Değerlendirildi Haberleri

Değerlendirildi Haberleri

FTSO’da Sağlık Turizmi Potansiyelinin Arttırılmasına Yönelik Faaliyetler Değerlendirildi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda (FTSO) yoğun katılımla gerçekleştirilen ‘Sağlık Turizmi İstişare Toplantısı’nda sağlık turizminin gelişimine yönelik atılacak adımlar ile sorunlar ve çözüm önerileri kayıt altına alındı. Yurt dışından ulaşım ve kış aylarında konaklama sorunlarının ön plana çıktığı toplantıda, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, sorunların çözümü ve eksiklerin giderilmesi için ellerinden gelen tüm gayreti göstererek Fethiye’nin ve bölgenin sağlık turizmindeki potansiyelini çok daha yukarı taşımak istediklerini söyledi.

Menteşe’de 2. Dönem Öncesi Okul Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi

Okullarda güvenli eğitim ortamın sağlanmasına yönelik alınan koruyucu ve önleyici tedbirlerin değerlendirildiği '2023-2024 Eğitim-Öğretim İkinci Yarı Yılı Okul Güvenliği Toplantısı' Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş başkanlığında yapıldı.

Köyceğiz İlçe Milli Eğitim’de Birinci Ve İkinci Dönem Değerlendirildi

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Müdürler Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Vali İdris Akbıyık Başkanlığında Okul Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Okullarda güvenli eğitim ortamın sağlanmasına yönelik alınan koruyucu ve önleyici tedbirlerin değerlendirildiği “2023-2024 Eğitim- Öğretim İkinci Yarı Yılı Okul Güvenliği Toplantısı” Muğla Valisi İdris Akbıyık başkanlığında yapıldı.

Muğla Mülki İdari Amirler toplantısı gerçekleştirildi

 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimlerine ilişkin Seçim Koordinasyonu ve Güvenliği ile ilgili yapılacak çalışmalar ve genel asayiş faaliyetleri Muğla Mülki İdari Amirler toplantısında değerlendirildi.

Milletvekili Otgöz, Yeni Yatırımları Duyurdu

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile görüştü. Muğla’ya yapılacak yatırımların değerlendirildiği görüşme Muğla için oldukça verimli geçtiği ifade edildi. Milletvekilleri Otgöz: “Sözlerimizin arkasındayız.  Biz vaat etmiyoruz. Eser siyaseti yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

Dalaman’da yıl sonu değerlendirme toplantısı yapıldı

Muğla’nın Dalaman ilçesinde 2023 yılının değerlendirildiği “Yılsonu değerlendirme Toplantısı” Dalaman kaymakamı Mesut Yakuta başkanlığında yapıldı.

Muğla Tarımının dört yıllık çalışması değerlendirildi

Muğla Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, son dört yılda yapılan hizmetleri ve gerçekleştirilen çalışmaların yer aldığı 'Tarım Bülteni’ni Muğla’nın tüm ilçelerinde ücretsiz olarak dağıtmaya başladı.

Şoförler ücretsiz taşımayı değerlendirdi

Muğla Kamyoncu, Otomobilci Şoförler ve Esnaf Odası Başkanlığında, yönetim kurulu ve ilçe taşıma kooperatifi başkanları ücretsiz taşıma yönetmeliği ile ilgili konuları düzenlenen toplantıda görüştü. Türkiye Özel Halk Otobüsleri Birliği'nin her ayın ilk 4 günü hariç 26 gün ücretsiz taşımayı belli gruplar için kaldırma kararı toplantıda değerlendirildi.

Muğla’nın Mermerciler Sektörü Değerlendirildi

Muğla’da faaliyet gösteren mermer firmaları, MUTSO ev sahipliğinde düzenlenen sektör değerlendirme toplantısında bir araya geldi. Sektörde yaşanan başlıca sorunlar ve çözümü noktasında yapılabilecek çalışmalar değerlendirildi. 

Mete Ay; “Fethiyeli Çalış Plajını Sahiplendi” 

Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği (ÇALIŞDER) Başkanı Mete Ay bölge turizmi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Muğla’da eğitim yöneticileri yeni eğitim öğretim yılı hazırlıklarını değerlendirdi

Okulların yeni eğitim öğretim yılı hazırlıkları ve yapılan çalışmalar Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü'nde düzenlenen Eğitim Yöneticileri Toplantısı'nda değerlendirildi.

Ticaret Sicili Müdürlüğü Ortaca’da Hizmet Veriyor

MUTSO Yönetimi ve Meclis Üyeleri, Ortaca, Dalaman ve Köyceğiz’de faaliyet gösteren Oda üyeleri ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen toplantıda hem üyelerin talepleri değerlendirildi hem de Ortaca’da verilmeye başlanan Ticaret Sicili Müdürlüğü işlemleri hakkında bilgi verildi. 

Fethiye’nin İl Olmasına, Güç Birliği Platformu’ndan Tam Destek

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) sekretaryasını yürüttüğü Fethiye-Seydikemer Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu toplantısında, Fethiye’nin il olmasına ilişkin görüş ve öneriler değerlendirildi.

Yaz Dönemi Denetim Usul Ve Esasları Değerlendirildi

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Turizm Denetleme ve Hanutçuluk Komisyonu ile toplantı gerçekleştirdi.

Turizm Tedbirleri Toplantısı Yapıldı

Muhteşem doğası, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle turizmin gözbebeği ve yeryüzü cenneti olarak bilinen Muğla'da alınan turizm tedbirlerinin değerlendirildiği, alınacak ek tedbirlerin istişare edildiği toplantı Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında yapıldı.

Muğla Turizmi Türkiye Yüzyılına Hazır

Ülkemizin en yoğun turizm hareketliliği yaşanan destinasyonlarının başında gelen Doğal, tarihi ve kültürel varlıklar açısından zengin bir potansiyele sahip olan Muğla’da turizmin 2022 yılı performansının değerlendirildiği, “Türkiye Yüzyılında Muğla Turizmi” projelerinin görüşüldüğü toplantı Muğla Valisi Orhan Tavlı Başkanlığında yapıldı.

İş dünyasının talep ve önerileri değerlendirildi

Muğla iş dünyasının talep ve önerileri, Muğla Oda ve Borsa Başkanları toplantısında değerlendirildi.

3 .Yaş Üniversite Öğrenme Modellerinin Uygulamaları Değerlendirildi

3. YAŞAM Çalıştayı Fethiye Belediyesi Meclis Salonunda başladı. Çalıştay; Çalıştay başkanı ve  Fethiye Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim üyesi Dr. Cemil YAVUZ’un açılış konuşması ile başladı.

Seçim çalışmaları değerlendirildi

İyi Parti 28. Dönem Muğla 2. sıra Milletvekili Adayı Behçet Saatcı beraberinde İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya ile birlikte İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Villa turizminin etkileri değerlendirildi

Fethiye Turizm Derneğinin düzenlemiş olduğu söyleyişi etkinlikleri devam ediyor.  Geçtiğimiz hafta  ilki gerçekleştirilen söyleyişi etkinliklerinin ikincisi düzenlendi. Fetav’da düzenlenen söyleyişi etkinliğinin bu haftaki konuğu Fethiye Emlakçılar Derneği Başkanı Serdar Oğuz idi.

YÜKSEK İSTİŞARE KURULUNDAN MARKALAŞMANIN ÖNEMİNE İŞARET

MUTSO Yüksek İstişare Kurulu olağan toplantısını gerçekleştirdi. Aralık ayından itibaren yapılan çalışmalar aktarılırken, talep edilen öneriler değerlendirildi.

MARMARİS’TE KURUMLAR VE TURİZMCİLER YOL HARİTASI İÇİN TOPLANDI

Kapılarını deprem bölgesinden gelen misafirlere açan otelciler için bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Çok sayıda turizmcinin katıldığı toplantıda yapılan çalışmalar ve bundan sonraki sürece ilişkin izlenecek yol haritası değerlendirildi.

FETHİYE TURİZM SEKTÖRÜ İSTİŞARE TOPLANTISI FTSO’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ev sahipliğinde gerçekleştirilen Fethiye Turizm Sektörü İstişare Toplantısı’nda 12-15 Nisan 2023 tarihinde İstanbul’da Fethiye’nin tanıtılacağı 26. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na (EMITT) ilişkin hazırlıklar ile yaklaşan turizm sezonu öncesi yapılması gereken çalışmalar değerlendirildi.

MUĞLALI İŞ İNSANLARI DEPREMZEDELER İÇİN SEFERBER OLDU

Depremlerin açtığı yaraları sarmak için bölgeye yapılan yardımlar ile Muğla'ya gelen depremzedelere yönelik çalışmaların değerlendirildiği koordinasyon toplantısı Muğla Valisi Orhan Tavlı Başkanlığında yapıldı.

MARMARİS'TE 73 OTEL DEPREMZEDELERİ AĞIRLIYOR

Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası Muğla yöresine gelen depremzede vatandaşlar için yapılan çalışmaların değerlendirildiği toplantının Marmaris ayağı Vali Orhan Tavlı Başkanlığında yapıldı.

2023 YILI PLAN VE HEDEFLER DEĞERLENDİRİLDİ

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, 2023 yılı yatırım plan ve hedeflerini katıldığı toplantıda değerlendirdi.

FETHİYE TÜRKİYE YÜZYILINDA TURİZMİN PARLAYAN YILDIZI OLACAK

Fethiye Turizminin 2022 yılı performansının değerlendirildiği, Türkiye Yüzyılında yapılacak çalışmaların istişare edildiği toplantı Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında yapıldı.

EMİTT 2023 DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında, bu yıl 26'ncısı yapılacak Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT) hazırlıkları değerlendirildi.

SEYDİKEMER TARIMA DAYALI İHTİSAS OSB’DE SON DURUM DEĞERLENDİRİLDİ

Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında gerçekleştirilen Seydikemer Tarıma Dayalı İhtisas (Süt Sığırcılığı) Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Olağan Toplantısı’nda projede gelinen son durum değerlendirildi. Toplantıya katılan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, çalışmaların büyük bir hızla devam ettiğini belirterek, projede önemli aşamaların birer birer geçildiğini söyledi.