Değişik Etkinlik Haberleri

Değişik Etkinlik Haberleri

Muğla'da 3 yılda 18 böbrek, 14 kornea nakli gerçekleşti

3-9 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen Organ Bağışı ve Doku Nakli Haftası çerçevesinde sağlık kurumlarında değişik etkinlikler düzenleniyor.

20 Bin Türk bayrağı dağıttı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı il genelinde değişik etkinliklerle kutlamaya devam ediyor.

Kabotaj bayramı coşkuyla kutlandı

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Fethiye’de de düzenlenen değişik etkinlik ve yarışmalarla coşkuyla kutlandı.

Menteşe’de Cumhuriyet coşkusu

Menteşe Belediyesi tarafından Cumhuriyet'in kuruluşunun 98'inci yıl dönümü etkinlikleri kapsamında değişik etkinlikler düzenleniyor.

23 NİSAN COŞKULU BİR ŞEKİLDE KUTLANDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 98’inci yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Fethiye’de de değişik etkinliklerle kutlandı. Beşkaza Meydanı'nda bulunan Atatürk anıtı önünde gerçekleşen çelenk koyma töreni ile başlayan kutlamalar çocuklara yönelik etkinliklerle devam etti. Kutlamalar kapsamında bu yıl 11'incisi düzenlenen çocuk şenliğinin de açılışı yapıldı. Şenliğe katılan binlerce çocuk Beşkaza Meydanı'nı doldurarak, renkli görüntülere sahne oldu. Çocuklar, meydanda kurulan stant ve oyun alanlarında keyiflerince vakit geçirdi.

AMATÖR SPORCULAR HAFTASI FETHİYE'DE BİSİKLET TURU İLE SONA ERDİ

Tüm Türkiye genelinde 10-16 Ekim tarihleri arasında kutlanan Amatör Sporcular Haftası Fethiye'de de hafta boyunca değişik etkinliklerle kutlandı.

Romenler Hıdırellezi Coşkulu Şekilde Kutladı

Hıdırellez coşkusu Fethiye'de de değişik etkinliklerle kutlandı. Fethiye Selanikliler Derneği'nin öncülüğünde gerçekleşen kutlamada romanlar bir araya gelerek gönüllerince eğlendi.