Boğulma Haberleri

Boğulma Haberleri

Profesyonel yüzücü ve cankurtaran boğuldu

Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı cankurtaran ve profesyonel yüzücü İlhan Çelik (31) Konya'dan tatil için geldiği Marmaris'te çıktığı dalış esansında boğularak hayatını kaybetti.

Denizde fenalaşan adam kurtarılamadı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde denizde fenalaşan Çetin Özataç (64) hayatını kaybetti.

Datça’da bir boğulma vakası daha

Muğla’nın Datça ilçesinde denizde yüzüstü hareketsiz bir şekilde yatan şahsın boğulduğu ortaya çıktı. İlçede sabah saatlerinde denize giren bir kişi daha boğularak hayatını kaybetmişti.

Denizde boğulma tehlikesi geçiren şahıs, hayatını kaybetti

Muğla’nın Marmaris ilçesinde denizde boğulma tehlikesi geçiren ve sahil güvenlik ekipleri tarafından bulunduğu tekneden alınarak hastaneye götürülen şahıs burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Başkan Tokat Boğulma Tehlikesine Karşı Uyardı

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Boğulma vakalarında artış olduğunun altını çizerek boğulma vakalarına karşı uyarılarda bulundu.

“Muğla’nın betona boğulmaması için mücadele ediyoruz”

Muğla Büyükşehir Belediyesi, imara uygun olmadan açılan ve çevreye zarar verebilecek diğer uygulamalara karşı hukuki mücadelesini sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi bugüne kadar toplam 174 çevre davası açtı.

Kundakçı Ortalığı Birbirine Kattı!..

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yangın çıkardıktan sonra denize giren şahıs, boğulma tehlikesi geçirdi.

Boğulma tehlikesi geçiren turisti su sporu çalışanları kurtardı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde denizde boğulma tehlikesi geçiren turist kadın, plaj ve su sporları çalışanları tarafından müdahale edilerek kurtarıldı.

DİLİ BOĞAZINA KAÇAN BANDIRMASPORLU ISAAC, BOĞULMAKTAN SON ANDA KURTULDU

Bodrum’da oynanan Bodrumspor-Bandırmaspor maçının ardından soyunma odasına giden oyunculardan Isaac Tshikuna Tshibangu bir anda bayıldı ve dili boğazına kaçarak boğulma tehlikesi geçirdi.

Ukraynalı turist, yaşam savaşını kaybetti

Muğla'nın Bodrum ilçesinde denizde boğulma tehlikesi geçiren ve hastanede tedavi altına alınan Ukraynalı turist, hayatını kaybetti.

Muhtarlara ilkyardım eğitimi

2018 yılının Kasım ayında başlayan ilk yardım eğitimlerine katılan muhtarlara iki gün boyunca 16 saat eğitim verildi. Muhtarlara böcek sokması, zehirlenme, boğulma, kazalara müdahale, temel yaşam desteği, koma, şok pozisyonu, kırık çıkık, sıcak çarpması gibi konularda gerekli temel eğitimler verildi. Eğitimlerde başarılı olan muhtarlara ilk yardım sertifikası verildi.

Havuzda Boğulma Tehlikesi Geçiren Turan Erdem, Yaşam Mücadelesini Kaybetti

Fethiye’de serinlemek için girdiği havuzda boğulma tehlikesi geçiren 71 yaşındaki Turan Erdem, hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.

Denizde çırpınan genç, boğulmak üzereyken kurtarıldı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde denizde boğulma tehlikesi geçiren genci, sahildeki vatandaşlar kurtardı.

Bodrum Belediyesi’nden farkındalık etkinliği

Bodrum Belediyesi’ne bağlı tam donanımlı cankurtaranlar, “25 Temmuz Dünya Boğulma Önleme Günü” dolayısıyla halk plajlarında düzenlenen etkinliklerde, denizlerde boğulmaların kader değil önlenebilir bir kaza olduğunu anlatarak farkındalık yarattı.

Kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde serinlemek için denize giren 77 yaşındaki Güllüzar Yalçın, boğulma tehlikesi atlatıp hastaneye kaldırıldı. Yalçın, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Boğulmak üzere olan yavru köpekleri itfaiye kurtardı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde büz içerisine dolan yağmur suları içerisinde kalan 7 yavru köpek, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Üvey Babası İle Balık tutmaya giden Kırgız Genç Denizde boğuldu

Muğla’nın Fethiye İlçesinde üvey babası ile balık tutmaya giden Kırgız Genç dalganın çarpması ile denizde düşmesi sonucu boğularak hayatını kaybetti.

Asfalt patladı içine kamyonet düştü; araçtaki işçiler boğulmaktan son anda kurtuldu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde ana isale su hattında patlama meydana geldi. O esnada yoldan geçen kamyonet yarılan asfaltın içerisine düştü. Kamyonet içerisinde bulunan 3 kişi boğulmaktan son anda kurtuldu.

BOĞULMA TEHLİKESİNE KARŞI UYARI

FETHİYE İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TOPLUM DESTEKLİ POLİSLİK BÜRO AMİRLİĞİNDEN VATANDAŞLARIMIZIN DİKKATİNE