Dalga Haberleri

Dalga Haberleri

Datça’da Tekneler Büyük Tehlike Atlattı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Bodrum-Kaş arasında denizlerde fırtına uyarısının ardından Datça ilçesinde öğle saatlerinde başlayan ve kıyıya döven dalgalar, teknelerde büyük tehlikeye neden oldu.

Rüzgarın Ardından Dev Dalgalar Oluştu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde yağmurlu ve rüzgarlı havanın ardından dalgaların boyu yükselirken, dalgaları kayıt altına almak isteyenler sahile koştu.

Bodrum’u Fırtına Vurdu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde etkili olan fırtına nedeniyle tekneler battı, ağaçlar devrildi, işletmelerin tenteleri zarar gördü.

Meteoroloji uyardı, soğuk geliyor

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, Pazar gününden itibaren önce yağış ardından soğuk hava dalgası uyarısı yapıldı.

Yelkenli karaya vurdu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde etkili olan kuvvetli rüzgar nedeniyle bir yelkenli karaya sürüklenirken, ilçede deniz ulaşımı da yapılamadı.

Ölüdeniz'de dalga boyu 3 metreyi aştı

 Muğla'nın Fethiye ilçesinde gece saatlerinde başlayan kuvvetli yağış ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Bazı seralarda hasar meydana gelirken, ağaçlar köklerinden söküldü.

Benzine indirim geldi

Brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Benzinin litre fiyatına bugünden itibaren geçerli olmak üzere 67 kuruş indirim geldi.

Datça Ülkü Ocakları Murdala Adası'nda Türk Bayrağı'nı dalgalandırdı

Muğla'nın Datça ilçesinde Ülkü Ocakları öncülüğünde Murdala Adası'nda yapımı tamamlan bayrak direklerine Türk bayrağı ile ülkü ocakları bayrağı göndere çekildi.

Denizin Kızları Yenimahalle’yi Rahat Geçti

Bodrum Bayrağını geçtiğimiz günlerde aldığı THF Kadınlar Süper Kupa’sını alarak Hentbol sahalarında gururla dalgalandırmaya devam eden Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, THF Kadınlar Süper Ligi 2023-2024 Sezonu dördüncü hafta maçları kapsamında Bodrum’da Yenimahalle Belediyesi ile karşılaştı.

Benzine İndirim Geldi!

Akaryakıt fiyatlarındaki dalgalanma sürerken, bugün benzine zam yerine indirim geldi.

Sıcak hava dalgası Fethiye’yi de vuracak

Yaz başından beri peş peşe gelen sıcak hava dalgalarına bir yenisi daha eklenecek. Fethiye’de olduğu gibi yurt genelinde de sıcaklıklar yeniden yükselecek ve mevsim normallerinin 10 derece üstüne çıkacak. 

Benzin fiyatı ve mazot fiyatı  kaç lira?

Benzin fiyatı ve mazot fiyatı brent petrol ve dolar/TL'deki dalgalanmalarla değişkenlik göstermeye devam ediyor. Araç sahipleri tarafından benzin fiyatı ve motorin fiyatları zam, indirim haberleri yakından takip ediliyor. 

Benzine Yine Zam

Döviz kurlarındaki dalgalanma ve Brent petrol fiyatlarındaki hareketlilik nedeniyle benzin ve motorin fiyatları sürekli değişiyor. Motorine yapılan zammın ardından, benzin fiyatlarına da 1,30-1,55 TL arasında bir zam bekleniyor.

Eyyam-ı Bahur Yakacak! Profesörler Dışarı Çıkmayın Uyarısı Yapıyor!

Fethiye'de Arap yarımadasından gelecek ve halk arasında 'Eyyam-ı Bahur' ya da 'Cehennem Sıcakları' olarak adlandırılan sıcak dalgası gelecek günlerde etkisini göstermesi bekleniliyor.

Fethiye 45 dereceyi görecek

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan uyarıda, Muğla bölgesinde sıcak hava dalgası nedeniyle hava sıcaklığı 40-45 derece dolayında seyredeceği belirtildi.

Meteoroloji uyardı, Muğla 43 dereceyi görecek

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan uyarıda, Muğla bölgesinde sıcak hava dalgası nedeniyle hava sıcaklığı 38-43 derece dolayında seyredecek.

Denizin Kızları’nda Bu Sezon Hedef, “Şampiyonluk”

Bodrum’a yaşattığı gurur ve heyecan dolu karşılaşmalarla Bodrum Bayrağını Hentbol’da gururla dalgalandıran Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, 2023 – 2024 sezonu için hazırlıklarını tamamladı.

Meteoroloji uyardı, sıcaklık 40 dereceye çıkıyor

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan uyarıda, Muğla bölgesinde sıcak hava dalgası nedeniyle hava sıcaklığı 36-40 derece dolayında seyredecek.

Kavurucu Sıcaklar Etkisini Gösteriyor

Türkiye'de Temmuz ayıyla birlikte ülke genelinde sıcaklıklar tavan yaparken Muğla’da El Nino etkileri artmaya başlıyor. Afrika üzerinden gelmesi beklenen sıcak hava dalgası ile önümüzdeki günlerde rekor sıcaklıkların görüleceği belirtiliyor.

Kavurucu Sıcaklar Sokakları Boşalttı, Sahiller Doldu Taştı

Afrika sıcakları olarak adlandırılan sıcak hava dalgasının etkisi altındaki Fethiye’de cadde ve sokaklar boş kalırken vatandaşlar öğle saatlerinden itibaren sahilleri doldurdu. 

Araç sahiplerine kötü haber!

Brent petrol fiyatı ve döviz kurundaki dalgalanmalar akaryakıt fiyatlarını doğrudan etkilemeye devam ediyor. Son olarak geçtiğimiz günlerde LPG'ye gelen 66 kuruşluk zammın ardından, "benzine ve motorine zam gelir mi?" sorusunu gündeme getirdi. 

Çöpler Dalgalarla Geri Geldi

Bodrum’da denize atılan çöpler dalgalarla kıyıya geldi. Çöplerin ortaya çıkardığı manzara tepki topladı.

İki küçük tekne, bir motoryat battı

Muğla’nın Datça ilçesinde öğleden sonra etkili olan lodos hayatı olumsuz etkilerken, oluşan dalgalara dayanamayan iki küçük tekne ile bir motoryat sulara gömüldü.

kayıp olarak aranan şahıs ölü bulundu

Muğla’nın Yatağan ilçesinde kayıp olarak günlerdir aranan 77 yaşındaki Halil Yavaş, Girme Barajı’nın dalgakıran kısmında ölü olarak bulundu.

İl Müftüsü Çapçı'nın Ramzan Bayramı mesajıI

Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Rahmet, bereket ve arınma mevsimi ramazan ayının ardından; barış, kardeşlik ve esenlik rüzgârlarının dalga dalga yayılarak bütün hayatı kuşatacağı Ramazan Bayramına kavuşmanın sevincini yaşıyoruz” dedi.

KİPER, “ÜÇ, DÖRT ÇİFT SU SAMURU KALDI”

 Fethiye Ekolojik Yaşam Derneği Başkanı, Biyolog Ulaş Kiper, “Sorunumuz şu, buraya gelen insan göçü dalgası, Fethiye’ye sürekli kendi malıymış gibi davranıyor. Oysa burası bizim ortak yaşam alanımız, tüm canlılarla beraber paylaşıyoruz. Velhasıl deniz sadece bize ait değil, balıklara, orfoza, Caretta’lara ve tabii ki Akdeniz fokuna ait, bunu hatırlatmak istiyorum” dedi

FIRTINANIN OLUŞTURDUĞU DALGALAR KÖYCEĞİZ GÖLÜNÜ TAŞIRDI

Muğla'nın Köyceğiz Gölü'nde fırtına nedeniyle oluşan dalgalar kordonu sular altında bıraktı.

DÜN BENZİN BUGÜN MOTORİN! AKARYAKITA OKKALI BİR ZAM DAHA

Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanma nedeniyle akaryakıt fiyatları da sürekli değişkenlik gösteriyor.

FİYAT BİR KEZ DAHA DEĞİŞTİ! AKARYAKITA ÇİFTE İNDİRİM

Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanma nedeniyle akaryakıt fiyatları sürekli değişmeye devam ediyor. Geçen haftaki çifte zammın ardından bu hafta da akaryakıta çifte indirim geldi.

MUĞLA'NIN GENÇLERİ MİLLİ TEKNOLOJİ HAMLESİ BAYRAĞINI DALGALANDIRIYOR

Milli Teknoloji Hamlesi bayrağını dalgalandıran Muğlalı gençler, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay'ı ziyaret etti.