Çevre Düzenleme Çalışmaları Haberleri

Çevre Düzenleme Çalışmaları Haberleri

Menteşe’de Otogar Yolunda İkinci Etaba Geçildi

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan 4 şeritli yol, kaldırım ve çevre düzenleme çalışmaları kapsamında Muğla Barosu ve AVM sapağı arasındaki yolda çalışmalar tamamlanarak trafiğe açıldı. 2. Etap olarak bu sapaktan yeni otogara kadar olan kısım kapatılarak genişletme ve sıcak asfalt çalışması başlatıldı.

Otogar Yolunda Asfaltlama Çalışmaları Başlıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından adliye önündeki benzinlik istasyonundan Akkaya-Yeni Otogar kavşağına kadar yapılacak olan 4 şeritli yol, kaldırım ve çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor. 12 bin m3 malzeme dolgusu yapıldı

Menteşe Otogar Kavşağında Yol Çalışması Devam Ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Menteşe adliye önündeki akaryakıt istasyonundan Akkaya-Yeni Otogar kavşağına kadar yapılacak olan 4 şeritli yol, kaldırım ve çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Belediye Ekipleri Çevre Düzenleme Çalışmaları Yapıyor

Ortaca Belediyesi ekipleri ilçe genelinde budama, temizlik, bakım ve çevre düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

MARMARİS TİCARET ODASI BAŞKANI AYHAN; "YAT LİMANI İNŞAATI BİR AN ÖNCE SONA ERMELİ"

Geçtiğimiz aylarda Marmaris Yat Limanı’nda başlayan alt yapı yenileme ve çevre düzenleme çalışmaları sezon başlamasına rağmen halen devam etmesi ile ilgili olarak açıklama yapan Marmaris Ticaret Odası (MTO) Başkanı S. Mutlu Ayhan, "Yat limanı inşaatı bir an önce sona ermeli" dedi.

Bodrum Meydanları Güzelleşiyor

Bodrum Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında, mahallelerin simgesi olan meydanlarda çevre düzenleme çalışmaları sürdürülüyor.

Kaymakamlık Binası’nda çevre düzenleme çalışmaları sürüyor

Yıllardır eski binasında hizmet veren Fethiye Kaymakamlığı, başlanan tadilatla yepyeni bir görünüme kavuşacak. Dış cephe ve iç kısımlardaki yenileme çalışmaları aralıksız devam ederken, bahçe kısmında peyzaj düzenlemesi yapılıyor.