Berberler Haberleri

Berberler Haberleri

Fethiye’de Berberler “Pazar günleri izinli olan müşterileri de kaçırıyoruz”

Ticaret Bakanlığının kuaför ve güzellik salonlarının ülke genelinde Pazar günü kapalı olmasına yönelik getirilen yasa 1 Temmuz günü uygulamaya başlamıştı. Fethiye de erkek kuaförleri bu uygulamadan dolayı mağdur olduklarını belirterek Pazar günleri yeniden çalışmak istiyor.

Fethiye’de Neşet Sezer, berberlerin Pazar günü kapalı olmasından şikâyetçi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Esila Berber’de çalışan Neşet Sezer, 1 Temmuz’da yürürlüğe giren berberlerin bir gün kapalı olması uygulamasından dolayı şikâyetçi olduğunu dile getirdi.

KAYMAKAM KARAMAN’DAN SAÇ KESİM ZİYARETİ

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Fethiye Sıtkı Mefharet Koçman Yurt Müdürlüğü’nde depremzedeler için saç kesim hizmeti veren berberleri ziyaret etti.

Kuaför ve berberlerin elektrik mağduriyeti

Fethiye’de yaşanan elektrik kesintisinde kuaför ve berberler mağduriyet yaşadı. Bildirim yapılmadan uygulanan elektrik kesintisine işletmeler dert yandı.

Berberlere atık jilet kutusu dağıtıldı

Fethiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nün “Sıfır Atık Projesi” kapsamında atık jiletlerin geri dönüşüme kazandırılması amacıyla ilçede faaliyet gösteren berberlere atık jilet kutusu dağıtıldı.

Fethiye’de berber ve kuaförler dezenfekte edildi

Dünyayı ve ülkemizi etkileyen korona virüsü tedbirleri kapsamında kademeli olarak berberler, kuaförler, güzellik salonları ve AVM’lerin faaliyete geçeceği duyurulunca tüm yurtta olduğu gibi Fethiye’de de hazırlıklar başladı.