Çaykur Haberleri

Çaykur Haberleri

Fethiyespor’a 23’lük Sağ Bek

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’da forma giyen 2000 doğumlu sağ bek oyuncusu Aziz Aksoy ile sezon sonuna dek anlaşma sağladı.

BODRUMSPOR- ÇAYKUR RİZESPOR MAÇI SONRASI YÖNETİCİLER ARASI KAVGA

Bodrumspor-Çaykur Rizespor maçının ardından iki ekibin yöneticileri arasında arbede yaşandı.

BODRUMSPOR, 2-1 MAĞLUP OLDU

Lig'in 26. haftasında Bodrumspor, sahasında karşılaştığı Çaykur Rizespor'a 2-1 mağlup oldu

BODRUMSPOR, RİZE DEPLASMANINDAN GALİBİYETLE DÖNMEK İSTİYOR

Rizespor maçından galibiyetle dönmek istediklerini söyleyen Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, "Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz, zor bir maça gideceğiz.

HASAN VEZİR: "GÜNÜMÜZ FUTBOLUNDAN KEYİF ALMIYORUM"

80'li yıllarda Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor, Çaykur Rizespor formalarını giyen Hasan Vezir, kendi dönemindeki futbol ile günümüz futbolu arasında kıyaslama yaptı. Kendi dönemindeki futbolcuların severek oynadığını dile getiren Vezir, Şimdi tam tersi. Ben oynarken keyif aldıklarına da inanmıyorum. İzleyen de bu sefer onlara uyuyor, onlar da keyif almıyorlar şeklinde konuştu.

Girgin, adı varlık, kendi yokluk fonu! 

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Varlık Fonu denetim raporları üzerine Genel Müdür Zafer Sönmez’in sunumu ve Milletvekillerinin fon hakkında görüş ve eleştirileri vardı. CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin Plan ve Bütçe Komisyonu’nda yaptığı konuşmada Varlık Fonu’nun parelel bir bütçe olduğunu, keyfi kullanıldığını, Sayıştay denetimi kapsamı dışında olduğunu ve gelecek kuşakları borçlandıran bir bütçe olduğunu ve fonun merkezi bütçe açığını perdeleyen bir işlev gördüğünü söyledi.