Çevre Katliamı Haberleri

Çevre Katliamı Haberleri

Çevre katliamıyla gece gündüz mücadele devam ediyor

Bodrum'un eşsiz doğası, coğrafyası ve bitki örtüsünün korunması ve sürdürülebilir bir kent olması için Bodrum Belediyesi ekipleri, doğayı hiçe sayanlara karşı mücadelesini sürdürüyor.

Çevreyi kirletenlere 600 bin lira ceza kesildi

Bodrum'da çevre katliamına dur diyen Bodrum Belediyesi bahçe atıkları, hafriyat, moloz, evsel atık, geri dönüşüm atıklarıyla çevreyi kirletenlere 4 ay içerisinde 600 bin lira para cezası uyguladı.

Denizi doldururken yakalandılar

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir inşaat firması denize hafriyat döküp doldururken yakalandı. Çevre katliamı yapan firmaya Bodrum Belediyesi ekipleri müdahale ederken, firmanın denize ve kıyıya döktüğü hafriyatları temizleyene kadar inşaat durduruldu.

CHP Ortaca İlçe Başkanı Tezcan, “Dalyan’daki doğa katliamına son verin”

Ortaca Belediyesi tarafından dünyaca ünlü Dalyan'da başlatılan Kıyı Düzenlemesi çalışmalarında kanalın doldurulmasının çevre katliamı olduğunu belirten CHP Ortaca İlçe Başkanı Tezcan, 'Yapılan çalışmalar meydan düzenlemesi değil kanala dolgu yapılarak doğa katliamıdır. Dalyan'daki doğa katliamına son verilmesini istiyoruz' dedi.

Bodrum'da çevre katliamı durdurulamıyor

Ege'nin incisi Bodrum adeta moloz kente döndü. Tüm tedbirlere rağmen döküm sahalarına para vermek istemeyen hafriyatçılar durdurulamıyor. Çevre katliamcılarının şimdiki hedefi ise Yakaköy oldu.

Gökmen, Bu mu çevrecilik anlayışınız?

CHP’li Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Bodrum Belediyesi çevre katliamına devam ediyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından devre dışı bırakılan atık su arıtma tesisinden geçen pis suyun olduğu gibi Mazı Çayı’na bırakıldığı öğrenildi. Çevre katliamını gören vatandaşlar isyan etti.