

Minik öğrenciler ebru çalışmasına katıldı

 Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Anaokulu öğrencilerinin ebru çalışmasına katılarak yaptığı eserler beğenildi.

Ünlü Ressamın Eserleri Yapay Zeka İle Yorumlandı

1922 yılında Ankara’ya gelerek ‘Türkiye ve Kurtuluş Savaşı’na dair gözlemlerini kağıda aktaran ünlü Rus ressam Yevgeni Lanseray tarafından çizilen resimler yıllar sonra yapay zeka tarafından tekrar yorumlanarak Marmaris’te sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Fethiyeli Delbekçiler Kulakların Pasını Sildi

Fethiye Günlükbaşı’lı Delbekçiler Türkan Abacı ve Dilek Topaç, TRT 1 ekranlarında yayınlanan ‘Alişan ile Hayata Gülümse’ programında şarkıcı Alişan’ın konuğu oldular. Delbekçiler, performansıyla izleyicinin beğenisini topladı.

Arasta’da Fotoğraf Sergisi Açılıyor

Menteşe ilçesindeki Arasta bölgesinde, Arasta Platformu işbirliğinde düzenlenecek etkinlik kapsamında, Muğla Basın Emekçileri Platformu üyesi gazetecilerin “Haberci Gözüyle Muğla” temalı 23 fotoğrafı sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

8 eser ile 120 fotoğraf, fotoğraf severlerin beğenisinde

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün her yıl değişik bir ilçesinde düzenlediği ‘Tarım ve İnsan’ Fotoğraf Yarışması’nın 13’üncüsü bu sene Yatağan’da gerçekleştirildi.

Seydikemer Tabelası Büyük Beğeni Topladı

Seydikemer Belediyesi tarafından, ilçenin görselliğine renk katacak çok güzel bir çalışma daha yapılarak Uğurlu ve Beşkavak’a “Seydikemer” tabelası konuldu. Tabela, ilk günden itibaren büyük beğeni topladı.

Öğrencilerin çalışması büyük beğeni topladı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde cumhuriyetin 100'üncü yılını kutlamak amacıyla ortaokul öğrencilerince '100. Yıl' koreografisi oluşturuldu. Öğrencilerin çalışması büyük beğeni topladı.

“Gökyüzünün Sarsılmaz Gücü” Bodrum Semalarında

Cumhuriyetin 100. yılı kutlama etkinlikleri kapsamında Kumbahçe Meydanında 100 dansçı ile çökertme oyunu ve ardından gerçekleşen “Solo Türk” akrobasisi izleyenler tarafından büyük beğeni topladı.

Çağdaş Bodrum Spor galibiyete odaklandı

Çağdaş Bodrum Spor, Türk Telekom'la pazar günü karşı karşıya gelecek. Efes maçında ortaya koydukları performansla beğeni toplayan Çağdaş Bodrum Spor, Telekom karşısında galibiyete odaklandı.

11 Ressam adayının 70 çalışması, sanatseverlerin beğenisine sunuldu

Marmaris Belediyesi ve Marmaris Filarmoni Derneği işbirliğiyle açılan Resim Defteri adlı sergide, 11 Ressam adayının 70 çalışması, sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Marmaris'te yaşayan Ressam Biber hayatını kaybetti

Muğla'nın Marmaris ilçesinde yaşayan avukat ve aynı zamanda yaptığı resim çalışmaları ile sanatseverlerin beğenisini kazanan Kaysu Biber, yaşlılığa bağlı sağlık sorunları nedeniyle hayatını kaybetti.

Bu Sergi Toplumsal Bir Yaraya Dikkat Çekecek

Sanatçı Zerrin Tuluğ’un ‘6284’ isimli resim sergisi 5-20 Eylül tarihleri arasında Bodrum Ticaret Odası (BODTO) sergi salonunda gerçekleşecek. Tuluğ bu sergisinde tuval üzerine akrilik ve karışık malzemeyle sembolleri ve soyutlama ögeleri taşıyarak kadına yönelik şiddetin önlenmesine dair bir ifade yöntemi geliştiriyor. Serginin açılış kokteyli 5 Eylül Salı günü 19.00’da yapılacak olup 30’a yakın tuval sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Atletikspor’dan Fenerbahçe’ye

Dalaman Atletikspor’un 12 yaşındaki futbolcusu Vedat Turgut, Denizli’de yapılan şenlikte Fenerbahçe futbolcu izleme komitesi tarafından beğenilerek İstanbul’a götürüldü.

Kur'an Kursu Yılsonu Programı düzenlendi

Muğla Hacı Bekir Çığılı Hafızlık Kız Kur’an Kursu tarafından yaz hazırlık sınıfları yılsonu programı Kırkbirevler Camii’nde düzenlendi. Hazırlık sınıfı öğrencileri tarafından okunan Kur’an ve ilahileri katılımcılar beğeni ile dinledi.

Cumhuriyet'in 100. yılına özel forma tasarlandı

Yeni sezon formasında Atatürk'ün gözlerini ön plana çıkaran Bodrum FK futbolseverlerden beğeni topladı.

Kardelen Sanat Derneği sergisi büyük beğeni aldı

Fethiye Kardelen Sanat Derneği yine düzenlemiş olduğu sergi ile büyük beğeni aldı.

“Sanal Âlem” Tiyatrosu Beğeni Topladı

Fethiye Kaymakamlığı Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’nin düzenlediği “Sanal Âlem” tiyatrosu izleyicileri tarafından büyük beğeni topladı.

15 Kursiyer, El Emeği Göz Nuru Ürünlerini Sergilediler

Milas Belediyesi’nin mart ayında başlattığı ‘Örgü ve Amigurumi Kursu’nu tamamlayan 15 kursiyer, kurs boyunca ürettikleri örgü çanta, dekorasyon ürünü ve amigurumi bebeklerini vatandaşların beğenisine sundu.

“Yaza Merhaba” konseri yine izleyenlerin beğenisini kazandı

Fethiye Kardelen Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Topluluğunun;  03 Haziran 2023 tarihinde verdiği “Yaza Merhaba” konseri yine izleyenlerin beğenisini kazandı. 

“Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri” başladı

Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi'nde düzenlenen ‘İngilizce Çocuk Tiyatrosu' izleyicilerin beğenisini topladı.

Dastar defilesi büyük beğeni topladı

Fethiye Festivali etkinlikleri kapsamında ‘Likya Kadını Işık Saçıyor’ dastar defilesi büyük beğeni topladı. 

‘Likya Kadını Işık Saçıyor’ dastar defilesi büyük beğeni topladı

13. Uluslararası Fethiye Festivali etkinlikleri kapsamında ‘Likya Kadını Işık Saçıyor’ dastar defilesi büyük beğeni topladı.

SEYDİKEMERLİ RESSAMIN YANAN ORMANLARI RESMETTİĞİ TABLOLAR BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Seydikemer Kaymakamlığı, Seydikemer Orman İşletme Müdürlüğü ve Seydikemer Belediyesi, 21-26 Mart Orman Haftası ve 21 Mart Dünya Ormancılık Günü dolayısıyla, orman yangınlarına farkındalık oluşturması amacıyla “Ali Rıza Başarır Resim Sergisi” düzenledi. Ressam ve Heykeltraş Ali Rıza Başarır’ın gelirini depremzedelere bağışladığı birbirinden güzel resimler büyük beğeni topladı.

ÇANAKKALE ZAFERİ’NİN 108. YILINDA ÖĞRENCİLERİN GÖSTERİMİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'nde 'Çanakkale Zaferi’nin 108. yıl dönümü vesilesiyle' gerçekleştirilen program katılımcılardan büyük beğeni topladı.

SEYDİKEMER’İN SOKAKLARI RENKLENİYOR

ÜNLÜ SANATÇI BAŞARIR’IN ESERLERİ BEĞENİ TOPLUYOR Seydikemer Belediyesi’nin katkıları ile ilçedeki çalışmalarına devam eden Ressam ve Heykeltraş Ali Rıza Başarır, bu kez Seydikemer Kaymakamlığı Binası yanında bulunan trafo binasına çizdiği resimle takdir topladı. Muğla Valisi Orhan Tavlı’nın da dikkatini çeken resim, büyük beğeni topluyor.

PRETTY WO+MEN FETHİYE’DE AÇILDI

Pretty Wo+Men mağazası yepyeni tarzı ve modelleri ile Fethiye’de hizmete açıldı. Bay ve bayana hitap eden tarzı ile ürünlerini müşterilerinin beğenisine sunuyor. 

SAKARYASPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ İLKER PÜREN: "ANTRENÖRLÜK HAYATIM BOYUNCA İLK DEFA BÖYLE BİR OYUN VE SKORLA KARŞILAŞIYORUM"

haftasında karşılaştığı Sakaryaspor'u evinde 5 golle geçti. Etkili futboluyla beğeni toplayan Bodrumspor yeniden yükselişe geçti.