Bodrum Futbol Kulübü Haberleri

Bodrum Futbol Kulübü Haberleri

Bodrum FK ikinci sınavında galibiyet arayacak

Süper Lig’in yeni ekiplerinden Bodrum Futbol Kulübü ligin 2. haftasında deplasmanda Eyüpspor ile karşılaşacağı mücadelenin hazırlıklarını sürdürüyor.

Bodrum FK’da hücum hattına takviye

Bodrum Futbol Kulübü, 28 yaşındaki tecrübeli forvet oyuncusu George Puşcaş’ı renklerine bağladı. Yeşil-beyazlı ekip Puşcaş ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Fikret Öztürk: “Bu sahada oynanmaz diyenler görsün”

Bodrum Futbol Kulübü Başkanı Fikret Öztürk, “Bu sahada oynanmaz diyenler görsün. Toprak saha diyenler görsün. Işıklandırma olmaz diyenler görsün. Bundan sonra oyunda da başaracağız inşallah” dedi.

Bodrum FK, Gabriel Obekpa kadrosuna kattı

Bodrum FK, Sırbistan ekiplerinden Mladost forma giyen 20 yaşındaki Nijeryalı oyuncu Gabriel Obekpa'yı kadrosuna kattı.

Muğla Valisi İdris Akbıyık, Bodrum Stadyumu'nu inceledi

Muğla Valisi İdris Akbıyık ve beraberindeki heyet Süper Ligin yeni ekiplerinden Sipay Bodrum Futbol Kulübü’nün yeni sezon öncesi stadyumdaki çalışmalarını yerinde inceledi. Bodrum FK Asbaşkanı Selahattin Polat, çalışmalar hakkında Vali Akbıyık’a bilgi verdi.

Bodrum FK’da hücum hattına takviye

Bodrum Futbol Kulübü santrfor oyuncusu 19 yaşındaki genç yetenek Seçkin Batuhan Fırıncı’yı renklerine bağladı. Yeşil-beyazlı ekip oyuncu ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Bodrum FK, tecrübeli stoper Christophe Herelle’yi kadrosuna kattı

 Trendyol Süper Lig’in yeni ekiplerinden Bodrum Futbol Kulübü, Metz’de forma giyen 31 yaşındaki defans oyuncusu Christophe Herelle ile anlaşmaya vardı. Yeşil beyazlı ekip tecrübeli stoper ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Fredy Ribeiro, Bodrum FK’da

Tarihinde ilk kez Süper Lig’de mücadele edecek olan Bodrum Futbol Kulübü, Eyüpspor forması giyen Fredy Ribeiro ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Bodrum FK, Lig'in son haftasında Göztepe ile karşılaşacak

Trendyol 1. Lig'in son haftasında deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak olan Bodrum Futbol Kulübü, muhtemel bir üçüncülük için galibiyete kenetlendi. Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Kıyasıya mücadele var ve lig hiç bu kadar keyifli olmamıştı. Biz de bu rekabetin içerisindeyiz ve bu yarışın içerisinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

Fikret Öztürk: "Eyüpspor maçında hakemin tutarsız kararları iki tarafı da çıldırttı"

Bodrum Futbol Kulübü Başkanı Fikret Öztürk, Eyüpspor maçında hakem kararlarından dolayı karşılaşmanın atmosferinin etkilendiğini söyleyerek, "Son 2 haftadır Bodrumspor üzerinden hakemler tarafından bir şeyler oynanıyor. Eyüpspor maçında olayları bu şekilde getiren hakemdi. Hakemin tutarsız kararları iki tarafı da çıldırttı" dedi.

Bodrum FK’dan hakem kararına isyan

Bodrum Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ali Şafak Öztürk, Çorum FK’ya 2 penaltı golüyle 2-1 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, "Eğer bu tür hakemlerin Türk futbolu ile ilişkileri devam edecekse, biz Öztürk ailesi olarak Türk futboluna yaptığımız yatırımları tekrar gözden geçireceğiz" dedi.

İsmet Taşdemir: "Play-off’taki yerimizi sağlamlaştırmanın derdindeyiz"

Trendyol 1. Lig'in 22. haftasında Sakaryaspor'u ağırlayacak Bodrum Futbol Kulübü'nde teknik direktör İsmet Taşdemir, "Play-off’taki yerimizi sağlamlaştırmanın derdindeyiz. En kötü ihtimalle geçen sene yaşadığımız o coşkuyu tekrar yaşamak istiyoruz" dedi.

Bodrum FK 5 Genç Yeteneği Renklerine Bağladı

Bodrum Futbol Kulübü devre arası transfer çalışmaları kapsamında Tunahan Akpınar, Mustafa Erdilman, Ege Bilsel, Bilal Güven ve kaleci Yusuf Ersunar’u 4,5 yıllığına kadrosuna kattı.

Bodrum FK Ligde Çıkışını Sürdürmek İstiyor

Bodrum Futbol Kulübü, Trendyol 1. Lig'in 19. haftasında deplasmanda Erzurumspor FK ile karşılaşacak. Müsabakanın hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekip, galibiyet serisi yakalayıp çıkışını sürdürmek istiyor.

Bodrum FK Sakatlarına Rağmen İkinci Devreye Galibiyetle Başlamak İstiyor

Bodrum Futbol Kulübü, Trendyol 1. Lig'de ikinci devrenin ilk maçında Giresunspor’u konuk edecek. Karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekipte, 5 oyuncunun sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyeceğini belirten Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Kampımız iyi geçti sadece sakatlarımızın biraz fazla olması canımızı sıktı. Bu sene genellikle genç oyuncu arama tarama çalışması yaptık. Çok görüştüğümüz genç oyuncu var, bunlardan 3 ismi aramıza kattık” dedi.

Bodrum FK, Eray Akar’ı Renklerine Bağladı

Bodrum Futbol Kulübü, Afyonspor forması giyen Eray Akar ile 4.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Bodrumspor’un Hedefi 3 Puan

Bodrum Futbol Kulübü, Trendyol 1. Lig'in 14. haftasında deplasmanda Şanlıurfaspor ile karşılaşacak.

Bodrum FK, iç saha galibiyet serisi için Adanaspor karşısında galibiyet arayacak

Bodrum Futbol Kulübü, Trendyol 1. Lig'in 13. haftasında sahasında Adanaspor’u ağırlayacak Bodrum FK'da Teknik Direktör İsmet Taşdemir, “Kadromuz 25 kişi. Eksik olan arkadaşlarımızın yerini doldurabilecek onlar kadar oynayabilecek arkadaşlarımız var” dedi.

Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir "Zor bir maç bekliyor"

Trendyol 1. Lig'in 10. haftasında deplasmanda Boluspor ile karşılaşacak olan Bodrum Futbol Kulübü'nde Teknik Direktör İsmet Taşdemir, "İyi bir deplasman ve bizi sıkıntılı zor bir maç bekliyor. Biz de var gücümüzle hazırlanmaya çalışıyoruz" dedi.

"Bandırmaspor maçı kolay olmayacak"

Trendyol 1. Lig'in 9. haftasında Bandırmaspor’u konuk edecek Bodrum Futbol Kulübü'nde Teknik Direktör İsmet Taşdemir, zorlu bir rakibe karşı mücadele edeceklerini söyledi.

Taşdemir: "İnşallah İstanbul’dan istediğimiz sonuçla Bodrum’a dönebiliriz"

Bodrum Futbol Kulübü Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, lig lideri Eyüpspor ile zor bir maç oynayacaklarını belirterek, "nşallah İstanbul’dan istediğimiz sonuçla Bodrum’a dönebiliriz.

Bodrum FK Galibiyet Serisini Sürdürmek İstiyor

Bodrum Futbol Kulübü, Trendyol 1. Lig'in 6. haftasında deplasmanda Altay ile karşılaşacak.

İsmet Taşdemir: 'Zor bir müsabaka oldu'

Bodrum Futbol Kulübü kendi evinde konuk ettiği Erzurumspor FK ile 0-0 berabere kaldı. Maçın ardından değerlendirme yapan Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, 'Zor bir müsabaka oldu. Bu sıcak havada oynamak her iki takım içinde çok zordu. Neticeyi alamadık, alamadığımız için üzgünüz' dedi.