Bodrumlular Haberleri

Bodrumlular Haberleri

Bodrumlular Çağdaş Bodrumspor için ayaklandı

Basketbol Süper Ligi'nin yeni ekiplerinden Çağdaş Bodrum Spor, yeni sezonda hem Türkiye'nin en büyüklerini Bodrum'da ağırlamak hem de Avrupa hedeflerine seyircisi önünde yürümek istiyor. Bu çerçevede, Bodrum ekibinin taraftarları sosyal medya üzerinden ‘Bodrum’un takımı evinde kalmalı’ çağrısı yaptı.

Herodot Kültür Merkezi’nde ,‘’Mavi Anadolu Felsefe" Sempozyumu Düzenlendi

Herodot Kültür Merkezi’nde ‘’Yaşam İçin Felsefe’’ başlıklı ‘’Mavi Anadolu Felsefe Sempozyumu düzenlendi. 3 gün süren sempozyum Bodrumlular’dan büyük ilgi gördü

Bodrum’da sis etkili oldu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde etkili olan sis görüş mesafesini düşürdü. Sisli havaya çok alışık olmayan Bodrumlular, kısa süreli şaşkınlık yaşadı.

500 yıllık meşe ağacı, gurmelere kışın da ev sahipliği yapıyor

Bodrum Gümüşlük'te hizmet veren ve kısa sürede misafirlerin gözdesi haline gelen Meşealtı Otantik Kebap, yeni kış bahçesiyle kışın da Bodrumlulara Güneydoğu mutfağının seçkin lezzetlerini sunmaya devam ediyor.

Kasım ayında deniz keyfi

Türkiye'nin birçok bölgesinde soğuk hava etkili olurken, Bodrum'da ise yazdan kalma günler yaşanıyor. Pastırma sıcaklarıyla beraber gelen sarı yaz nedeniyle ilçede bulunan yerli, yabancı turistler ve Bodrumlular kasım ayında denizin keyfini doyasıya çıkardı.

Bodrum’da Cumhuriyet coşkusu Moğollar ile başladı

Cumhuriyetin ilan edilişinin 98. yılına özel 3 gün sürecek bir program hazırlayan Bodrum Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına başladı. Programın ilk gününde Moğollar, müzikseverlere unutulmaz bir Cumhuriyet gecesi yaşattı. Ersin Show'un da sahne aldığı programa Bodrumluların ilgisi büyüktü.

Zülfü Livaneli edebiyatseverlerle buluştu

Bodrum Belediyesi ve Edebiyat Atölyesi Dergisi'nin ortak düzenlediği 'Bodrum Edebiyat Atölyesi Günleri' devam ediyor. Etkinlik kapsamında düzenlenen Zülfi Livaneli söyleşisinde Livaneli, Bodrumluları 'Ey özgürlük' diyerek selamladı.

Bodrum Kale Konserleri sona erdi

Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen Kale Konserleri sona erdi. Bodrumlular, 8 gün süren ücretsiz halk konserlerinde birbirinden ünlü sanatçıların sevilen şarkılarıyla mest oldu. Bodrum Kale Konserleri kapanışını Uzi ile yaptı, konsere gençler yoğun ilgi gösterdi.

Girgin, Bodrum'daki DSİ hatlarının sorumlularını arıyor

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Meclis Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada Muğla’nın Bodrum ilçesine DSİ tarafından yapılan içme suyu ana isale hattında meydana gelen arızalar ve bu arızalardan kaynaklı su kesintileri nedeniyle vatandaşların mağdur olduğunu söyledi. Geçtiğimiz yıllarda DSİ tarafından yapılan bu hatları Meclis gündemine taşıyarak soru önergesi de veren Girgin, bu kez hatlarla ilgili mahkeme kararları ve müfettişlerce yürütülen soruşturmalarda gelinen durumu ve Bodrumluların yıllardır yaşadığı sorunların çözümü adına Bakanlığın ne  gibi çalışmalar yaptığı hakkında yazılı soru önergesi verdi.