Çelenk, Haberleri

Çelenk, Haberleri

Muğla'da Gençlik Haftası kutlamaları başladı

Muğla'nın Menteşe ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları ve Gençlik Haftası etkinlikleri, Atatürk büstüne çelenk sunma töreni ile başladı.

Muğla Dişhekimleri Odası’ndan Anlamlı Güne Çelenk

Muğla Dişhekimleri Odası, 22 Kasım 'Türk Diş Hekimliği Günü' ve 22 Kasımı içine alan hafta 'Toplum Ağız ve Diş Sağlığı Haftası' günü sebebiyle çelenk sunma töreni düzenledi.

TÜRK KADINLAR BİRLİĞİ’NDEN ÇELENK TÖRENİ

Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi tarafından 5 Aralık Kadına Seçme ve Seçilme Hakkını kutlamak için çelenk sunumu ve basın açıklaması programı gerçekleştirildi.

Fethiye Zabıta Ekipleri Atatürk Anıtına Çelenk Sundu

Fethiye Belediyesi Zabıta ekipleri 1-7 Eylültarihleri arasının Zabıta Haftası olması nedeniyle Beşkaza Meydanı Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni düzenledi. Törende Atatürk Anıtı önüne çelenk sunan Zabıta Müdürü Sadık Bağlan, “Zabıta teşkilatı, her koşulda devletine bağlı milletimizin birlik ve beraberliği ile adalet ve güven, doğruluk ve dürüstlük, huzur ve sukunet, şeffaflık ve tarafsızlık, insan haklarına ve çevreye saygı, kalite ve verimlilik, şehir kültürünü oluşturmak ve korumak, katılımcılık, yardımseverlik ve halkımızın sağlığı için her geçen gün hizmet kalitesini artırarak vatandaşlarımızın huzur ve esenliği için, güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam balanı oluşturmanın haklı gururu ile fedakarca çalışmaktadır” dedi.