Çalışmalar Sürüyor Haberleri

Çalışmalar Sürüyor Haberleri

Marmaris Beldibi’ndeki parkta çalışmalar sürüyor

Marmaris Beldibi İnönü Caddesi üzerinde yapılan 2 bin metrekare büyüklüğündeki parkta hummalı çalışma devam ediyor.

İskandinav pazarı için çalışmalar sürüyor

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ve turizm bileşenlerinin İskandinav pazarı için görüşmelerini sürdürüyor.

Hatay Arsuz’da çalışmalar sürüyor

Bodrum Belediyesi tarafından Hatay’ın Arsuz ilçesinde kurulan Arsuz Bodrum Kardeşlik Kenti'nde yaşam devam ediyor.

Başkan Akdenizli: “Seydikemerspor’umuzun, Müsabakalarını Hep Birlikte İzleyeceğiz”

Seydikemer Belediye Başkanı ve Seydikemerspor Kulüp Başkanı B. Önder Akdenizli, Mehmet Günay Stadındaki yenileme çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Sokak hayvanlarına yönelik çalışmalar sürüyor

Bodrum Belediyesi tarafından sokak hayvanlarına yönelik çipleme, kuduz aşısı ve iç/dış parazit uygulamaları devam ediyor.

Silahlı çatışmanın zanlıları adliyeye sevk edildi

Katil zanlısını yakalamak için özel ekip kuruldu Muğla’nın Bodrum ilçesi Gölköy Mahallesi'nde önceki gece meydana gelen, 1 kişinin öldüğü, 3 kişinin yaralandığı silahlı çatışma ile ilgili gözaltına alınan 5 şüpheli, adliyeye sevk edildi. Katil zanlısını yakalamak için çalışmalar sürüyor.

Yollardaki Çalışmalar Sürüyor

Bodrum Belediyesi yol yapım çalışmaları kapsamında kentin birçok bölgesinde iyileştirme ve genişletme çalışması gerçekleştiriyor.

Deprem bölgesinde çalışmalar sürüyor

Deprem Bölgesinde Muğla İl Müftülüğü Tdv gönüllüsü hocalar görev yapmaya devam ediyor.

EĞİTİM YÖNETİCİLERİ AFET SONRASI YAPILAN ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRDİ

Asrın felaketinin sebep olduğu yaraların sarılması için ülke genelinde çalışmalar sürüyor. Muğla’dan afet bölgesine giden eğitim neferleri deprem sonrasında bölgede yürütülen destek ve eğitim faaliyetlerine katkı vermek için çalışmalarını sürdürüyor. Aynı zamanda deprem bölgesinden Muğla’ya gelerek okullara nakil kayıt işlemleri gerçekleştirilen 6 bin 637 öğrencinin eğitim öğretim ve psikososyal destek süreçleri devam ediyor.

GÜNLÜKLÜ'DE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Tatilcilerin ve yerli halkın uğrak yerlerden olan Günlüklü, yaz sezonuna hazırlanıyor

KARAÇULHA HALİNDE SEFERBERLİK

Karaçulha Toptancı Hali’nde sabah saatlerinden itibaren afet bölgesine gönderilmek üzere meyve ve sebze yardımı için çalışmalar sürüyor.

KAVAKLIDERE’DE YANAN ALANLARDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Kavaklıdere ilçesinde geçtiğimiz yıl zarar gören alanlar drone ile havadan görüntülendi.

MUĞLA’DA ÜCRETSİZ DERS KİTAPLARI SIRALARDA YERİNİ ALIYOR

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından il genelinde tüm okullarda yeni eğitim öğretim yılı hazırlıkları ve öğrencileri karşılamak için hummalı çalışmalar sürüyor. 2022-2023 eğitim öğretim yılında öğrencilere ücretsiz verilmek üzere Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanarak gönderilen 1 milyon 500 bin ders kitabı ve 908 bin yardımcı kaynak, okul sıralarının üzerinde yerini almaya başladı.

Köyceğiz’de Bilim Sanat Merkezi açılıyor

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Bilim Sanat Merkezinin açılması için çalışmalar sürüyor. Eski Yatılı İlköğretim Bölge Okulu yurt binasında açılacak olan Bilim Sanat Merkezinin açılması için çalışmaların son aşamaya geldiği belirtildi.

Kaçak yapılaşmaya karşı çalışmalar sürüyor

Bodrum Belediyesinden Kaçak Yapılaşma ile mücadele kapsamında firmalara uyarı yazıları gönderildi.

Dizi çekimlerinin yapıldığı turistik Çökertme Mahallesi alevlere teslim oldu

Muğla'nın Milas ilçesinde film ve dizi çekimlerinin yapıldığı turistik Çökertme Mahallesi alevlere teslim oldu. Bir anda mahallenin etrafını saran alevler vatandaşlara korku dolu anlar yaşatırken, alevlerin bölgedeki termik santrale ulaşmaması için çalışmalar sürüyor.

Marmaris’te fırtına sonrası çalışmalar sürüyor

Muğla’nın Marmaris ilçesinde gece etkili olan sağanak yağış ve fırtına nedeniyle Marmaris Belediyesi tüm birimleriyle teyakkuzdaydı. Temizlik işleri, Fen İşleri, Zabıta, Park ve Bahçeler ekipleri gece boyunca olumsuzluklara müdahale ederken, Belediye Başkanı Mehmet Oktay çalışmaları yerinde inceledi.

Su taşkınlarını önlemek için çalışmalar sürüyor

Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, Bodrum Belediyesi sorumluluk alanı içerisindeki pek çok cadde ve sokakta yağmur suyu drenaj hattı çalışmaları devam ediyor.

Karaot’ta yoğun mesai

Fethiye Belediyesi tarafından ‘halk plajı’ yapılacak olan Karaot’ta çalışmalar sürüyor.