Ceyhun Gökmen Haberleri

Ceyhun Gökmen Haberleri

Ceyhun Gökmen: “Marmaris hiç bu kadar kötü yönetilmedi”

Ak Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen çevre kirliliğini görüntüleyerek ağır sözlerle Marmaris belediyesini eleştirdi; “Marmaris hiç bu kadar kötü yönetilmedi” 

Ak Parti Marmaris İlçe Yönetimi yangınlar ve yangın sonrası söylenenler ile ilgili açıklamada bulundu

Marmaris AK Parti İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, Marmaris'te çıkan orman yangınları, afet süreci ve sonrası ile ilgili, ilçe yönetimi ile birlikte bir basın toplantısı düzenledi. Başkan Gökmen, özellikel Marmaris'teki yangınlara sadece belediyelerin ve gönüllülerin müdahale edip söndürdüğü gibi bir algı oluşturulmaya çalışıldığını belirterek Devletin tüm imkanlarının seferber edildiği yangında diğer resmi kurumların gayretinin gizlenmek istenmesini manidar buluyoruz dedi.

AK Parti İl ve ilçe başkanları CHP ilçe başkanını hastanede ziyaret ettiler

Beyin kanaması geçirerek hastanede tedavi altına alınan CHP Milas İlçe Başkanı İlgin Göktepe’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Göktepe’yi hastanede AK Parti İl Başkanı Kadem Mete ve AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik İle Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen ziyaret ettiler. 

Evleri yanan aileye AK Parti İlçe yönetiminden acil destek ziyareti

Muğla’nın Marmaris ilçesine bağlı Hisarönü mahallesi Değirmenyanı mevkiinde İsmail Durmuş Şener ve Serpil Şener’e ait tek katlı prefabrik ev tamamen yandı. Yangında Şener ailesi ve 7 yaşındaki çocukları yara almadan kurtuldu. Yangını duyar duymaz olay yerine giden AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, ilçe yönetimi üyeleri ve AK Parti kadın Kolları Başkanı Ayşegül Uslu Töredi ailenin ilk ihtiyaçları için seferber oldu.

AK Parti Marmaris ilçe yönetimi yeni yapılacak olan hastane inşaatında incelemelerde bulundu

Muğla'nın Marmaris ilçesine Beldibi mahallesinde yapımına başlanan yeni devlet hastanesinin inşaat ve proje çalışmalarını yakından takip etmek ve gözlemlemek için Ak Parti İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen ve ilçe teşkilatı bir ziyaret gerçekleştirdi.

AK Parti heyeti Başkan Oktay ile görüştü

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, AK Parti İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen ve yönetimini ağırladı. Ziyarette Marmaris'in geleceğine yönelik projeler konuşuldu.