Belediye Meclis Üyeleri Haberleri

Belediye Meclis Üyeleri Haberleri

Seydikemer’de Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Seydikemer Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Hizmet Binasında belediye meclis üyelerinin katılımı ile yapıldı.

Fethiye Belediye Meclisi Üyelerinin Dağılımı Belli Oldu

31 Mart 2024 seçimleri kapsamında Fethiye Belediye Meclis üyelikleri için kullanılan oylar ve meclisin yeni dağılımı belli oldu. Fethiye Belediye Meclis Üyeleri 3 partiden oluşacak.

Çamköy Kapalı Etkinlik Alanının Temeli Bugün Atılıyor

Fethiye Belediyesi, Çamköy mahallesine hareketlilik getirecek ve pek çok ihtiyacı aynı anda karşılayacak “Çamköy Kapalı Etkinlik Alanı” için temel atma töreni gerçekleştiriyor. 15 Mart 2024 Cuma günü, saat: 16.00’da gerçekleştirilecek açılış törenine Fethiye Belediye Başkanı ve CHP’nin yeni dönem Belediye Başkan adayı Alim Karaca ile belediye yetkilileri başta olmak üzere, Belediye Meclis üyeleri, CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu ile bazı siyasi parti temsilcileri ve Çamköy halkının katılmaları bekleniyor.

Başkan Akdenizli: “Biz her zaman yine birlikteyiz”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, birlikte görev yaptığı belediye meclis üyeleri için yemek düzenleyip, teşekkür plaketi sundu.

Başkan Karaca, “Kararlarımızın Yüzde 99’u Oy Birliği İle Geçti”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, birlikte görev yaptığı belediye meclis üyeleri için veda yemeği düzenledi. Başkan Karaca, “Fethiye’yi hoşgörü içinde birlikte yönettik” dedi. 

Belediye Meclis Üyeleri Tanıtıldı

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, projelerini ve belediye meclis üyelerini, seçmen iletişim merkezinde düzenlenen program ile tanıttı. Başkan Adayı Kökten, “Fethiye’nin kronikleşen sorunlarını iktidar gücüyle çözeceğiz” şeklinde ifadeler kullandı. 

Akdenizli, Belediye Meclis Üyesi Adaylarıyla Bir Araya Geldi

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, mevcut belediye meclis üyeleri ve meclis üyesi adaylarıyla bir araya geldi.

Seydikemer’de Cumhur İttifakı’nın Meclis Üyesi Listesi Açıklandı

31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimleri öncesinde; Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Meclis Üyesi adayları listesi açıklandı.

Fethiye’de Cumhur İttifakı’nın Meclis Üyesi Listesi Açıklandı

31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimleri öncesinde; Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Meclis Üyesi adayları listesi açıklandı.

Fethiye’de CHP’NİN Meclis Üyesi Listesi Açıklandı

31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimleri öncesinde; Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediye Meclis Üyesi adayları listesi açıklandı.

Milas ve Seyhan Kardeş Şehir Oldu

İmzalanan protokol ile Adana’nın Seyhan ilçesi ile Muğla’nın Milas ilçesi kardeş şehir oldu. Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Belediye Meclis Üyeleri ve birim müdürleri kardeş şehir protokol imza töreni için Milas’a geldiler.

MHP teşkilatından FTSO’ ya ziyaret

MHP Muğla Milletvekili adayları Özlem Balcı ve Abdulkadir Tekin, MHP Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura, Fethiye Belediye Meclis üyeleri Cengiz Çay, Sait Avcı ve beraberindeki heyetle birlikte Odamızı ziyaret etti.

Milletvekili Adayı Saatcı,Başkan Akdenizli'yi Makamında Ziyaret Etti

İyi Parti 28. Dönem Muğla 2. Sıra Milletvekili Adayı Behçet Saatcı beraberinde İyi Parti Seydikemer ilçe yöneticileri, DEVA Partisi Seydikemer İlçe Başkanı Orhan Ustaoğlu ile Seydikemer Belediye Meclis Üyeleri Ömer Kılınç ve Turhan Akkaya ile birlikte Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’yi makamında ziyaret etti.

SEYDİKEMER’DE MART AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Seydikemer Belediyesi Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Hizmet Binasında belediye meclis üyelerinin katılımı ile yapıldı.

Kaymakam Büyüker’den MHP İlçe Başkanlığına iade-i ziyaret

Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker, MHP Seydikemer İlçe Başkanlığı’nın ‘hoş geldiniz’ ziyaretinin ardından, teşkilata iadeyi ziyarette bulundu.

Uzundemir, “Ne birisine rant verdim ne de birisine peşkeş çektim”

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, MHP Ortaca İlçe Başkanı Kaan Çakır, MHP İl ve İlçe Yönetimi ile MHP’li Belediye Meclis Üyelerinin katılımı ile basınla buluştu.

Seydikemer Belediyesi’nden vefat eden personeller için lokma hayrı

Seydikemer Belediyesi, koronavirüsten dolayı vefat eden Seydikemer Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Ali Babacan ile geçtiğimiz aylarda hayatlarını kaybeden Belediye meclis üyeleri Yusuf Yiğit, Hasan Şimşek ve diğer personelleri için lokma hayrında bulundu. 

Öztürk, balık hali bu haliyle korunsun

Fethiye Belediye Meclisi Mayıs ayı olağan meclis toplantısında AK Parti ve MHP’li belediye meclis üyeleri 5 maddeye red oyu kullandı. Fethiye Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısında Cumhur ittifakı 5 maddeye red oyu verirken, bu 5 madde CHP’li belediye meclis üyelerinin oyları ile kabul edildi.

Mısırlıoğlu’ndan İyi Partili Belediye Meclis Üyelerine ziyaret

İyi Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve beraberindeki heyet; Seydikemer Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu program dahilinde Afyonkarahisar’daki bir termal tesiste konaklayan İyi Partili Belediye Meclis Üyelerini ziyaret etti. 

Chp’li Bodrum Belediye Meclis Üyeleri Başkan Yardımcısının Odasını Bastılar!

CHP’li Bodrum Belediye Meclis üyeleri, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Tutkun’un odası bastı. Akıl almaz olayın sebebi ise şaşkınlık yarattı.

Seydikemer Belediyesi’nden esnaflara kira desteği 

Seydikemer Belediye Meclisi Mart ayı toplantısı, Seydikemer Belediyesi yeni hizmet binasında gerçekleştirildi. 7 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantı salonunda, hayatını kaybeden belediye meclis üyeleri Yusuf Yiğit ve Hasan Şimşek’in anısına fotoğrafları konuldu. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, toplantının başında yeni hizmet binasının yapımında emeği geçenlere teşekkür etti. 

 Durmuş Ali Sazaklı, vefatının 7. yılında mezarı başında anıldı

Üç dönem Ula ilçesine bağlı Gökova Belde Belediye Başkanlığı yapan Durmuş Ali Sazaklı, vefatının 7. yılında anıldı. Mezarı başında düzenlenen anmaya, CHP Muğla Milletvekili Av. Burak Erbay, CHP Ula İlçe Başkanı Hüseyin Özcan, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, Meclis Üyeleri ile oğlu, torunları ve yakınları katıldı. 

Seydikemer’de MHP’den ziyaretler

Mhp Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç, beraberinde yönetim kurulu üyeleri, Seydikemer belediye meclis üyeleri ile birlikte ilçede bir dizi ziyarette bulundu. Ziyaretlerde dert ve istekleri de dinleyen Mhp Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç, bu sıkıntılarla ilgili olarak genel merkeze bir rapor hazırlayacaklarını söyledi. Arıç, “Kongremizin ardından yönetim kurulu üyelerimizle iade-i ziyaretler yaptık. Hazırlayacağımız raporu genel merkezimize göndereceğiz” ifadelerini kullandı. 

İyi Partili belediye meclis üyelerinden önerge 

İyi Parti Seydikemer Belediye Meclis Üyeleri, bölgede yaşayan vatandaşların su faturalarına yansıyan yüksek fiyatların düşürülmesi adına harekete geçti. İyi Partili belediye meclis üyeleri, Seydikemer’e bağlı mahallelerin kırsal mahalle tüzel kişiliği kazandırılması adına; Şubat ayı toplantısında önerge sundular. 

İyi Parti heyetinden Kaymakam Yazgan’a ziyaret 

İyi Parti Seydikemer İlçe Teşkilatı yöneticileri ve belediye meclis üyeleri; Seydikemer Kaymakamı Ayhan Yazgan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. 

Karaca’yı, meclis üyeleri ziyaret etti;“2021’de daha çok projemiz var”

Fethiye Belediyesi’nin CHP’li Belediye Meclis üyeleri, yeni yıldan önce Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret ettiler.

KARACA, “İYİ PARTİYLE GÜZEL HİZMETLERE İMZA ATACAĞIZ”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca beraberinde belediye meclis üyeleri ile birlikte İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Öte yandan ziyarette CHP Muğla eski Milletvekillerinden Sami Gökmen, Ali Cumhur Yaka ve Ömer Süha Aldan da yer aldı.

BAŞKAN KARACA, “ELİMİZDEN GELDİĞİNCE DESTEK OLACAĞIZ”

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanlığı ziyaretinin ardından Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şubesi’nde kısa bir sohbet toplantısı gerçekleştirdi. Sohbet ortamında geçen ziyarette İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban, belediye meclis üyeleri ile CHP Muğla eski Milletvekillerinden Sami Gökmen, Ali Cumhur Yaka ve Ömer Süha Aldan yer aldı.

Ak Partililer İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Ak Parti Fethiye ilçe başkanlığı tarafından Salı pazarı meydanında iftar yemeği düzenlendi. Geleneksel hale gelen iftar yemeğine yoğun katılım oldu. Fethiye’deki AK partililerin bir araya geldiği iftar yemeğine; AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, AK Parti Muğla İl başkanı Kadem Mete, AK parti Fethiye ilçe başkanı Bekir Eser, AK Parti Fethiye Belediye başkan ve milletvekili adayı Muhittin Kayabaş, AK partili Fethiye Belediye meclis üyeleri, ilçe teşkilatı ve partililer ile vatandaşlar katıldılar. AK partililer güzel bir Mayıs akşamında dualar eşliğinde iftarlarını açtılar…

MECLİS YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, her yıl olduğu gibi bu yıl da siyasi parti farketmeksizin tüm belediye meclis üyeleriyle yemekte bir araya geldi.