Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci Haberleri

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci Haberleri

Başkan Mandalinci, basın mensuplarıyla buluştu

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, Bodrum Belediyesi Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezinde basın mensuplarıyla bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu.

Bodrum FK stadyumundaki son gelişmeleri yerinde inceledi

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, stadyumdaki çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Mandalinci: “Önceliğimiz, halkımızın sorunlarını gidermek”

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, mahalle ziyaretlerine Kızılağaç ve Çiftlik’te devam ederek vatandaşları dinledi.

Bodrum Stadyumu, Süper Lig'e hazırlanıyor

Tarihinde ilk kez Süper Lig'de mücadele edecek Bodrum FK, maçlarını Bodrum'da oynamak için stadyumunu TFF ve UEFA standartlarına uygun hale getirmek için çalışmaları sürdürüyor. Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci ve Bodrum FK Başkan vekili Selahattin Polat da stadyumda yapılanları inceledi.

Mandalinci, saha çalışmalarını sürdürüyor

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, saha ziyaretleri kapsamında Gümbet ve Bitez mahallelerinde denetim ve incelemelerde bulundu. Bodrum’un farklı mahallelerine incelemeler yapmak ve vatandaşlarla temasta bulunmak üzere ziyaretler gerçekleştiren Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, geçtiğimiz gün Gümbet ve Bitez mahallelerinde saha çalışması yaptı. Başkan Mandalinci’ye ziyaretlerinde Başkan Yardımcısı Ahmet Yıldızhan, Gümbet Mahalle Muhtarı Ali Haydar Mahsur, Bitez Mahalle Muhtarı Seda Özgüçlü, bölge meclis üyeleri ve ilgili birim müdürleri eşlik etti.

Başkan Mandalinci’den Türkbükü ve Gölköy’de inceleme

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, saha ziyaretleri kapsamında Türkbükü ve Gölköy mahallelerinde denetim ve incelemelerde bulundu. Esnaf ve vatandaşları dinleyerek talep, öneri ve şikayetleri dinledi.

Başkan Mandalinci muhtarlarla buluştu

Bodrum Kaymakamlığı tarafından düzenlenen “Muhtarlar Değerlendirme Toplantısı” Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci’nin katılımıyla gerçekleşti.

Bodrum’u cadde, sokak gezerek temizlediler

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci’nin başlattığı temizlik seferberliği kapsamından Bodrum Belediye personelleri ve vatandaşlar Bodrum’u köşe bucak elleriyle temizledi.

Bodrum'da genel temizlik çalışması yapıldı

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci öncülüğünde, ilçe genelinde genel temizlik çalışması yapıldı.

Başkan Mandalinci, Kumbahçe Mahallesi'nde incelemelerde bulundu

 Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, Kumbahçe Mahallesi'ne saha ziyareti gerçekleştirdi.

Başkan Mandalinci Konsoloslar ile görüştü

Konsolos heyetleri, Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci’yi makamında ziyaret etti. Heyetlerle uluslararası ilişkilerin güçlenmesi için yapılabileceklerle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Bodrum Genelinde Temizlik Hareketi Başlatılıyor

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci öncülüğünde, ilçe genelinde genel temizlik çalışması yapılacak. Bodrum’un her mahallesinde gerçekleştirilecek temizlik hareketi, 8 Mayıs Çarşamba günü başlıyor.

Başkan Mandalinci, personeliyle bayramlaştı

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, belediye personeliyle bayramlaştı.