Cep Telefonu Haberleri

Cep Telefonu Haberleri

Şehre inen domuzun görüntüleri kameraya yansıdı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde aç kalan domuz çöpte yemek ararken bir yandan da üstüne gelen köpeklere gözdağı verdi. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

‘Numara Değişikliği’nde Büyük Zam

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), Mobil Haberleşme Hizmetleri Azami Ücret Tarifesini güncelledi. Cep telefonu tarifelerine yüzde 65 oranında zam yapıldı.

Ege Rallisi'nin ikinci gününde ünlü pilot kaza yaptı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde dün başlayan Ege Rallisi'nde, 12 yıl aradan sonra pistlere dönen ünlü pilot Volkan Işık, virajı alamayarak kaza yaptı. Kaza anı ise cep telefonu kameralarınca saniye saniye kaydedildi.

Sesi Duyan Balkona Çıktı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde elektrik direklerindeki patlamalar korkuturken, o anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Cep Telefonu Önce Patladı, Sonra Alev Aldı

SED Medya’da çalışmakta olan gazeteci Sertaç Bayraktar’ın kullandığı cep telefonu adeta bomba gibi patladı. O anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Fethiye’de Dolandırıcılık Operasyonu

Fethiye ilçesinde dolandırıcılık yaptıkları ihbarı yapılan 6 şüphelinin araç ve işyerlerinde yapılan aramada çok sayıda cep telefonu ve sim kart ele geçirildi.

Seyir Halinde Cep Telefonu İle Mesajlaşan Şoföre Para Cezası

Marmaris-Dalaman Havalimanı arasında yolcu taşıyan MUTTAŞ’a ait yolcu otobüsünün şoförü, seyir halinde iken cep telefonu ile sürekli olarak mesajlaşmasının sosyal medyada yayınlanması sonrası cezadan kurtulmadı.

Okullarda Cep Telefonu Yasaklandı Mı?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğrencilerin okul içinde ve sınıflarda cep telefonu kullanmalarını engellemek için önlemler alacaklarını açıkladı.

Sokak kavgası cep telefonu ile görüntülendi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde farklı restoranların çalışanları arasındaki sözlü tartışma ile başlayan kavga araya giren kişilerin uğraşları ile sona ererken o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Mobil bankacılık uygulamasını kullanarak 180 bin TL dolandırdılar

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir vatandaşın cep telefonundaki mobil bankacılık uygulamasından 180 bin TL kredi çekip kendi hesaplarına aktararak dolandıran 2 kişi yakalandı.

KORUMA ALTINDAKİ KÖPEKBALIĞI, KIYIYA YAKIN GÖRÜNTÜLENDİ

Muğla kıyalarında son günlerde sıkça görülen balık türleri içinde köpekbalığı türleri de vatandaşların ilgisini çekiyor. Milas Ören Mahallesinde kıyıya yakın alanda 1 metre boyundaki köpekbalığı vatandaşlar tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

BİLİŞİM DOLANDIRICILARI TUTUKLANDI

Muğla İl Jandarma Komutanlığı Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince çok sayıda web sitesi (escort, jigolo, ajans vb.) tasarlayarak vatandaşları dolandırdıkları tespit edilen şüphelilere yönelik Ula İlçesi Ataköy Mahallesinde düzenlenen operasyonlarda; notebook bilgisayar, 18 adet cep telefonu, çok sayıda simkart ve yasa dışı faaliyetlerden elde ettikleri düşünülen 170 bin TL nakit para ele geçirildi.

BARİYERLERE ÇARPAN OTOMOBİL ALEV ALDI

Muğla'nın Bodrum-Milas karayolunda şoförün hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarpan otomobil, alevlere teslim olurken, o anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.

OTEL LOJMANINDAN BİLGİSAYAR ÇALAN HIRSIZ TUTUKLANDI

Muğla'nın Marmaris ilçesine bağlı İçmeler Mahallesi'nde bir otelin personellerinin kaldığı lojmana girerek cüzdan, cep telefonu ve bilgisayar çalan hırsız polisten kaçamadı. Tutuklanan Y.E cezaevine sevk edildi.

Evlerinin bahçesine gelen domuzları beslediler

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir evin bahçesine gelen domuzlara, aile fertleri tarafından yiyecek verilirken, o anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.

Marmaris açıklarında ’Hayalet Vatoz’ sürprizi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde yaşayan 55 yaşındaki denizci ve sörfçü Hamdi Çakıroğlu, oğlu Necati Çakıroğlu ile çıktığı tekne gezintisinde okyanusta yaşadığı bilinen Manta Ray (Hayalet Vatoz) balıklarının sürüsüne denk geldi. O anları cep telefonunun kamerası ile kayda alan baba-oğul daha önce bu tür bir deniz canlısına rastlamadıklarını belirtti.

Bodrum’da yunus sürprizi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde koya gelen yunuslar, görsel şölen oluşturdu. Yunusların suya dalıp çıktığı anlar vatandaşlar tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

Telefon hırsızı tutuklandı

Menteşe ilçesinde bir otelden cep telefonu hırsızlığı iddiası ile gözaltına alınan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sahile yaklaşan köpek balıkları böyle görüntülendi

Muğla'nın Ortaca ilçesi Sarıgerme sahilinde kıyıya çok yakın mesafeye gelen köpekbalıkları şaşkınlık oluşturdu. Çok sayıda köpek balığının sahile yakın bölgede avlanışını vatandaşlar cep telefonu ile görüntüledi.

The Bodrum Cup’ta 2 yelkenli çarpıştı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bu yıl 33.'sü düzenlenen American Hospital The Bodrum Cup'ta heyecan dolu anlar yaşandı. Yarışların 4. gününde 2 yelkenli teknenin çarpışması saniye saniye cep telefonu görüntülerine yansıdı. Yarışların maskotu ise yelkenlilerle yarışan yunuslar oldu.

Köpek balığının yardımına koştular

Muğla'nın Bodrum ilçesinde koya gelen köpek balığı, vatandaşlarca yakalanarak güvenli alana bırakıldı. O anlar cep telefonuyla görüntülendi.

Balinalar Fethiye’den vazgeçemiyor

Fethiye Ölüdeniz açıklarında görünen balina balıkçı Ethem Öçal tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Çok fazla yaklaşamadıklarını, balinanın kendilerinden ürktüğünü ve her sene bu aylarda Fethiye’de gördüklerini belirten balıkçı Ethem Öçal, “Balinayı bayadır görüyoruz. Her sene Temmuz ayında bizim bu yörelere geliyorlar. Tatbikatlardan dolayı balinalar ürküyor, yaklaşmak istediğimizde de kaçıyorlar.” dedi.

Fok balığı, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıyan fok balığı görenleri heyecanlandırdı.