Belediye Meclisi Haberleri

Belediye Meclisi Haberleri

Başkan Aras; “Öğrenciler için 1 TL’ye düşürdüğümüz sefer ağını genişletiyoruz”

Muğla Büyükşehir Belediye Meclisi Ahmet Aras öğrenciler için başlayan 1 TL uygulama sefer ağının genişletileceğini ve ilk UKOME’de merkezden Kötekli’ye giden hatlarında bu kapsama dahil edileceğinin müjdesini verdi.

Menteşe Belediyesi’nden Avrupa çıkarması

Menteşe Belediyesi uluslararası projelerin paydaşı olmaya devam ediyor. Bu kapsamda ‘Erasmus Plus K154 Gençlik Projesi’, ‘Bugünün Gençleri Geleceğin Meslekleri’ ve ‘Menteşe’de Gençler İşte’ Projeleri’nin paydaşı olarak belediye personeli 1 eğitmenin Litvanya’ya, 1 proje koordinatörünün Belçika ve Hollanda’ya, 1 proje uzmanının ise İspanya’ya gönderilmesi belediye meclisinde oy birliği ile kabul edildi.

Muğla Büyükşehir Meclisi Ahmet Aras Başkanlığında İlk Toplantısını Yaptı

31 Mart Yerel seçimlerinden sonra Muğla Büyükşehir Belediye meclisi Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras başkanlığında ilk defa toplandı ve 21 madde görüşüldü. Yerel seçimlerden sonra Büyükşehir Meclisi 49 CHP, 17 AK Parti, 3 MHP ve 1 İYİ Parti üyeden oluştu.

Fethiye Belediye Meclisi İlk Toplantısını Yaptı

31 Mart yerel seçimleri sonrası Fethiye Belediyesi ilk olağan Meclis toplantısını arefe günü gerçekleştirdi. Yeni dönemin ilk Meclis oturumunda çeşitli komisyonların asil ve yedek üyeleri seçildi.

Fethiye Belediye Meclisi Üyelerinin Dağılımı Belli Oldu

31 Mart 2024 seçimleri kapsamında Fethiye Belediye Meclis üyelikleri için kullanılan oylar ve meclisin yeni dağılımı belli oldu. Fethiye Belediye Meclis Üyeleri 3 partiden oluşacak.

Marmaris'te son belediye meclis toplantısı yapıldı

Marmaris Belediye Meclisi’nin 2019-2024 dönemi son toplantısında konuşan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Kimsenin kalbini kırmadan, bel altı yaklaşmadan, dürüst bir şekilde görevimizi ifa etmeye özen gösterdik. Herkese sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum” dedi. Muhalif meclis üyeleri de Başkan Oktay’a teşekkürlerini sundu.

Menteşe Belediye Meclisinde Yılın İkinci Toplantısı Yapılacak

Menteşe Belediye Meclisi Şubat toplantısını yarın saat 14.00’te Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde Belediye Başkanı Bahattin Gümüş Başkanlığında yapacak. Toplantıda 8 maddelik gündem maddesi görüşülecek.

Marmaris’te Mahalle Sayısı 30'a Çıkarıldı

Muğla’nın Marmaris ilçesi Belediye Başkanlığı yetki ve sorumluluk alanının genişlemesi ve köylerin mahallelere dönmesi ile ilçe sınırları da büyümüş oldu. Bu büyüme ile birlikte sınırların genişlemesi, nüfusun artmasına yönelik hizmet kalitesinin artması amacı doğrultusunda Marmaris’in bazı mahalleleri bölünerek sayıları artarken, ilçeye 5 mahalle daha eklenmiş oldu.

Seydikemer Belediye Meclisi Başkan Akdenizli Başkanlığında Toplandı

Seydikemer Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli Başkanlığında yapıldı.

  Belediye Meclisi Yarın Toplanıyor

Menteşe Belediye Meclisi, 05 Eylül 2023 Salı Günü (yarın) saat: 14.00’te Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde toplanıyor.

O Madde ertelendi

Fethiye Belediye Meclisi Eylül Ayı toplantısı gerçekleştirildi. Meclis’te merakla beklenen Hisarönü Lunapark alanının kat karşılığı ihaleye çıkarılması maddesi oy birliği ile diğer meclis toplantısına ertelendi.

Başkan Aras’tan Sazköy ve su hattı patlamaları açıklaması

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Ağustos Ayı Belediye Meclisinin gündem maddelerinden olan Sazköy Mahallesi'nde Ekoturizm/Kırsal Turizm Tesis Alanı Amaçlı 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı ile ilgili alınan karar hakkında kamuoyunu bilgilendirmek için basın toplantısı düzenledi.

Belediye Meclisi Yarın Toplanıyor

Menteşe Belediye Meclisi, 01 Ağustos 2023 Salı Günü (yarın) saat: 14.00’te Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde toplanıyor.

Çin İş Dünyasından Fethiye'ye Davet

Fethiye Belediye Meclisi'nin 2022 Kasım ayındaki toplantısında dostluk ve işbirliği anlaşması imzalamayı kararlaştırdığı Çin'in Qingdao West Coast New Area Bölge Belediye Başkanlığı, Fethiyeli işadamlarını Çin'i ziyaret etmeleri ve iki bölge arasında ticari ilişkileri geliştirme yönündeki çağrısını yineledi.

Seydikemer Belediye Meclisi Başkan Akdenizli’ye Yetki Verdi

Seydikemer Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli Başkanlığında yapıldı. 

Belediye Meclisi Bugün Toplanıyor

Menteşe Belediye Meclisi aşağıda bulunan gündem maddelerini görüşmek üzere 4 Temmuz 2023 Salı Günü (bugün) saat: 14.00’te Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş Başkanlığında toplanıyor. Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde yapılacak toplantıyı www.mentese.bel.tr adresinden canlı olarak takip edebilirsiniz.

Temmuz ayı olağan meclis toplantısı yapıldı

Fethiye Belediyesi Temmuz Ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Biri gündem dışı olmak üzere 5 madde belediye meclisinde görüşüldü.

Fethiye Çin’de Tanıtılıyor

Fethiye Belediye Meclisi’nin geçtiğimiz aylarda dostluk ve işbirliği yapılmasını kararlaştırdığı Çin'in Qingdao West Coast New Area Bölge Belediye Başkanlığı’nın resmi web sayfasında Fethiye’nin tanıtımına başlandı.

SEYDİKEMER’İN YENİ BELEDİYE BAŞKANI BELLİ OLDU: B. ÖNDER AKDENİZLİ

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ün AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adaylığı için istifa etmesinin ardından Belediye Meclisi olağanüstü toplandı. Meclis, 17 Mart’tan itibaren vekaleten başkanlık görevini yürüten Bayram Önder Akdenizli’yi bu kez asaleten başkan seçti.

ÇİN'DEN FETHİYE’YE TİCARİ İŞBİRLİĞİ ÇAĞRISI

Fethiye Belediye Meclisi’nin geçen Kasım ayında gerçekleştirilen olağan toplantısında dostluk ve işbirliği imzalanması kararlaştırılan Çin'in Qingdao West Coast New Area Bölge Belediye Başkanlığı, Fethiyeli işadamlarını Çin’i ziyaret etmeleri ve iki bölge arasında ticari ilişkileri geliştirme çağrısında bulundu.

YATAĞAN’DA 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLANDI

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle makamını, Belediye Meclisi Üyesi Gizem Duru Güler’e devretti.

SEYDİKEMER’DE KADINLAR GÜNÜ BURUK KUTLANDI

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ün Ankara’da olmasından dolayı Seydikemer Belediye Başkan Vekili Hakan Büyükaydın, Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker ve Seydikemer Belediye Meclisi Üyesi Zeynep Yalçınsoy’un 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

ORMANCI TÜRKÜSÜNÜN YAŞANDIĞI KÖYÜN İSMİ DEĞİŞİYOR

Ormancı türküsünün geçtiği Menteşe'nin Çaykübü Mahallesinin türküde geçen Gevenes ismini alması için Menteşe Belediye Meclisinde isim değişikliği oy birliği İnceleme Komisyonuna sevk edildi.

ORMANCI TÜRKÜSÜNÜN YAKILDIĞI ÇAYBÜKÜ'NÜN İSMİ ‘GEVENES' Mİ OLUYOR

Muğla'da "Ormancı" türküsünün yaşandığı Çaybükü Mahallesi'nin isminin tekrar türküde geçen ve eski ismi olan ‘Gevenes' olarak değiştirilmesi, Menteşe Belediye Meclisinde görüşülecek.

MECLİS TOPLANTISININ GÜNDEMİ DEPREMZEDELER OLDU

Milas Belediye Meclisi 2023 yılı Mart ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi

BODRUM BELEDİYE MECLİSİ SAYGI DURUŞU İLE BAŞLADI

Bodrum Belediyesi Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı Bodrum Belediye Başkan Vekili İlknur Ülküm Seferoğlu başkanlığında gerçekleşti.

MECLİS TOPLANTISI 6 MART’TA

Milas Belediye Meclisi 2023 yılı mart ayı olağan meclis toplantısı, 6 Mart Pazartesi günü saat 14.00’te Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek.

BELEDİYE MECLİSİ KARARLARI OY BİRLİĞİ İLE ALDI

Fethiye Belediyesi Aralık Ayı Belediye Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Alim Karaca başkanlığında yapıldı. İki tanesi gündem dışı olmak üzere 9 maddenin görüşüldüğü meclis toplantısında 8 madde oy birliği ile kabul edildi, 1 madde ise İmar Komisyonu’na havale edildi.

BELEDİYE MECLİSİNDE KARARLAR OY BİRLİĞİ İLE ALINDI

Fethiye Belediyesi Kasım Ayı Belediye Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Alim Karaca Başkanlığı’nda yapıldı. Dört tanesi gündem dışı olmak üzere 12 maddenin görüşüldüğü toplantıda kararlar oy birliği ile kabul edildi.

MENTEŞE BELEDİYE MECLİSİ TOPLANIYOR

Menteşe Belediye Meclisi Belediye Başkanı Bahattin Gümüş Başkanlığında 5 gündem maddesini görüşmek üzere 1 Kasım'da toplanıyor.