Bodrum Fk Haberleri

Bodrum Fk Haberleri

İsmet Taşdemir: "Turu geçmeye çalışacağız"

Trendyol 1. Lig Play-Off 1. Tur maçında sahasında Boluspor’u ağırlayacak Bodrum FK'da Teknik Direktör İsmet Taşdemir, "Turu geçmeye çalışacağız. Elimizden gelen her şeyi yapacağımıza oyuncularım adına söz verebilirim" dedi.

Bodrum FK, Lig'in son haftasında Göztepe ile karşılaşacak

Trendyol 1. Lig'in son haftasında deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak olan Bodrum Futbol Kulübü, muhtemel bir üçüncülük için galibiyete kenetlendi. Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Kıyasıya mücadele var ve lig hiç bu kadar keyifli olmamıştı. Biz de bu rekabetin içerisindeyiz ve bu yarışın içerisinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

İsmet Taşdemir: "Elimizden gelenin en iyisini yapıp bu maçı kayıpsız atlatmak istiyoruz"

Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Boluspor ile zor bir maç oynayacaklarını söyleyerek, "Elimizden gelenin en iyisini yapıp bu maçı kayıpsız atlatmak istiyoruz" dedi.

İsmet Taşdemir: "Hakemlerin kendine çeki düzen vermesi lazım"

Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, ligde hakemlerin hatalı kararlar verdiğini söyleyerek, "Hakemlerin kendine çeki düzen vermesi lazım çünkü biz aynı yolda giden insanlarız. Onlarsız biz, bizsiz de onlar olmuyor. İnşallah bir an önce toparlanırlar" dedi.

Bodrum FK’dan hakem kararına isyan

Bodrum Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ali Şafak Öztürk, Çorum FK’ya 2 penaltı golüyle 2-1 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, "Eğer bu tür hakemlerin Türk futbolu ile ilişkileri devam edecekse, biz Öztürk ailesi olarak Türk futboluna yaptığımız yatırımları tekrar gözden geçireceğiz" dedi.

İsmet Taşdemir, 'Aldığınız skora göre hedef değişiyor'

Trendyol 1. Lig'de kalan maçların zor olacağını belirten Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, "Her şeyi barındıran konumdayız. 1-2 mağlubiyette play-off’un dışına çıkma şansımız da yüksek, 1-2 galibiyetle ilk ikiye oynama şansımız da yüksek. Bunu zaman ve maçlar gösterecek" dedi.

Trendyol 1. Lig: Bodrum FK: 3 - Altay: 0

 Trendyol 1. Lig 23. hafta mücadelesinde Bodrum FK, sahasında karşılaştığı Altay’ı 3-0 mağlup etti.

İsmet Taşdemir: "Herkesin olmak istediği yerdeyiz"

Trendyol 1. Lig'in 23. haftasında Altay ile karşılaşacak Bodrum FK hazırlıklarını sürdürüyor.

Trendyol 1. Lig, Bodrum FK: 0 - Sakaryaspor: 0

Trendyol 1. Lig 22. hafta mücadelesinde Bodrum FK, sahasında karşılaştığı Sakaryaspor ile 0-0 berabere kaldı.

İsmet Taşdemir: "Galibiyet Serisi Yakalayabilirsek Çok Avantajlı Duruma Geçebiliriz"

Ligde her maçın zor olduğunu vurgulayan Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, "Galibiyet serisi yakalayabilirsek çok avantajlı duruma geçebiliriz. Bu ligde hiçbir maçın neti ve garantisi yok. Dolayısıyla maçlar çok zor, o gün maça iyi hazırlanan ve iyi konsantre olan maçı kazanıyor" dedi.

İsmet Taşdemir: "Karşılaşmanın Başından Sonuna Kadar Hak Ettiğimizi Düşünüyorum"

Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Gençlerbirliği maçının ardından yaptığı açıklamada, "Bu maçı karşılaşmanın başından sonuna kadar hak ettiğimizi düşünüyorum. Çok güzel bir maç oldu" dedi.

Trendyol 1. Lig: Bodrum FK: 1 - Gençlerbirliği: 0

Trendyol 1. Lig’in 20. haftasında Bodrum FK sahasında karşılaştığı Gençlerbirliği'ni 1-0'lık skorla mağlup etti.

Bodrum FK 5 Genç Yeteneği Renklerine Bağladı

Bodrum Futbol Kulübü devre arası transfer çalışmaları kapsamında Tunahan Akpınar, Mustafa Erdilman, Ege Bilsel, Bilal Güven ve kaleci Yusuf Ersunar’u 4,5 yıllığına kadrosuna kattı.

Bodrum FK Ligde Çıkışını Sürdürmek İstiyor

Bodrum Futbol Kulübü, Trendyol 1. Lig'in 19. haftasında deplasmanda Erzurumspor FK ile karşılaşacak. Müsabakanın hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekip, galibiyet serisi yakalayıp çıkışını sürdürmek istiyor.

Trendyol 1. Lig: Bodrum FK: 4 - Giresunspor: 0

Trendyol 1. Lig’in 18. haftasında Bodrum FK sahasında karşılaştığı Giresunspor’u 4-0'lık skorla mağlup etti.

Bodrum FK Sakatlarına Rağmen İkinci Devreye Galibiyetle Başlamak İstiyor

Bodrum Futbol Kulübü, Trendyol 1. Lig'de ikinci devrenin ilk maçında Giresunspor’u konuk edecek. Karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekipte, 5 oyuncunun sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyeceğini belirten Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Kampımız iyi geçti sadece sakatlarımızın biraz fazla olması canımızı sıktı. Bu sene genellikle genç oyuncu arama tarama çalışması yaptık. Çok görüştüğümüz genç oyuncu var, bunlardan 3 ismi aramıza kattık” dedi.

Bodrum FK, Eray Akar’ı Renklerine Bağladı

Bodrum Futbol Kulübü, Afyonspor forması giyen Eray Akar ile 4.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Bodrum Fk’nın Yıldız Oyuncusu Celal Dumanlı Sakatlandı

Bodrum FK'da Celal Dumanlı'nın sakatlanması, Trendyol 1. Lig'de Play-Off hedefleyen takım için büyük bir kayıp. İsmet Taşdemir, forvet hattı için alternatif transfer arayışına girdi. Dumanlı'nın MR sonuçları bekleniyor.

Trendyol 1. Lig: Bodrum FK: 3 - Göztepe: 0

Trendyol 1. Lig’in 17. haftasında Bodrum FK, sahasında karşılaştığı Göztepe’yi 3-0 mağlup etti.

Bodrum FK, Menemen FK'yı kupada eledi

Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu'nda Bodrum FK, sahasında Menemen FK’yı 2-1 yenerek 5. tura yükseldi.

Bodrum FK’nın rakibi Menemen FK

Bodrum FK, Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu'nda yarın Menemen FK ile karşı karşıya gelecek.

Bodrum FK, iç saha galibiyet serisi için Adanaspor karşısında galibiyet arayacak

Bodrum Futbol Kulübü, Trendyol 1. Lig'in 13. haftasında sahasında Adanaspor’u ağırlayacak Bodrum FK'da Teknik Direktör İsmet Taşdemir, “Kadromuz 25 kişi. Eksik olan arkadaşlarımızın yerini doldurabilecek onlar kadar oynayabilecek arkadaşlarımız var” dedi.

Bodrum FK çıkışını sürdürüyor: 2-0

Trendyol 1. Lig’in 11. haftasında Bodrum FK, evinde Manisa FK’yı ağırladı. Mücadeleyi Bodrum FK, Samet ve Celal’in golleriyle 2-0 kazandı.

Grup maçı yaparak idmanı sonlandırdılar

Manisa FK’nın zorlu bir rakip olduğunu söyleyen Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, "Bu hafta çok daha zor bir maç bizi bekliyor. İç sahada oynuyoruz, iç saha istatistiğimiz iyi olabilir ama rakip her türlü istatistiği bozabilecek bir rakip" dedi.

Bodrum FK’nın Bolu'ya hareket etti

Trendyol 1.Lig 10.Hafta mücadelesinde deplasmanda Boluspor ile karşılaşacak olan Bodrum FK, sabah saatlerinde Bolu’ya hareket etti.

Boluspor – Bodrum FK maçı hakemleri belli oldu

Trendyol 1. Lig'in 10. haftasında oynanacak Boluspor – Bodrum FK maçını yönetecek hakemler Türkiye Futbol Federasyonu Dijital Ataması ile belirlendi.

Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir "Zor bir maç bekliyor"

Trendyol 1. Lig'in 10. haftasında deplasmanda Boluspor ile karşılaşacak olan Bodrum Futbol Kulübü'nde Teknik Direktör İsmet Taşdemir, "İyi bir deplasman ve bizi sıkıntılı zor bir maç bekliyor. Biz de var gücümüzle hazırlanmaya çalışıyoruz" dedi.

Bodrum FK’nın Rakibi Boluspor

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Bodrum FK, ligin 10.Hafta mücadelesinde deplasmanda Boluspor’a konuk olacak.

Bodrum FK Zirve Yarışında

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Muğla temsilcisi Bodrum FK, zirve takibini sürdürüyor. Son olarak evinde Bandırmaspor’u 2-1 mağlup eden Bodrum FK, haftaya Bolu deplasmanında 3 puan alması takdirde lider Eyüpspor’un liderlik yarışında takipçisi olacak.

Taşdemir,' Bizim için önemli bir galibiyet oldu'

 Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Bandırmaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "İlk 60 dakika Bandırmaspor bizden çok daha iyi mücadele etti. 60’dan sonra Bodrumspor’un bir gerçeği var ve 60’dan sonra bugün onu gösterebildik. Bizim için önemli bir galibiyet oldu" dedi.