Boluspor Haberleri

Boluspor Haberleri

İsmet Taşdemir: "Turu geçmeye çalışacağız"

Trendyol 1. Lig Play-Off 1. Tur maçında sahasında Boluspor’u ağırlayacak Bodrum FK'da Teknik Direktör İsmet Taşdemir, "Turu geçmeye çalışacağız. Elimizden gelen her şeyi yapacağımıza oyuncularım adına söz verebilirim" dedi.

İsmet Taşdemir: "Elimizden gelenin en iyisini yapıp bu maçı kayıpsız atlatmak istiyoruz"

Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Boluspor ile zor bir maç oynayacaklarını söyleyerek, "Elimizden gelenin en iyisini yapıp bu maçı kayıpsız atlatmak istiyoruz" dedi.

Bodrum FK’nın Bolu'ya hareket etti

Trendyol 1.Lig 10.Hafta mücadelesinde deplasmanda Boluspor ile karşılaşacak olan Bodrum FK, sabah saatlerinde Bolu’ya hareket etti.

Boluspor – Bodrum FK maçı hakemleri belli oldu

Trendyol 1. Lig'in 10. haftasında oynanacak Boluspor – Bodrum FK maçını yönetecek hakemler Türkiye Futbol Federasyonu Dijital Ataması ile belirlendi.

Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir "Zor bir maç bekliyor"

Trendyol 1. Lig'in 10. haftasında deplasmanda Boluspor ile karşılaşacak olan Bodrum Futbol Kulübü'nde Teknik Direktör İsmet Taşdemir, "İyi bir deplasman ve bizi sıkıntılı zor bir maç bekliyor. Biz de var gücümüzle hazırlanmaya çalışıyoruz" dedi.

Bodrum FK’nın Rakibi Boluspor

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Bodrum FK, ligin 10.Hafta mücadelesinde deplasmanda Boluspor’a konuk olacak.

BODRUMSPOR BAŞKANI KARAKAYA: “BİZ TAKIMIMIZA GÜVENİYORUZ”

Lig'in 11. haftasında evinde Boluspor ile karşılaşacak olan Bodrumspor'da Başkanı Rıza Karakaya, “Biz takımımıza güveniyoruz. Bodrum'u en iyi şekilde temsil etmek ve bu ligde kalıcı olmak, iyi futbol izletmek gibi amaçlarımız aynı şekilde devam ediyor” dedi.

FETHİYESPOR, BOLU YOLUNDA

Fethiyespor, Ziraat Türkiye Kupası 3. eleme turu mücadelesinde Boluspor ile karşılaşacak. Mücadele 19 Ekim Çarşamba günü saat 15.00’da Bolu Atatürk Stadı’nda oynanacak. Karşılaşma A Spor ekranlarından canlı yayınlanacak.

FETHİYESPOR BOLUSPOR’DAN EMRULLAH'LA ANLAŞTI

İkinci Lig Beyaz Grup ekibi Fethiyespor, Boluspor'dan orta saha oyuncusu Emrullah Yıldırım'la anlaştı.