Bodrum Belediyesi Temizlik Işleri Haberleri

Bodrum Belediyesi Temizlik Işleri Haberleri

Bodrum belediyesi atık alım günleri

Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından “Atık Toplama ve Ayrıştırma Günleri” takvimine göre mahallelerden haftanın bir günü atıklar toplanıyor.

Bodrum Belediyesi'nden geri dönüşüm çalışması

Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü 1. Sınıf Atık Getirme Merkezi tarafından kabul edilen elektronik atıkların geri dönüşüme kazandırılmasıyla alınan bilgisayarlar başarılı öğrencilere hediye ediliyor

Temiz Bir Bodrum İçin Duyarlılığa Davet

Çevre temizliği için çalışan Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, gerçekleştirdikleri denetimlerde Bodrum Torba Liman’da çöp konteynerlerinin çevresinde çeşitli atıklar tespit etti. 

BELEDİYE EKİPLERİ BİLİNÇLİ NESİLLER İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Çevre Koruma ve Kontrol Bürosu ekipleri, çocuklarda çevre bilincinin yer edinmesi için okullarda “Atık Yönetimi ve Geri Dönüşüm” konulu eğitimler düzenliyor.

130 MİLYON KİLO EVSEL ATIK TOPLANDI

Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü temizlik faaliyetleri yanı sıra bir taraftan farkındalık kazandırma çalışmaları gerçekleştirirken bir taraftan da doğayı kirletenlere karşı mücadelesini sürdürüyor.

DENİZ YÜZEYİ TEMİZLEME ARACI HİZMETE BAŞLADI

Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü envanterine eklenen 4 adet insansız deniz yüzeyi temizleme araçları, hizmet vermeye başladı. Bodrum Kale İskelesi'nden gerçekleştirilen kullanım testlerine Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras da katıldı.

Başkan Aras’tan çağrı; “Temiz bir Bodrum için duyarlılık gösterelim”

Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü kent genelindeki temizlik çalışmaları için yoğun mesai harcıyor.

Bodrum’da 14 bin 962 ton evsel atık toplandı

Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, rutin temizlik çalışmaları dışında geniş çaplı mahalle temizlikleri de yapıyor.

Bodrum’da sahil ve yol kenarları atıktan temizlendi

Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan Bodrum Bahar Temizliği Projesi çerçevesinde Pedasa Antik Kent giriş kapısından başlayarak Cennet Koyu'na kadar uzanan dağ yolu motosiklet ve bisiklet kulüpleri ile denizin dibi de dalgıçlar tarafından temizlendi. Üç saat süren etkinlikte 750 kilogram çöp atık toplandı.

Bodrum Bahar Temizliği Müsgebi’den başladı

Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün hazırladığı ve Nisan ayı boyunca sürecek olan 'Bodrum Bahar Temizliği' projesi Müsgebi Mahallesi'nden başladı.

Sosyete Koyu’nda 230 kilogram çöp çıktı

Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Denize En Çok Mavi Yakışır sloganıyla 2015 yılından itibaren yapılmakta olan deniz dibi ve kıyı temizliği etkinliği 8. yılında Türkbükü sahilinde başladı. 'Sosyete Koyu' olarak da bilinen ve ünlülerin uğrak mekanı olan Türkbükü Koyu'nda 230 kilogram çöp çıktı.

Sokağım Temiz Bodrum Temiz

Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, rutin temizlik çalışmaları dışında geniş kapsamlı mahalle temizliklerine de devam ediyor. Bu kapsamda Yalıkavak ve çevre mahallelerinde sokak ve caddeler, sahiller ve mesire alanları ile yol kenarlarında temizlik çalışması gerçekleştirildi.

Dere yataklarından 485 torba çöp toplandı

Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, periyodik olarak sürdürdüğü çöp toplama, mıntıka temizliği, konteynırlara bırakılan çöp ve atıkların kaldırılması çalışmalarının yanı sıra tüm mahallelerde detaylı temizlik çalışması da gerçekleştiriyor. Ekipler, ilçede yağmur öncesi gerekli tedbirleri alarak tüm dere yataklarını, belediye bina içi temizlik hizmeti personeli ile birlikte gerçekleştirdi.

Belediye personellerine sera gazı envanteri eğitimi verildi

Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Covenant Of Mayor (Başkanlar Sözleşmesi) kapsamında ilçe geneli sera gazı envanteri konulu eğitim düzenledi.

Belediye ekipleri okullarda dezenfeksiyon çalışması başlattı

Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı başlangıcı öncesinde okullarda temizlik çalışmaları gerçekleştirdi. Öğrencilerin sağlığının öncelendiği çalışmada okullar dezenfekte edilerek eğitim öğretime hazır hale getirildi.

Yerinde bakım ve tamirleri yapılıyor

Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü birimi içerisinde bir yıl önce kurulan Konteynır Tamir Bakım Onarım Şefliği, Bodrum genelinde 5 bin 636 adet çöp konteynırın bakımlarını yaparak hem görüntü kirliliğinin önüne geçiyor hem de belediyenin ekonomisine katkı sağlıyor.