Çıkıyor Haberleri

Çıkıyor Haberleri

Muğlaspor yönetiminden maça davet

Bölgesel Amatör Lig 5'inci Grupta mücadele eden Muğlaspor, bu hafta sonu en önemli maçına çıkıyor. 43 puanlı Muğlaspor, Pazar günü 42 puanlı ikinci sıradaki Manavgat Belediyespor'u Muğla Atatürk Stadyumu'nda konuk edecek.

“Hedefimiz Marmaris’i Sağlık Ve Kış Turizminde Önemli Bir Konuma Taşımak”

Kızılbük GYO uzmanlığıyla yükselen Kızıbük Thermal Wellness Resort, Türkiye’nin en önemli turizm yatırımlarından biri olarak öne çıkıyor. Sadece yaz sezonunda değil yılın 365 günü açık olacak termal tesis, bölge halkının istihdamına katkı sağlarken tatilde sağlığa yatırım yapanların da tercihi olacak.

İyi Parti Adayı Metin Ergun “Muğla’nın Su Problemini Çözeceğim”

İYİ Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Metin Ergun, adaylığına ilişkin açıklamalarda bulundu. Ergun, “Evime, ata yurduma, ana ocağıma emek verme fırsatı nasip olduğundan hakça, insanca parolasıyla yola çıkıyorum. Çünkü hakça yönetelim, insanca yaşayalım istiyorum” dedi.

Muğla’da Çedes Projesi Çeşitli Etkinlikler İle Uygulanıyor

Milli Eğitim Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı arasında imzalanan Çedes (Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum) Projesi, Muğla’da çeşitli etkinlikler ile gerçekleştiriliyor.

'İnegölspor’u yeneceğiz'

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ikinci yarının ilk maçına teknik direktör Selahaddin Dinçel yönetiminde kendi evinde çıkıyor.

Bodrum’un Yıllık Su Açığı 15 Milyon M3

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından uzun zamandır devam eden Bodrum’un içme suyu sorunu çözüm çalışmaları çerçevesinde hazırlanan eylem plan çalışmalarının detayları ortaya çıkıyor. Yapılan hazırlıklara göre Bodrum’un su eksiği hesaplanarak Yarımada’ya 2054 yılına kadar yetecek miktarda içme suyu sağlanması amaçlanıyor.

Başkan Gümüş: ‘Kültürel mirasımıza sahip çıkıyoruz’

Menteşe Belediyesi tarihi yapıları restore ederek kentin kültürel mirasına sahip çıkıyor. Menteşe’de 400’e yakın tescilli sivil mimarlık örneği taşıyan yapılara her geçen gün yenilerini ekleyen Menteşe Belediyesi, bugüne kadar 4 tarihi yapıyı restore ederek kültür turizmine kazandırdı.

Muğla’da Eski Milli Boksörler, Muğla Boks Spor Kulübünü Kurdu

Muğla’nın eski milli boksörleri Efkan Zeytinoğlu, Erkan Bingöl, Bulut Haykır ve Emrah Ceylan bir araya gelerek Muğla Boks Spor Kulübü’nü kurarak, genç boksörlere destek çıkıyorlar. Yeni kurulan Muğla Boks Spor Kulübü, ilk madalyasını Kadınlar 22 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası’ndan aldı.

Kursiyerlerin El Emeği Ürünleri Görücüye Çıkıyor

Menteşe Belediyesi kursiyeri tarafından hazırlanan el emeği, göz nuru ürünler Rüya Park Alışveriş Merkezinde düzenlenecek yılbaşı sergisi ile görücüye çıkıyor.

Milas Belediyesi Tarihine Sahip Çıkıyor

Tarihi ve kültürel birikimiyle öne çıkan Milas’ta köy çeşmelerinin tarihsel nitelikleri hakkında arşiv oluşturularak, korunmasına yönelik projeler üretilmesi amacıyla çalışma başlatıldı.

Muğlaspor Taraftarlarının Önünde İlk Maçına Çıkıyor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5.Grup ekiplerinden Muğlaspor, 3. Hafta mücadelesinde evinde Denizli ekiplerinden Yeşil Çivril Belediyespor ile karşılaşacak.

38 motosiklet çalan hırsızın yakınları polise "Ne götürüyorsunuz zaten af çıkıyor" diye seslendi

Muğla'nın Milas ilçesinde, 38 motosiklet çalan ve bu suçtan tutukluyken kaldığı açık cezaevinden firar ederek yine motosiklet çalan 18 yaşındaki şahıs, polis tarafından evinde yakalandı.

Halk geleneklerine sahip çıkıyor

Muğla'nın Menteşe ilçesine bağlı Göktepe Mahallesi'nde yaşayan kadınlar hamur leğenlerinden kendilerine özgü oluşturdukları enstrüman eşliğinde düğün ve festivallerde yöresel kıyafetleriyle oynadıkları oyunlar ile geleneklerini sürdürüyor.

Müftü Oktay’ı Makamında Ziyaret Ettiler

Fethiye Şehit Feramil Ferhat Kaya Ortaokulu öğrencileri, Sosyal Bilgiler Öğretmeni Serdar Aktaş önderliğinde ÇEDES projesi (çevreme duyarlıyım, değerlerime sahip çıkıyorum) kapsamında İlçe Müftüsü Kamil Oktay'a ziyarette bulundu.

Milas’ın Efeler’i, İlk Maçına Çıkıyor

Türkiye Voleybol Federasyonu Alpaslan Endüstri 1. Lig A Grubu temsilcisi Milas Belediyespor, gücüne güç katan yeni ekibi ile ilk maçına 14 Ekim’de çıkacak.

Aras,” Yelkencilik Artık Bodrum’un Bir Parçası Haline Geldi”

Her yıl Ekim ayında binlerce denizci ve deniz tutkununu bir araya getiren, bu yıl Maximiles Black’in isim sponsorluğunu üstlendiği Akdeniz’in en büyük yelken festivali The Bodrum Cup için geri sayım başladı.

Denizin Kızları Kendi Evinde Sahaya Çıkıyor

Bodrum Bayrağını geçtiğimiz günlerde Hentbol sahalarında gururla taşıyan Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, Lig mücadelelerinin yanı sıra, Avrupa kupası için de rakipleri ile mücadele vermek için sahaya çıkıyor.

Muğla’dan 4 kişilik UMKE ekibi Fas depremi için yola çıktı

Fas’ın El-Huz bölgesinde meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki deprem sonrası Türkiye’den ilk kurtarma ekibi Sağlık Bakanlığı koordinesinde yola çıkıyor.

Bodrum FK Sezonun İlk Maçına Çıkıyor

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Bodrum FK, bugün saat 19.15’te Çotanak Stadyumu’nda Bitexen Giresunspor'a konuk oluyor.

Meteoroloji uyardı, sıcaklık 40 dereceye çıkıyor

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan uyarıda, Muğla bölgesinde sıcak hava dalgası nedeniyle hava sıcaklığı 36-40 derece dolayında seyredecek.

TUFAG'ın dev ekibi yarın akşam sahne alıyor

Yalova Turizm Folklor Araştırma Geliştirme Spor Kulübü (TUFAG), halk oyunları ekipleri 22 haziran perşembe günü TUFAG Özel Gecesi ile sahneye çıkıyor.

Menteşe Belediyesinden ‘Türkü’ Şöleni

Menteşe Belediyesi Türk Halk Müziği korosu 'Gönüllerdeki Türküler' konseriyle sahneye çıkıyor.

Fethiyespor, son maçına çıkıyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2.Lig Kırmızı Grup 37.Hafta karşılaşmasında Fethiyespor, sahasında 1461 Trabzon FK ile karşılaşacak.

Şifalı termal sular turizme kazandırılıyor

Berrak denizi, kumları ve doğal güzelliğiyle yaz aylarının en gözde tatil beldelerinden olan Marmaris İçmeler, şifalı doğal yeraltı suları ile önümüzdeki dönemde kış turizminde de adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Yüzyıllar önce Marmaris İçmeler’de pek çok hastalığın tedavisinde kullanılan termal sular, bugün alternatif ve tamamlayıcı tedavi arayışında olanların uğrak noktası olarak öne çıkıyor.

ATA TOHUMLARINA SAHİP ÇIKIYOR...  

Milas Belediyesi, 14. Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı öncesinde vatandaşlara “Yerel tohum geleceğimizdir, ata tohumlarınızı bekliyoruz.” çağrısında bulundu. 

YARALARI SARMAK İÇİN 2. KEZ PARKEYE ÇIKACAKLAR

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele veren Bodrum’un takımı Çağdaş Bodrum Spor, 21. Hafta mücadelesinde Ankaragücü Mamak Belediyesi ile kendi evinde bu hafta ikinci kez deprem mağdurları için parkeye çıkıyor.

LİDER, BALIKESİR DEPLASMANINDA

Milas Belediyespor Voleybol Takımımız TVF Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1.Ligi A grubu maçında deplasmanda sahaya çıkıyor.

KARAÇULHASPOR PLAY OFF’UN İLK AYAĞINA ÇIKIYOR

Muğla Süper Amatör ligi B Grubu'nda mücadele eden Karaçulhaspor, play off karşılaşmasının ilk maçı olan 1000A Yapı Ortaca Belediyespor ile yarın saat 14.00’da Karaçulha Kovanlık Sahası’nda karşılaşacak.

ADALET SARAYI’NDAN DEPREM BÖLGESİNE 25 KİŞİLİK EKİP YOLA ÇIKIYOR

İskenderun'a hareket eden 10 savcı ve 15 personelden oluşan ekip, oradaki adli soruşturmalarda bizzat görev alacaklar.

EV SAHİBİ OLMAK İSTEYENLERE DEVLET DESTEK ÇIKIYOR, MÜTEAHHİTLER ZORLUK ÇIKARIYOR

Orta gelirliler için 'Yeni Evim' projesinin açıklanması, devletin uygun koşullar sunmasının ardından ev alma ümidi olan vatandaşların önüne bu sefer de müteahhitler taş koymaya başladı.