Cami Mahallesi Haberleri

Cami Mahallesi Haberleri

Cami Mahallesi Muhtarı Gürol Kavak’ın Oğlu Selami Can Kavak Toprağa Verildi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Cami Mahallesi Muhtarı Gürol Kavak’ın oğlu Selami Can Kavak, dün hayatını kaybetmişti. Selami Can Kavak, Karagedik Mahallesi’nde düzenlenen cenaze töreni ile toprağa verildi.

Alim Karaca : Gemileri 2 Sene Önce Gönderseniz Belki İnanırdık

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, seçime birkaç gün kala halk buluşmaları kapsamında Pazartesi akşamı Cami mahallesini yıktı geçti.

Cami Mahallesi Eski Muhtarı Son Yolculuğuna Uğurlandı

Fethiye'nin Cami Mahallesi'nde geçmiş dönemlerde mahalle muhtarlığı görevinde bulunmuş olan Gürsel Selim Balcı dualarla son yolculuğuna uğurlandı

Gürsel Muhtar Yaşam Savaşını Kaybetti

Fethiye'nin Cami Mahallesinde geçmiş dört dönem muhtarlık yapan Gürsel Balcı, uzun zamandan bu yana tedavi gördüğü rahatsızlığına yenik düşerek hayatını kaybetti.

FETHİYE BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

Fethiye Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca Başkanlığında Fethiye Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda yapıldı. Toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Cami Mahallesi’nden Karaca’ya teşekkür ziyareti

Cami Mahallesi Muhtarı Gürol Kavak ve mahalle sakinleri, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya mahalleye yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi takdim ettiler.

Köyceğiz’de halk toplantıları yeniden başladı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde pandemi nedeniyle ara verilen halk toplantıları yeniden başladı. Köyceğiz Kaymakamı Mustafa Maslak, Köyceğiz Gülpınar ve Ulucami Mahallelerinde halk toplantısı yaparak vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Toplantıda Gülpınar Mahallesi Muhtarı Ali Erdoğan, Ulucami Mahallesi Muhtarı Sadık Karaduman mahalleleriyle ilgili sunum gerçekleştirdi. Halk toplantısında vatandaşların sorun ve önerileri dinleyerek, sorunların çözümü konusunda nelerin yapılabileceği anlatılırken, Köyceğiz Kaymakamı Mustafa Maslak, bu tür faaliyetlerin devlet vatandaş buluşmasını sağladığını ve sorunları yerinde tespit etmek açısından önemli olduğunu ifade etti.

Muhtarlardan aşure etkinliği

Muharrem ayı nedeni ile Cami Mahallesinde ve Yeni Mahallede aşure etkinliği düzenlendi. Aşure etkinliğine Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat beraberinde Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, Muhtarlar ve çok sayıda mahalle halkı katıldı. Okunan dualar ile birlikte aşureler isafirlere ikram edildi.

Cami Mahallesi Muhtarı Kavak, Mahallenin Elektrik Sorununu Çözdü

Fethiye’nin Cami Mahallesi’ndeki, bazı sokaklarda yetersiz kalan elektrik enerjisinin arttırılması adına çalışmalara başlandı. Mahalle Muhtarı Gürol Kavak ve AYDEM Fethiye Şubesi yöneticileri işbirliğinde yürütülen çalışma kapsamında bölgeye 400 kwa’lık trafo ünitesi kuruluyor.

Kavak “Biz ikinci sınıf vatandaş mıyız?”

Murt Deresi’nin Cami Mahallesi sınırları içinde bulunan kenar kısmındaki tellerin hem görüntü bakımından güzel durmadığını hem de güvenilir olmadığını ifade eden Cami Mahallesi Muhtarı Gürol Kavak, yerinden sökülen tellerin yerinde oluşan boşluk nedeniyle tehlike oluştuğuna dikkat çekti. 

Cami Mahallesi’nden ‘teşekkür’ ziyareti

Cami Mahallesi Muhtarı Gürol Kavak ve beraberinde Cami Mahallesi sakinleri Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarette bulundular. Yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür eden Cami Mahallesi sakinleri, taleplerini de Karaca’ya ilettiler.

Muhtarlar Karaca’ya teşekkür ziyareti gerçekleştirdi

Cami Mahallesi Muhtarı Gürol Kavak, Yeni Mahalle Muhtarı Enver Kavak, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret ettiler.

VELİ PABUŞÇU “FETHİYE’DE YENİ ARSA ALANI YOK EV FİYATLARI ARTACAK”

Fethiye ve Seydikemer’in tanınmış sevilen emlakçılarından ve Merkez Emlak sahibi Veli Pabuşçu, Fethiye’de yeni arsa alanları olmadığı için ev fiyatlarının ileriki günlerde daha da artacağını söyledi. Fethiye’de SİT alanlarının oldukça fazla olmasından dolayı arsa sıkıntısı yaşanıyor. Dolar ve Euro’da ki dalgalanmaların yanı sıra yeni arsa alanlarının olmaması da ev fiyatlarını yükseltiyor. 2+1 daire Çatalarık Cami Mahallesi’nde 170, 180, 200 bin lira olarak değişirken aynı büyüklükte 2+1 daire şehir merkezinde 300 bin lira.