Beyaza Haberleri

Beyaza Haberleri

Datça’ya Dolu Sürprizi

Muğla’nın Datça ilçesinde sabah saatlerinde başlayan dolu yağışı Datça’nın geçim kaynağı Badem ağaçlarının yapraklarına büyük zarar verirken, bir marangoz atölyesine su bastı.

Milas’ta Dolu Yağışı Yolları Kapattı

Muğla’nın Milas ilçesinde gece saatlerinde sağanak yağış ile birlikte başlayan dolu yağışı cadde ve sokakları beyaza bürüdü. Dolu yağışı nedeniyle bazı kırsal mahalle yollarının ulaşıma kapanırken Belediye ekipleri dolu küreme mesaisine çıktı.

Vatandaşlar Sokakta Kar Değil, Dolu Küredi

Muğla’nın Menteşe ilçesinde etkili olan sağanak sonrası yağan fındık büyüklüğündeki dolu sokakları beyaza bürüdü. Sokaklardan yağmur suyu yerine dolu akarken mazgallar tıkandı. Vatandaşlar tıkanan mazgalları kürekle açmaya çalıştı.

Yaylalara Kar Yağdı

Fethiye’nin yüksek kesimlerinde akşam saatlerinde başlayan kar yağışı ile beyaza büründü.

Datça’da Badem Ağaçları Çiçek Açtı

Türkiye’nin kuzey ve doğu illerinde kar yağışı ve olumsuz hava şartları etkisini gösterirken, Ege ile Akdeniz’in kesiştiği noktada bulunan Muğla’nın Datça ilçesinde badem ağaçlarında ocak ayında açması beklenen çiçekler, aralıkta ağaçları beyaza bürüdü.

Tatil cenneti Datça beyaza büründü

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından sarı kod ile uyarılan Muğla’da tatil cenneti Datça’ya fındık büyüklüğünde dolu yağdı.

Bodrum sokakları mavi ve beyaza bürünüyor

Muğla’nın Bodrum ilçesinin simgesi haline gelen mavi ve beyaz, Bodrum Belediyesi tarafından kent mimarisine uygun olarak yaygın hale getiriliyor. Tüm mahallelerde iş programına göre yapılması planlanan boyamalarda son olarak Bitez’de evler beyaza, kapı ve pencere söveleri mavi renge büründü.

BEYAZAY DERNEĞİ BAŞKANI BOYACI, ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Türkiye Beyazay Derneği Muğla Şube Başkanı Pınar Boyacı, AK Parti’den Muğla Milletvekili aday adaylığını açıkladı. Boyacı, “Ülkemiz kadar Muğla’mızda da katedilecek yol, yapılacak çok işimiz var. Onları da inşallah sizlerle aday adayı olarak değil, aday olarak paylaşacağım” dedi.

KAR YAĞIŞI DATÇA'YI BEYAZA BÜRÜNDÜ

Muğla'nın Datça ilçesinde yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı ilçeyi beyaza bürüdü.

Seydikemer beyaza büründü

Muğla'nın Seydikemer ilçesi yaklaşık 30 yıl aranın ardından beyaza bürünürken, kent merkezine yağan kar, vatandaşlar tarafından sevinçle karşılandı.

Milas'ın yüksek kesimleri beyaza büründü

Muğla genelinde birçok ilçenin yüksek kesimlerine yağan kar, kartpostallık görüntüler ortaya çıkarsa da, araçlarıyla trafikte olanlar zor anlar yaşadı.

Deniz ve beyaz örtünün manzarası mest etti

Muğla'nın Marmaris ilçesinde akşam saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı dağları beyaza boyadı.

Menteşe’de karla mücadelede yoğun mesai  

Tüm yurdu etkisi altına alan soğuk hava Muğla’da da etkisini gösterdi. Menteşe’de gece saatlerinde başlayan kar yağışı sabah saatlerine doğru etkisini arttırdı. Kısa sürede kent merkezi beyaza bürünürken Menteşe Belediyesi ekipleri gece boyunca mesaisini sürdürdü. 

Bodrum da beyaza büründü

Çok nadir kar yağışı görülen Muğla'nın Bodrum ilçesinde dün geceden itibaren yağan kar, ilçenin bazı kesimlerini beyaza bürüdü.

Köyceğizli vatandaşlar beyaz bir sabaha uyandı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde yüksek kesimlere yılın ilk karı yağdı. Yüksek kesimlerin beyaza büründüğünü gören vatandaşlar ise karın keyfini çıkardı.

Dünya Engelliler Farkındalık Günü nedeniyle program düzenlendi

Muğla'da 3 Aralık Dünya Engelliler Farkındalık Günü nedeniyle Cumhuriyet Meydanı'nda program düzenlendi. Program Atatürk Anıtına Muğla Engeliler Derneği, Muğla Zihinsel Engelliler Derneği, Türkiye Beyazay Derneği Muğla Şubesi ve Muğla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından çelenk sunumu ile başladı. Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Osman Toprakçı konuşma yaptı.

Fethiyespor Ağrı’yı aştı 1-0

3. Lig 3. Grupta mücadele eden Fethiyespor, evinde Ağrı 1970 Spor’u konuk etti. Lacivert beyazalılar Ağrı 1970 Spor’u Serhan ‘ın golü ile 1-0 yendi.Puanını 34 e çıkaran Fethiyespor en yakın rakibi Kırıkkale Büyükanadolu Spor ile puan farkını 6’ya çıkartarak liderliğini sürdürdü. Fethiyespor ligde 15. Hafta maçında kendi evinde Karşıyaka ile karşılaşacak.

Fethiyespor, Çankayaspor’u 1-0 yendi

3. Lig 3. Grupta mücadele eden Fethiyespor, evinde Çankayaspor’u konuk etti. Lacivert beyazalılar Çankayaspor'u Serhan ‘ın golü ile 1-0 yenerek, Karaköprü mağlubiyetini unuttu. Grubunda lider olan Fethiyespor 28 puanla liderliğini korurken, 15 puanla 10. Sırada bulunan Çankayaspor puan alamadı.

Lacivert-beyazlılar liderliği bırakmıyor; 2-1

3. Lig 3. Grupta mücadele eden Fethiyespor, evinde Büyükçekmece Tepecikspor’u konuk etti. Lacivert beyazalılar, Tepecikspor’u Talha Mayhoş ve Serhat Yılmaz’ın golleri ile 2-1 yendi. Grubunda lider olan Fethiyespor 25 puanla liderliğini korurken, 10 puanla 15. Sırada bulunan Büyükçekmece Tepecikspor puan alamadı.

Seydikemer Kırmızı Beyaza Büründü

Seydikemer Kaymakamlığı ve Seydikemer Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında esnaf ve vatandaşlara Türk Bayrağı dağıttı.

Her yer beyaza büründü 

Fethiye ve Seydikemer’in yüksek noktaları, aniden başlayan kar yağışı ile beyaza büründü. Bölgede hava sıcaklıklarının birden düşmesi ile başlayan kar yağışının, birçok noktada etkili olduğu öğrenildi. 

Bodrum’da fırtına ve dolu kabusu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sabah saatlerinde aniden bastıran dolu yağışı ilçeyi beyaza bürüdü. Sabah gürültülü bir sesle uyanan vatandaşlar gördükleri manzara karşısında şok oldu. Yağış nedeniyle 6 araç zincirleme kaza yaparken, bir sitenin istinat duvarının çökmesi sonucu bir araç altında kaldı.

Marmaris’i kar değil, dolu beyaza bürüdü

Muğla'nın Marmaris ilçesinde etkili olan sağanak yağış ile birlikte meydan gelen dolu yağışıyla sokaklar beyaza büründü.