Beşiktaş Taraftarları Haberleri

Beşiktaş Taraftarları Haberleri

Fethiye'de Beşiktaş'ın Zaferi Coşkuyla Kutlandı!

Beşiktaş'ın 5-0'lık galibiyetiyle sona eren derbi mücadelesi, Fethiye'de büyük bir coşkuyla kutlandı.

Beşiktaş Taraftarlar Derneği, Kaymakam Ertaş’ı ziyaret etti

Fethiye Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Özkan Torunoğulları, dernek yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kaymakam İsmail Hakkı Ertaş’a “hoş geldin” ziyaretinde bulundu.

Çifte şampiyonluk kutlamasına Hayko Cepkin’de katıldı

2020-2021 Süper Lig şampiyonu olan ve Ziraat Türkiye Kupasını da kazanarak, çifte şampiyonluk yaşayan Beşiktaş taraftarları, Fethiye’de de şampiyonluk kutlamalarını aralıksız sürdürüyor. Fethiye Kartalları Başkanı Erhan Yılmaz ve arkadaşları tarafından organize edilen kutlama etkinliğinde ilginç görüntüler yaşandı. Yamaç Paraşütü ile Babadağ’dan Ölüdeniz’e uçuş yapan Beşiktaş Bayrağı ile gökyüzünde akrobasi hareketlerinde bulunan Hayko Cepkin Belcekız Plajına inişte, meşaleler yakarak, şampiyonluğu kutladı.  

Beşiktaş Taraftarlarından AK Partili Öztürk’e Nezaket Ziyaret

Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan Torunoğulları ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk’e nezaket ziyaretinde bulundu. Korona virüsü salgını nedeniyle, kongrelere ertelenince AK Parti Genel Merkezi tarafından İlçe Başkanlığı görevine atanan Turgay Öztürk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan, Torunoğulları, “İlçe Başkanlığı görevine atanan Sayın Turgay Öztürk’e hayırlı olsun dileklerimizi iletmek ve yeni görevinde başarılar dilemek için ziyarete geldik” dedi.