Büfe Haberleri

Büfe Haberleri

Büfe’ye Kumar Operasyonu

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde büfe işletmesinde kumar oynandığı bilgisini alan Jandarma ekipleri gerçekleştirdikleri operasyonda 3 adet kumar makinesine el koydu.

Marmaris’te Halk Büfe’den 5 Ayda 215 Bin Ekmek Satışı

Marmaris Belediyesi’nin vatandaşın bütçesine katkı sağlamak amacıyla açtığı Halk Ekmek Büfeleri’nde 5 ayda yaklaşık 215 bin ekmek satışı gerçekleşti.

Marmaris’te Vatandaşlar Halk Ekmeğe Yoğun İlgi Gösteriyor

Marmaris Belediyesi Halk Ekmek Büfelerine vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, geçtiğimiz haftalarda ortalama 3 bin olan günlük satış miktarı 4 bine çıktı.

Halk Büfe açıldı

Uygun fiyatlarıyla vatandaşlara hizmet edecek olan Halk Büfe açıldı.

İkinci Halk Ekmek Büfesi Açıldı

 Marmaris Belediyesi ilçenin 2. Halk Ekmek Büfesi’ni Beldibi Mahallesi’nde hizmete sundu. Başkan Oktay Halk Market ve 2. Halk Kafe’nin de kısa bir süre içinde açılacağını müjdeledi.

Halk ekmek büfesi açıldı

Marmaris Belediyesi, vatandaşın bütçesine katkı sağlamak amacıyla ‘Halk Ekmek Büfesi’ açtı. Başkan Oktay’ın “Marmaris’te halk ekmek büfesi açmak hiçbir zaman aklıma gelmezdi” dediği projede ekmeğin tanesi 6 TL'den satılacak.

Bodrum’da her şey dahil sistemindeki açık büfeler tarih oluyor

Turizmin gözbebeği Bodrum'da lüks sekment oteller kalitenin hizmetin yanı sıra ünlü şeflerle bünyelerine katarak imza tabaklarıyla bir birleri ile yarışmaya başladı. Birçok lüks otel büfe ve self servis kültüründen çıkarak alakart sistemine geçmeye başladı.

Ünal ‘’Saldırıyı Kınıyoruz’’

Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal Samsun’daki Atatürk Heykeline yapılan saldırı hakkında konuştu. Diğer taraftan İstanbul’da büfe işleten Güneydoğu Gazisi hakkında konuşan Ünal,’’ Bunları yapanları şiddetle kınıyoruz’’ dedi.

Bina inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal işi yaptırılacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, T.C. Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, Konya İli Ahırlı İlçesi 121 Adet Konut, 1 Adet Büfe ve 1 Adet Ticaret Merkezi, Yalıhöyük İlçesi 59 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

Sabah 07.00’den akşam 20.00’ye kadar hizmet verebilecekler

İçişleri Bakanlığı’ndan valiliklere 'İşyerlerinin Çalışma Saatleri' konulu genelge gönderildi. Genelgeye göre, market, manav, kasap, berber, kuaför ve güzellik salonu, terzi, ayakkabıcı ve benzeri iş yerlerinin açılış saatine, risk grubuna açıklık getirildi. Muğla ve ilçelerinde bu gruba giren işletmeler sabah 07.00’den akşam 20.00’ye kadar hizmet verebilecek.

Fethiye’de etkili yağış

Fethiye’de sabah erken saatlerde meydana gelen fırtına ve ardından başlayan yağmur etkili oldu. Saatteki hızı 60-70 km’yi bulan fırtına İnlice Mahallesinde hortuma yol açtı. Ağaçlar yıkıldı. Şiddetli yağmur nedeni ile Fethiye merkezinde de zaman zaman yollar su ile doldu. Karaçulha Mut Deresinde sular iyice yükseldi. 

Fethiye caddeleri sessizliğe büründü

Koronavirüs nedeni ile getirilen sokağa çıkma yasağının hafta sonundaki ilk gününde Fethiye caddeleri sessizliğe büründü. Fethiye’nin tüm kavşaklarında polis ekipleri görevalırken, bazı kavşak ve uygulama noktalarında bekçiler de görev yaptı. Açık olan paket servis, büfe ve restoranlar ile bakkallar sabah saat 10.00’dan 17.00’e kadar açık tutuldu.