Çelenk Sunma, Haberleri

Çelenk Sunma, Haberleri

100. yılı kutlamaları Atatürk büstüne çelenk sunma töreni ile gerçekleşti

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde cumhuriyetin 100. yıldönümü kutlama etkinlikleri Atatürk büstüne çelenk sunma töreni ile başladı.

Kabotaj bayramı coşkuyla kutlandı

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Fethiye’de de düzenlenen değişik etkinlik ve yarışmalarla coşkuyla kutlandı.

Muğla’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı Büyük Bir Coşkuyla Kutlandı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı” kutlamaları Menteşe Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtına çelenk sunma, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Muğla’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı Büyük Bir Coşkuyla Kutlanacak

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı” kutlamaları Gençlik Haftası başlangıcı olan 15 Mayıs Pazar günü tüm ilçelerde Atatürk Anıtına çelenk sunma, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Canözü, “Muhtarlarımız özveri ile çalışıyor”

19 Ekim Muhtarlar Günü tüm yurtta olduğu gibi Fethiye'de de düzenlenen törenle kutlandı.

Marmaris’te İlköğretim Haftası törenler ile kutlandı

Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde 2021-2022 Eğitim Öğretim yılının başlaması ve İlköğretim Haftası kutlamaları gerçekleştirildi. Atatürk Anıtına Çelenk sunma, Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy'u makamında ziyaretin ardından Şehit Ahmet Benler İlkokulunda gerçekleştirilen programda öğrenciler şiirler okudu, halk oyunları oynadı.

CHP'nin 98. Kuruluş yılı Fethiye’de törenle kutlandı

Mustafa Kemal Atatürk tarafından 9 Eylül 1923’te kurulan ve bugüne kadar 7 genel başkanın görev yaptığı CHP, 98. kuruluş yıl dönümünü kutluyor. Cumhuriyet Halk Partisi 98. Kuruluş yılında Fethiye Cumhuriyet Meydanında çelenk töreni düzenlendi. Törene Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca beraberinde Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, CHP eski ilçe Başkanı Av. Ali Özgür Kullukçu, Cumhuriyet Halk Partisi Eski Milletvekilileri, Çok sayıda partili ve vatandaş katıldı. Tören çelenk sunma, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile son buldu.