Böke Haberleri

Böke Haberleri

Kaymakam Böke, Şehit Aileleri ile Tekne Turuna Katıldı

Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke geleneksel gaziler ve yakınları ile şehit aileleri ile tekne turuna katıldı.

Hayvan hakları için Milas Kaymakamı Böke sahada

Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü etkinliği çerçevesinde, Geçici Hayvan Barınağı'nı ziyaret etti.

Kaymakam Böke Muhtarlar ile Bir Araya Geldi

 Milas Kaymakamı M.Ünver Böke başkanlığında Milas’ta görev yapan muhtarların mahallelerindeki sorunların tespiti ve çözümü için toplantı düzenlendi.

Akbelen Bölgesi Muhtarları Muğla Valiliğini Ziyaret Ettiler

Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Milas Muhtarlar Derneği Başkanı Ersoy Yılmaz ve İkizköy mahallesi başta olmak üzere Yeniköy ve Kemerköy Termik santrallerinin etrafındaki mahallelerin muhtarları Muğla Valisi Orhan Tavlı’yı ziyaret etti.

Kaymakam Böke’den 15 Temmuz Mesajı 

Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke’nin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Mesaj yayımladı.

Kaymakam Böke Kabotaj Bayramı Etkinliklerine Katıldı

Kaymakam Böke, bu yıl 97.si düzenlenen Denizcilik ve Kabotaj Bayramı etkinlikleri kapsamında Güllük Liman Başkanlığı tarafından Güllük'te gerçekleştirilen etkinliklere katıldı.

Kaymakam Böke’den Kabotaj Bayramı Mesajı

Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nı mesajla kutladı.

TEKNOFEST Ekibinden Böke’ye Ziyaret

Sürdürülebilir Şehirler Oyunu ile eğitim teknolojileri alanında ortaokul kategorisinde finalist olan öğrenciler ve eğitmenleri TEKNOFEST’e katılmadan önce Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke’yi ziyaret etti.

Kaymakam Böke,vatandaşlarla bayramlaştı.

Milas Belediyesinde Ramazan Bayramı bayramlaşma programı Milas Belediye Evlendirme ve Düğün Salonunda yapıldı.

KADIN ÜRETİCİLER BİLGİ YARIŞMASINDA KIYASIYA YARIŞTI

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün düzenlediği sertifika dağıtım töreninde gerçekleştirilen bilgi yarışmasında 14 kadın üretici kıyasıya yarıştı.

Kaymakam ve Büyükelçiden kazı ekibine ziyaret

Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Fransa'nın Türkiye Büyükelçisi Herve Magro ile birlikte Labranda Antik Kenti'nde devam eden arkeoloji kazı çalışmalarını yerinde inceledi.

Milas Kaymakamı Böke'nin 15 Temmuz mesajı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke bir mesaj yayınladı.

Savranlı vatandaşlar Kaymakam Böke’yi ağırladı

Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke ve eşi Gülşah Böke, kurum amir, müdürleri ile Savran Mahallesi'ni ziyaret etti.

Milaslı dağcılar, doğa turizmine katkı sağlamak istiyor

Milas Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri, Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke'yi makamında ziyaret ederek yaptıkları faaliyetler ve ileriye dönük projeleri hakkında bilgilendirme yaptı.

Küçük Dibekdere’de iftar yemeği

Küçük Dibekdere mahallesinde düzenlenen iftar programa Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke'nin yanı sıra, AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, İlçe Emniyet Müdürü Nedayi Atakan, İlçe Müftüsü Yusuf Yaşar, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Cihan Kuran, Küçük Dibekdere Mahalle Muhtarı Hasan Akdeniz, Büyük Dibekdere Mahalle Muhtarı Ahmet Acar, AK Parti İlçe Başkanı Emin Çelik, mütevelli heyeti ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İstiklal Marşı’ın kabulünün 101’inci Yılı

Milas Mehmet Akif Ersoy Çok Programlı Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı programa Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Garnizon Komutanı Albay Muammer Mersincik, ilçe protokol üyeleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kaymakam Böke’den sağlık çalışanlarına teşekkür etti

Milas Kaymakamı M. Ünver Böke, Milas Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek Başhekim Tarık Çubukçuoğlu ve hastane yöneticilerinden bilgi alarak, sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Engelliler gününde kaymakamın gözü, müdürün kolu bağlandı

Dünya Engelliler Farkındalık Günü nedeniyle Muğla'nın Milas ilçesinde özel bireylerin eğitim öğretim gördüğü okul tarafından farkındalık etkinliği düzenlendi. Etkinlikte özel bireylerin koro halinde seslendirdiği türkülere ilçe protokolü de sahneye çıkarak eşlik etti. Etkinlik sonunda ise Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke'nin gözleri bağlanarak görme engellilerin, Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal'ın ise bir kolu bağlanarak bedensel engellilerin günlük hayatta yaşadıklarını empati yapmaları sağlandı. Milas Garnizon Komutanı Vekili Hv. Sağlık Binbaşı Serkan Sorkaç ise tekerlekli sandalye ile alışveriş merkezinde tur attı.

Öğrenciler arkeolojik kazı yaptı

Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke ve İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay'ın katılımlarıyla; UNESCO Dünya Miras Geçici Listesi'nde yer alan Milas Beçin Kalesi ve ören yerinde, ilkokul ve lise öğrencileri kazı çalışması yaptı.

CHP’li Erbay: 'Tarım Bakan’ı çiftçiyi anladı ama yanlış anladı'

CHP Muğla Milletvekili Av. Burak Erbay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından görevlendirilen, Selin Sayek Böke başkanlığında CHP'li 30 milletvekilinden oluşan heyetle birlikte, İzmir'in Kınık, Bergama, Aliağa, Menemen, Kiraz, Bayındır, Beydağ ve Tire ilçelerinde 190 köyünü ziyaret ederek tarım üreticileri ve hayvan yetiştiricileri ile görüşerek sorunlarını dinledi.

Kurum çalışanlarından ’Pandemide Saklı Yaşamlar’ kitabı

M. Önol Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Ferhat Güler, Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke'yi makamında ziyaret ederek, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan 'Pandemide Saklı Yaşamlar' adlı kitabı hediye etti.

Bozalan ve Çökertme'de yangının yaralarını sarma çabası

Geçen ay çok büyük bir orman yangını geçiren ve ormanların yanısıra zeytinliklerin ve bazı evlerin de yandığı Milas'ın Bozalan ve Çökertme mahallelerinde yangının yaralarını sarmak amacıyla toplantı yapıldı. Toplantıda zeytinlikleri yanan, çam ormanlarının yok olması nedeniyle bal üretimi yapamayacak hale gelen yöre halkına yeni geçim kaynakları kazandırmak için neler yapılabileceği değerlendirildi.

Kaymakam Böke’den balık çiftliklerinde inceleme

Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Türkiye'nin levrek ve çipura üretiminde önemli bir paya sahip olan Milas'taki balık çiftliklerinde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Kaymakam Böke Covid-19 İkinci Doz Aşıyı Oldu

Kaymakam Böke Covid-19 İkinci Doz Aşıyı Oldu

Kaymakam Böke’den Başkan Tokat’a iade-i ziyaret

Burdur’un Gölhisar İlçesi’nde görevine sürdürürken Milas’a ataması gerçekleştirilen Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat’a iade-i ziyaret gerçekleştirdi. 

Başkan Tokat’tan Kaymakam Böke’ye ziyaret

Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, ilçemize yeni atanan Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke’yi makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi. Ziyarette Milas Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt İlter ve Özel Kalem Müdürü Hakkı Arda Varol’da Başkan Tokat’a eşlik etti.

Milas Kaymakamı Böke, görevine başladı

Kaymakam Eren Arslan'ın Bursa'nın İnegöl ilçesine atanmasının ardından Milas'a ataması yapılan Kaymakam Mustafa Ünver Böke, bugün görevine başladı.

Milas’ın yeni Kaymakamı Mustafa Ünver Böke oldu

Muğla'nın Milas Kaymakamı Eren Arslan, Bursa'nın İnegöl ilçesine atanırken, Burdur Gölhisar Kaymakamı olarak görev yapan Mustafa Ünver Böke Milas'a atandı.