Çıkacak Haberleri

Çıkacak Haberleri

Büyükşehir Kent Parka yapılacak tesisi halka soruyor

Menteşe’de Kent Park içerisine yapılacak tesisin hangi amaçla kullanılacağı mahalle halkına anketle soruluyor. Mahallede kurulan sandığa vatandaşlar isteklerini atarken çıkacak sonuca göre tesisin ne olarak kullanılacağı belli olacak.

Meteorolojiden 'Sıcak' Uyarısı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan uyarıda, Çarşamba gününden itibaren hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde artacağı açıklandı.

Menteşe Ege Yıldızları, Türkiye şampiyonluğu için ter dökecek

Muğla’nın Kızları Hokey takımı Ege yıldızları 17-21 Nisan tarihleri arasında Alanya’da Türkiye Süper Lig Şampiyonası için sahaya çıkacak.

'Bodrum’un İncileri' adım adım Sultanlar Ligi'ne gidiyor

Bodrumspor Kadın Voleybol Takımı, play-off finallerinde 3 maça çıkacak. Yeşil-beyazlı ekip, final grubunu ilk ikide bitirdiği takdirde adını Sultanlar Ligi'ne yazdıracak. Bodrumspor Başkanı Hadi Türk, finallerden şampiyon olarak döneceklerine inandığını söyledi.

Fethiye’de CHP’li Siyasetçilerin Cuma Beklentisi

Fethiye’de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adayının kim olacağı merakla bekleniyor. Gözler cuma günü gerçekleşecek parti meclisinden çıkacak karara çevrildi.

Köyceğiz’de 4-6 yaş Kur’an Kursu öğrencileri Kur’an’a geçti

Muğla’nın Köyceğiz İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş Kur'an Kurslarında okuyan minik öğrenciler yarıyıl tatiline Kur’an-ı Kerim okumaya başlama sevinci ile girecek. 4-6 yaş Kur'an Kurslarında eğitim gören öğrenciler karne töreni, elif cüzünü bitirme ve Kur'an'a geçme törenleri ile Cuma günü yarıyıl tatiline çıkacak.

Şampiyon boksör kubilay alcu, 12. Maçına çıkacak

Avrupa Dünya ve WBC Orta Doğu Şampiyonu Kubilay Alcu, 29 Aralık Cuma akşamı Balıkesir’de 12. uluslararası profesyonel boks maçına çıkacak.

Yeni yatırımlarla kurulu güç 1244 kwh’den 2579’a çıkacak

Muğla Büyükşehir Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi’ne kurulan güneş enerji santrali ile bugüne kadar piyasa değeri 305 bin TL olan 110 bin kwh elektrik üretti.

İsmail Balaban, “Güzel bir günde güzel bir organizasyon"

Fethiye Belediyesi Yağlı Güreşleri organizasyonu kapsamında er meydanına çıkacak olan Başpehlivan İsmail Balaban, yıllar sonra yeniden Fethiye’de yağlı güreş etkinliği düzenleyen Belediye Başkanı Alim Karaca’ya teşekkür etti. 

Başpehlivan Recep Kara'dan açıklamalar

Fethiye Belediyesi Yağlı Güreşleri organizasyonu kapsamında er meydanına çıkacak olan Başpehlivan Recep Kara, 7 aylık maratonun Fethiye’de sona ereceğini belirtti. 

Milas Belediyespor Galibiyet Serisini Sürdürme Hedefinde

Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1. Ligi 4. hafta maçları ile devam ediyor. Milas Belediyespor Voleybol Takımı bu hafta deplasmanda sahaya çıkacak.

Fethiyespor deplasmana çıkacak

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta geçtiğimiz hafta Denizlispor'u 3-1 yenen Fethiyespor, bu sezon ilk kez kazandığı maçın ardından Sarıyer deplasmanına çıkacak. 

Milas’ın Efeler’i, İlk Maçına Çıkıyor

Türkiye Voleybol Federasyonu Alpaslan Endüstri 1. Lig A Grubu temsilcisi Milas Belediyespor, gücüne güç katan yeni ekibi ile ilk maçına 14 Ekim’de çıkacak.

“İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası” Bodrum’da

Tepebaşı Belediyesi İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası, kardeş şehir Bodrum’da düzenlenecek konserde izleyici karşısına çıkacak.

Yenilgisiz Şampiyon Alcu Fethiye’de Ringe Çıkacak

Fethiye’de 17 Eylül Pazar akşamı Profesyonel Boks Gecesi düzenlenecek. Fethiyeli Yenilgisiz Avrupa ve Dünya Boks Şampiyonu Kubilay Alcu, ringe çıkacak.

Yenilgisiz Boksör Alcu, Rakibiyle Yüz Yüze Geldi

Fethiyeli yenilgisiz boksör Hasan Kubilay Alcu, bu akşam İstanbul Şampiyonlar Profesyonel boks gecesinde onuncu profesyonel boks maçına çıkacak. Alcu, maç öncesi rakibiyle yüz yüze geldi.

Sıcak hava dalgası Fethiye’yi de vuracak

Yaz başından beri peş peşe gelen sıcak hava dalgalarına bir yenisi daha eklenecek. Fethiye’de olduğu gibi yurt genelinde de sıcaklıklar yeniden yükselecek ve mevsim normallerinin 10 derece üstüne çıkacak. 

Motorine zam kapıda

Motorine 1,45 TL'lik fiyat artışı bekleniyor. Beklenen zam pompaya yansırsa motorinin litresi Fethiye’de 35 lira 32 kuruşa çıkacak.

Rekor sıcaklık bekleniyor!

Bugün mecbur kalmadıkça dışarı çıkmayın. Muğla’da mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığı bugün daha da artarak mevsim normallerinin 7 ila 9 derece üzerine çıkacak.

Usta raketler, şampiyonluk için ter dökecek

 Aydın’ın Didim ilçesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Osman Bayrakdar Yılı Analig Tenis Bölge Turnuvası’nda korta çıkacak olan usta raketler şampiyonluk için ter dökecek.

Figen Çoban cinayetinde zanlı koca hakim karşısına çıkacak

Muğla'nın Yatağan ilçesinde eşi, kayınbiraderi ve kayınvalidesi tarafından yakılarak öldürüldüğü ileri sürülen Figen Çoban cinayeti soruşturmasında ilk duruşma yarın görülecek.

Meteoroloji uyardı, sıcaklık 40 dereceye çıkıyor

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan uyarıda, Muğla bölgesinde sıcak hava dalgası nedeniyle hava sıcaklığı 36-40 derece dolayında seyredecek.

Memur maaşları belli oldu

En düşük memur maaşı Aralık 2022’de 9 bin 105 TL olan Ocak 2023 11 bin 848 TL’ye artış oranıyla birlikte Temmuz ayında 22 bin 17 TL'ye çıkacak.

Dolar ve Euro'dan rekor üstüne rekor: 30 liraya çıkacak mı?

Seçimlerin ikinci turunun yapıldığı 28 Mayıs'tan sonra döviz kuru yükselişi hız kazandı ve geçen perşembe günü Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın 27 ay sonra ilk kez faiz artışı kararı almasıyla daha da yükseldi. Politika faizi yüzde 8,5'ten yüzde 15'e yükseltildi ve neredeyse her gün dolar ve euro tarihi zirvelerini yeniledi.

Emniyetten, yola çıkacaklara afişli uyarı

Datça İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri Kurban Bayramı öncesi yola çıkacak olan vatandaşları 'bu yolda sana çok güveniyoruz' mottolu afişler ile uyardı.

Romanya’da mindere çıkacak

Türkiye ikincisi olan Emre Gür, Balkan Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.

Şampiyon boksör bugün maça çıkacak

Fethiye'nin yenilgisiz boksörü Hasan Kubilay Alcu, bugün (WBC) Dünya Şampiyonluğu Final eleme boks gecesinde maça çıkacak.

Şampiyon 30 Nisan’da maça çıkacak

Fethiye’nin yenilgisiz boksörü Hasan Kubilay Alcu, 30 Nisan 2023 tarihinde (WBC) Dünya Şampiyonluğu Final eleme boks gecesinde maça çıkacak.

YARALARI SARMAK İÇİN 2. KEZ PARKEYE ÇIKACAKLAR

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele veren Bodrum’un takımı Çağdaş Bodrum Spor, 21. Hafta mücadelesinde Ankaragücü Mamak Belediyesi ile kendi evinde bu hafta ikinci kez deprem mağdurları için parkeye çıkıyor.

İYİ PARTİ’DEN YARDIM SEFERBERLİĞİ

İYİ Parti İlçe teşkilatı tarafından depremzedeler için ihtiyaç malzemeleri toplanıyor. İlçe binasında toplanan malzemeler bugün itibariyle yola çıkacak.