Büklü Haberleri

Büklü Haberleri

Büklü, ‘Yeni hedeflere yürüyeceğiz’

AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü, 31 Mart yerel seçim sonuçlarının ardından “Teşekkürler Seydikemer” diyerek açıklamada bulundu.

Akdenizli: “Bodrum’la Aynı Paraya Su İçmeyeceğiz”

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, seçim çalışmaları kapsamında Seydiler ve Ortaköy Mahallesi’nde vatandaşlar ile buluştu. Vatandaşların taleplerini dinleyen Akdenizli, Seydiler’de İmar sorunu önümüzdeki 5 yıllık süreçte çözeceklerini kaydetti. Ortaköy’de vatandaşların su faturasının yüksekliğinden yakınması üzerine Akdenizli; “31 Mart’ta inşallah Muğla Büyükşehir’i AK Parti Belediyeciliği buluşturursak, suyun fiyatlarını aşağıya indireceğimizin, Bodrum’la aynı paraya su içmeyeceğimizin sözünü veriyoruz” dedi.

Büklü, “Seydikemer olarak buradayız”

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 27. kez kapılarını açtı. Fuarda yer alan Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü çeşitli açıklamalarda bulundu.

Başkan Akdenizli’den Anlamlı Ziyaret

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, yeni yıl dolayısıyla görev başındaki emniyet, jandarma ve sağlık ekiplerini ziyaret etti.

Seydikemer’de AK Parti Aday Adayları, Muhtarlarla Kahvaltıda Buluştu

AK Parti’den Seydikemer Belediye Başkanlığı için aday adaylıklarını açıklayan Ramazan Kaynak, Salih Gümüş ve Mehmet Tanır, muhtarlarla kahvaltıda buluştu.

AK Parti Olarak: “Tarih Yazacağız”

Seydikemer  AK Parti İlçe Başkanı Ali Büklü; “Seydikemer’i AK Belediyecilikle tekrar buluşturmak için belediyemizle birlik ve beraberlik içerisinde gece gündüz demeden çalışacağız. Türkiye Yüzyılın da Seydikemer ve Muğla’da tarih yazacağız” dedi.

Büklü’den İlköğretim Haftası Mesajı

Seydikemer Ak Parti İlçe Başkanı Ali Büklü, İlköğretim Haftası dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. 

Kuyumcudan döviz çalan turist yakalandı

Muğla'nın Ortaca ilçesinde sarraftan el çabukluğu ile döviz çalan Bulgaristan uyruklu bir kişi yakalandı.

Seydikemer Millet Bahçesinde Çalışmalar Devam Ediyor

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli ve AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü yapımı devam eden Millet Bahçesinde incelemelerde bulundu.

Başkan Ali Büklü’nün Basın Açıklaması

Seydikemer ak parti ilçe başkanı ali büklü basın açıklaması yayımladı.

YILDIRIM VE BALABAN’DAN BAŞKAN BÜKLÜ’YE ZİYARET

AK Parti Muğla Milletvekili aday adayları Yasin Ali Yıldırım ve Işıl Balaban, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı görevine yeni atanan Ali Büklü’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

AK PARTİ SEYDİKEMER İLÇE BAŞKANI ALİ BÜKLÜ OLDU

AK Parti Seydikemer ilçe Başkanı Ecz. Salih Gümüş’ün Milletvekili aday adayı olması nedeniyle yeni İlçe Başkanı Ali Büklü görevi teslim aldı.

Kuyumcu çetesi tutuklandı

Menteşe ilçesinde bir kuyumcudan el çabukluğu ile altın hırsızlığı gerçekleştiren 4’ü kadın biri erkek 5 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.