Çocuk Oyunları Haberleri

Çocuk Oyunları Haberleri

Muğla'da çocuk oyunları şenliği düzenlendi

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen Okul Sporları Geleneksel Çocuk Oyunları ve İlkokul Fiziksel Etkinlik Oyunları Şenliği, Haziran ayı içerisinde tüm ilçelerde büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

"Yüz Yüze 100 Oyun Şenliği" düzenlendi

Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği Haftası ve 28 Mayıs Dünya Oyun Oynama Günü vesilesiyle Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde, "Yüz Yüze 100 Oyun Şenliği" düzenlendi.

Muğla'da gönüllü gençlerden geleneksel çocuk oyunları etkinliği

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi gönüllü gençleri, Ula Kavakçalı Köyü'nde çocuklarla birlikte geleneksel çocuk oyunları etkinliği düzenledi. Etkinlikte gönüllü gençler, geleneksel çocuk oyunlarını yaşatarak geçmişten günümüze köprü görevi gördüler.

Gençlik Haftası'nda gönüllü gençler lavanta ekti

 Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Ula Kaymakamlığı işbirliğiyle düzenlenen etkinlikte, Gökova Akçapınar Mahallesi’nde gönüllü gençler lavanta ekimi gerçekleştirdi ve otantik çocuk oyunları şenliği düzenlendi.

Muğla'da Otantik Çocuk Oyunlarıyla Geçmişe Yolculuk

Muğla'da unutulmaya yüz tutmuş oyunları çocuklara oynatma etkinliği düzenlendi.

Belediye Tiyatrosu Yaz Oyunlarına Başlıyor

Menteşe Belediye Tiyatrosu, yaz etkinlikleri kapsamında ‘Karya ve Dostları İş Başında’ isimli müzikal çocuk oyunu ile seyircisiyle buluşuyor. 10 Temmuz Pazartesi günü Bayır Mahallesi’nde başlayacak çocuk oyunları 9 Mahallede sahnelenecek.

Muğla’da Geleneksel Çocuk Oyunları şampiyonları belli oldu

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Geleneksel Çocuk Oyunları İl Birinciliği Yarışmaları Muğla Atatürk Spor Salonu ve Menteşe Spor Salonunda yapılan yarışlarla sona erdi.

Çocukluklarını yaşadılar

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Muğla Göç İdaresi işbirliğinde üniversite kampüs alanında ilki düzenlenen 'Çocuk Oyunları Şenliği' renkli görüntülere sahne oldu.

MENTEŞE BELEDİYE TİYATROSU NİSAN AYINDA İKİ ÇOCUK OYUNU SAHNELEYECEK

Menteşe Belediye Tiyatrosu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında iki çocuk oyununu sahneye koyuyor. 10 Nisan 2022 Pazar günü Özgür Engin’in yazdığı, yönetmenliğini Can Alıntaş’ın yaptığı ‘Komiser Pamuk’ ve 24 Nisan Pazar günü Can Alıntaş’ın yazıp yönettiği ‘Mutluluklar Ülkesi’ adlı çocuk oyunları etkinlikler kapsamında izleyicisi ile buluşuyor.

Menteşe Belediye Tiyatrosu Perdelerini Yatağanlı Çocuklar İçin Açtı

Menteşe Belediye Tiyatrosu hafta sonunda Yatağanlı çocukları ağırladı. 2021-2022 eğitim-öğretim yılının ilk ara tatilinde Menteşe’ye gelen Yatağanlı çocuklar Menteşe Belediyesi Tiyatrosu oyuncularının sahneye taşıdıkları Tüylü ve Havhav’ın Maceraları adlı müzikal çocuk oyunu ile keyifli bir hafta sonu geçirdiler.

GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI GERÇEKLEŞTİ

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, ilçe Kaymakamı Haktan Gökçekuyu ve Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş Karadere İlkokulunda gerçekleşen Karadere, Kumluova ve Ortaköy İlkokulları 3 ve 4.ncü sınıf öğrencilerinden toplam 48 öğrencinin katıldığı Mendil Kapmaca ve Kaleli Yakar Top oyunlarında başarı gösteren öğrencilere madalya ve hediye takdim etti.

Kaymakam Çalık, Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliğine Katıldı

Seydikemer İlçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen “Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliğinde” dereceye giren okullar ödüllendirildi.