Bülten Haberleri

Bülten Haberleri

‘Numara Değişikliği’nde Büyük Zam

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), Mobil Haberleşme Hizmetleri Azami Ücret Tarifesini güncelledi. Cep telefonu tarifelerine yüzde 65 oranında zam yapıldı.

Köyceğiz MTAL’nin 3 Tasarım 1 Marka Tescili Yapıldı

Muğla’nın Köyceğiz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından başvurusu yapılan 3 tasarım tescili ve 1 marka tescili, Türk Patent Kurumu tarafından tescili yapılarak tasarım tescil ve marka tescil bültenlerinde yayınlandı.

Muğla Tarımının dört yıllık çalışması değerlendirildi

Muğla Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, son dört yılda yapılan hizmetleri ve gerçekleştirilen çalışmaların yer aldığı 'Tarım Bülteni’ni Muğla’nın tüm ilçelerinde ücretsiz olarak dağıtmaya başladı.

Kırmızı bültenle aranıyordu, Fethiye’de yakalandı

Kırmızı bültenle aranan Kazak uyuşturucu satıcısı, Muğla'nın Fethiye ilçesinde düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

‘Menteşe Haber’ dijital platformda

Menteşe Belediyesi'nin proje ve hizmetlerinin yer aldığı 'Menteşe Haber' Bülteninin 22'nci sayısı çıktı.

CHP’li Erbay; 'Gerekli tedbirler alınmadı'

Muğla’nın Marmaris, Köyceğiz, Bodrum, Menteşe, Yatağan, Datça, Dalaman, Kavaklıdere ve Seydikemer ilçelerinde çıkan ve 29 Temmuz ile 13 Ağustos tarihleri arasında 15 gün boyunca yaklaşık 70 bin hektar ormanlık alanın yok olduğu yangınla ilgili olarak CHP Muğla Milletvekili Av. Burak Erbay ve beraberindeki CHP'liler, orman yangınlarının tüm yönleriyle araştırılması için Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Basım,tanıtım ve duyuru hizmeti alınacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Antalya Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından, "Büyükşehir Antalya" Bülteni'nin Basımı İŞİ hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.