Danışmanlık Haberleri

Danışmanlık Haberleri

Muğla İl Müftülüğü'nden eğitim semineri

Muğla İl Müftülüğü, gençlik çalışmalarını ve manevi danışmanlık hizmetlerini geliştirmek amacıyla "Gençlik Koordinatörleri ve Manevi Danışmanlar Eğitim Semineri" düzenledi. Seminer, Muğla İl Müftülüğü Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

Başkan Gümüş, “Kadınların Daha Güçlü Olduğu Bir Menteşe İçin Çalışıyoruz”

Menteşe Belediyesi Kadın Danışma Merkezi şiddete maruz kalan ya da kalma riski bulunan kadınlara yönelik sosyal, psikolojik ve hukuki danışmanlık hizmeti veriyor. Danışma Merkezinde ayrıca kadınlara şiddetle mücadelede, 6284 sayılı kanun kapsamında yasal hakları ve önleyici tedbirleri konusunda bilgilendirme yapılıyor.

Bodrum'da Kadınlara Yönelik Danışmanlık Hizmetleri Devam Ediyor

Bodrum Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı Kadın Danışma Merkezi, şiddete maruz kalan ya da kalma riski bulunan kadınlara yönelik sosyal, psikolojik ve hukuki danışmanlık hizmeti veriyor.

Oyuncak kütüphanesi yerel yönetimlerde ilk

Muğla Büyükşehir Belediyesi yerel yönetimlerde bir ilk olan Oyuncak Kütüphanesi ile çocukları oyuncaklarla buluşturmanın yanında farklı etkinlikler ve psikolojik danışmanlık hizmeti ile de miniklere hizmet vermeye devam ediyor.

Dalaman’da Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi Verildi

Muğla İli Yeşilay Danışmanlık Merkezleri (YEDAM) tarafından Bağımlılıkla Mücadele Koordinasyon Kurulu çalışmalarına katkı sağlamak amacı ile Dalaman ilçesinde eğitim düzenlendi.

Menteşe Belediyesinden Tıp öğrencilerine tiyatro eğitimi

Menteşe Belediyesi, Türkiye’de ilk defa uygulanacak olan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesinin Tiyatro ve İyi Hekimlik Uygulamaları dersi projesine tiyatro eğitmeni ve danışmanlık desteği sağlayacak.

Oyuncak kütüphanesinde eğitim ve oyun bir arada

 Muğla Büyükşehir Belediyesi yerel yönetimlerde bir ilk olan Oyuncak Kütüphanesi ile çocukları oyuncaklarla buluşturmanın yanında farklı etkinlikler ve psikolojik danışmanlık hizmeti ile de miniklere hizmet vermeye devam ediyor.

Öğrencilere bağımlılık farkındalık eğitimi verildi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) öğrencilerine, Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) Muğla Şubesi tarafından, bağımlılık farkındalık eğitimi verildi.

Oyuncak Kütüphanesi çocukların uğrak noktası

Muğla Büyükşehir Belediyesi yerel yönetimlerde bir ilk olan Oyuncak Kütüphanesi ile çocukları oyuncaklarla buluşturuyor.

Gençler için iş imkanı artıyor

Menteşe'de gençler için iş imkanı artıyor: Neet Pro programı başladı

Projenin Danışmanlığını MSKÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Çevik Üstlendi

Malazgirt Savaşı tespit çalışmalarına danışmanlık yapan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Adnan Çevik, 2020 yılında 12 üniversiteden 40’tan fazla akademisyenle çalışmalara başladıklarını söyledi.

Belediye'den tercih danışmanlığı hizmeti

Marmaris Belediyesi, üniversite tercih döneminde öğrencilere ücretsiz danışmanlık hizmeti sundu. Uzmanlar tarafından detaylı bilgilendirme yapılarak doğru tercih konusunda öğrencilere ve ailelerine yardımcı olundu.

Büyükşehir’den öğrencilere üniversite tercihlerinde destek

Muğla Büyükşehir Belediyesi üniversite tercihi yapacak olan öğrencilere uzman eğitmenlerle 12 ilçede danışmanlık hizmeti verdi.

Öğrencilerin tercihlerine yönelik danışmanlık sağlanacak

Muğla Büyükşehir Belediyesi üniversite tercihi yapacak olan öğrencilere uzman eğitmenlerle destek verecek. 12 ilçede belirlenen merkezlerde öğrencilerin tercihlerine yönelik danışmanlık sağlanacak.

Yarınlarınızı Planlarken Yalnız Değilsiniz

Menteşe Belediyesi üniversite tercihlerinizi yaparken rehber ve danışmanlık hizmetiyle sizleri yalnız bırakmıyor.

Artı KOBİ Danışmanlık’tan FTSO Üyelerine İndirim

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile Artı KOBİ Danışmanlık arasında imzalanan indirim protokolü ile FTSO üyelerine yüzde 20 indirim imkanı sağlandı.

FTSO üyelerine yüzde 15 indirim sağlandı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile Psikomat Psikolojik Danışmanlık arasında imzalanan protokolle FTSO üyelerine özel yüzde 15 indirim sağlandı.  

İŞ ADAMI İBRAHİM MEŞEVLE İYİ PARTİ SAFLARI’NDA

Mare Danışmanlık Şirketi sahibi Ovacıklı iş adamı İbrahim Mesevle, İyi Parti saflarına katıldı.

ESNAF HASTANESİ SAÇ EKİM ÜNİTESİ AÇILDI

Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Saç Ekimi Ünitesi’nin kapılarını açtı. Modern ve yenilikçi saç ekimi teknikleri ile bölgede tek olmanın gururunu yaşayan hastane, profesyonel ekip ve danışmanlık hizmetini vatandaşlara sunuyor

MUĞLA YEŞİLAY BAŞKANI UYAN: “YEŞİLAY HAFTASI İÇİN HAZIRLANAN TÜM İMKANLAR, DEPREMZEDELER İÇİN KULLANILACAK”

Yeşilay Muğla Şube Başkanı Ebru Uyan, 1-7 Mart Yeşilay Haftası için hazırlanan tüm imkanların depremden etkilenen vatandaşlar için kullanılacağını ve Yeşilay Danışmanlık Merkezi Psikososyal Destek Hattında depremzedeler için psikolojik ilk yardım sağlandığını söyledi.

MÜFTÜLÜK GÖNÜLLÜ YARDIM EKİBİ YOLA ÇIKTI

Fethiye ve Seydikemer Müftülüğü personellerinden 27 gönüllü, din ve manevi danışmanlık hizmeti görevi için Gaziantep’e uğurlandı.

KOSGEB DESTEKLERİ VE YARARLANMA ŞARTLARI FTSO’DA ELE ALINDI

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Aydın İl Müdürü ve Muğla İl Müdür Vekili Sadullah Dülger, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı (FTSO) ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ile bir araya geldi. Ziyarette KOSGEB destekleri ve değişen mevzuatlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Görev süresi boyunca 1500 kişiye KOSGEB danışmanlık desteği verdiklerini belirten Başkan Çıralı, “Üyelerimizi desteklerden maksimum şekilde faydalandırmak için elimizden gelen gayreti gösterdik, göstermeye devam edeceğiz.” dedi.

Fidan ve tohum üretimi çalışma kontrolü mühendislik danışmanlık hizmeti alınacak

Basın İlan Kurumu İlan Portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre; fidan ve tohum üretimi ve bakımı çalışmalarının kontrolü mühendislik danışmanlık hizmeti alınacak.

Danışmanlık hizmeti alınacak

Basın İlan Kurumu İlan Portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre; etüd proje hizmeti alınacak.

Danışmanlık hizmeti alınacak

Basın İlan Kurumu İlan Portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre; orman amenajman planı ve haritalarının yapım işlerine ait danışmanlık hizmeti alınacak.

Danışmanlık hizmeti alınacak

Basın İlan Kurumu İlan Portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre; amenajman planlarının ve haritalarının yapımına ait danışmanlık hizmeti alınacak.

Danışmanlık hizmeti alınacak

Basın İlan Kurumu İlan Portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre; Etüd Proje Hizmeti alınacak.

Ekosistem tabanlı fonksiyonel orman amenajman planı ve haritalarının yapım işlerine ait danışmanlık hizmeti alınacak

Basın İlan Kurumu İlan Portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre; etüd proje hizmeti alınacak.

Silvikültür faaliyetleri teknik denetim ve kontrol çalışmaları danışmanlık hizmeti alınacak

Basın İlan Kurumu İlan Portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre; Marmaris Orman İşletme Müdürlüğü 2022 yılı silvikültür faaliyetlerinin ve son depolarında yapılacak tasnif depolama işlerinin teknik denetim ve kontrolü çalışmaları danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi gerçekleştirilecek.

Ekosistem tabanlı fonksiyonel orman amenajman planı ve haritalarının yapım işlerine ait danışmanlık hizmeti alınacak

Basın İlan Kurumu İlan Portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre; etüd proje hizmeti alınacak.