Bodrum Kent Konseyi Haberleri

Bodrum Kent Konseyi Haberleri

Kent Konseyi Kadın Meclisi, “Kadınlar Bugünü ve Geleceklerini Konuşuyor”

Bodrum Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından “Kadınlar Bugünü ve Geleceklerini Konuşuyor” başlığıyla buluşma gerçekleşti.

Çocuklara Bilinçlendirme Eğitimi

Bodrum Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bodrum Kent Konseyi iş birliği ile sokak hayvanları ile ilgili çocuklara yönelik bilinçlendirme eğitimi gerçekleştirildi.

Bodrum Kent Konseyi Çocuk Meclisi, ilk dilekçesini Başkan Aras'a verdi

Bodrum Kent Konseyi'nin çalışma yönergesinin 11. maddesi gereğince kurulan Çocuk Meclisi, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı makamında ziyaret etti.

Bodrum’da mandalinalara dijital kimlik verilecek

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 'Bodrum'un Yeşili' sloganıyla Bodrum Belediyesi, Bodrum Ticaret Odası ve Bodrum Kent Konseyi Coğrafi İşaret Çalışma Grubu iş birliğiyle 'Yeşil Bodrum Mandalini Buluşması' gerçekleştirilirken, etkinlikte mandalinalar için dijital kimlik verileceği ifade edildi.

Başkan Aras, “Kadınlar, toplumsal tüm kararlara eşit bir şekilde katılmalıdır”

Bodrum Belediyesi ve Birleşmiş Milletler iş birliği ile 'Toplumsal Cinsiyete Duyarlı Politikalar, Çocuk Yaşta Erken ve Zorla Evliliklerin Önlenmesi Atölye' çalışmaları çerçevesinde yapılacak çalışmaların bütçelemelerinin görüşüleceği toplantıların ilki gerçekleştirildi.

Sokak hayvanları için işbirliği protokolü imzalandı

Bodrum Belediyesi ve Muğla Veteriner Hekimler Odası (Muğla VHO) ile Bodrum Kent Konseyi Hayvanların Yaşam Hakkını Koruma Çalışma Grubu arasında 'Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Projesi' protokolü imzalandı.

Bodrum Belediyesi Ve Stk’lardan Sokak Hayvanları İçin Ortak Proje

Bodrum Belediyesi, Kızılay Bodrum Şubesi ve Bodrum Kent Konseyi Hayvanların Yaşam Hakkını Koruma Çalışma Grubu işbirliği ile sahipsiz kediler, köpekler ve kuşlar için sıcak bir yuva olacak kulübelerle "Sevgi Çatısı" projesi başlattı.

Bodrum’da Dünya Çocuk Kitapları Haftası etkinliği düzenlendi

Bodrum Kent Konseyi Çocuk Meclisi Hazırlık Çalışma Grubu, Dünya Çocuk Kitapları Haftası Etkinlikleri düzenledi. Etkinlik, çocukların yoğun ilgisini toplayan eğitici, öğretici atölyelerle tamamlandı.

Kent Konseyi’nden CHP’li Başkan Aras'a açık mektup

Bodrum Kent Konseyi, CHP’li Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve ekibine yönelik çağrıda bulundu. Başkan Aras'ın seçim öncesi söylemlerinin hatırlatıldığı sonuç bildirgesinde "Gelin altına imza attığınız sözlerinize sahip çıkın" çağrısı yapıldı.

"Avcılık değil yağma yapıyorlar"

Bodrum Kent Konseyi Başkanı Arif Yılmaz, Bodrum'da yapılmasına izin verilen deniz patlıcanı avcılığının abartan avcıların, talan edercesine deniz patlıcanı avladığını ifade etti.