Denetim, Haberleri

Denetim, Haberleri

Muğla’da bitki koruma ürünleri denetimi yapıldı

Muğla'da faaliyet gösteren bitki koruma ürünleri bayi ve toptancıları, Tarım ve Orman İl ve İlçe Müdürlükleri tarafından denetlendi.

Marmaris'te Jeep safari turlarına sıkı denetim

Muğla’nın gözde turizm merkezlerinden Marmaris’te, alternatif gezi ve eğlence seçeneklerinden biri olan jeep safari turları yoğun denetim altına alındı. Emniyet ve Bölge Trafik İstasyon Amirliği ekipleri, İlçe Jandarma trafik ekipleri özellikle kırsal mahallelerde denetim uygulamasına devam ediyor.

Fethiye’de Trafik Denetimleri Devam Ediyor

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri şehir içi trafik denetimlerini sürdürüyor.

Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanlık Seçiminde Mehmet Güven, Güven Tazeledi

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde Seydikemer Muhtarlar Derneği’nde başkanlık seçimi yapıldı. Mevcut başkan Seydiler Mahallesi Muhtarı Mehmet Güven, tekrardan Seydikemer Muhtarlar Derneği’nde başkan seçilerek güven tazeledi.

Belediyeden ses ve gürültü kirliliği denetimleri

Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından ilçe genelindeki eğlence mekanlarına denetim gerçekleştirildi.

Muğla Büyükşehir’den yangın önlemleri

 Muğla Büyükşehir Belediyesi, riskli sınıflarda yer alan ve insan sirkülasyonun yüksek olduğu işletmelerde yangın önlem denetimlerini sürdürerek, muhtemel faciaların önüne geçmeye çalışıyor.

Belediye ekiplerinden kaçak yapı ve beyaz kum denetimi

Bodrum Belediyesi, doğal yapının korunması, kaçak ve ruhsatsız yapılaşmanın önüne geçmek için ilgili tüm ekiplerle çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Ünlü denetimlerini sürdürüyor

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, denetimlerini sürdürüyor. Dün Kale bölgesi, Otogar ve mahalle ziyaretleri yapan Ünlü’nün son durağı Kapalı Çarşı oldu. Gece yarısı Kapalı Çarşı’ya giden Ünlü, sıkıntıları yerinde inceledi.

Seydikemer'de gıda güvenliği denetimleri arttırıldı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde Seydikemer Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü tarafından 5996 sayılı kanun kapsamında bölgedeki işletmelerde halk sağlığını korumak ve gıda güvenliğini artırmak amacıyla denetimler yapıldı.

Fethiye’de zabıta ekiplerinden trafik denetimi

 Muğla’nın Fethiye ilçesinde yaz sezonuyla birlikte artan trafik ve park sorunlarına karşı Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler harekete geçti.

Muğla’da Servis Araçlarına Denetim Gerçekleştirildi

Muğla’nın Menteşe ilçesinde bulunan özel okullarda Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Menteşe Belediyesi Trafik Zabıta Şubesi personellerinin katılımı ile servis araçlarına yönelik denetim gerçekleştirildi.

Milas’ta gıda denetimleri sürüyor

Milas İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından 5996 sayılı kanun kapsamında, marketlerin hayvansal ürün satış bölümlerinde denetimler gerçekleştirildi.

Menteşe’de Simit Fırınları Denetlendi

Menteşe İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından simit fırınlarına denetim gerçekleştirildi.

Fethiye'de Drone İle Sürücüler Denetlendi Kurallara Uymayanlara 30 Bin Tl Ceza Kesildi

Fethiye şehir içi trafiğinde Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri dron ile kurallara uymayanları havadan tespit etti. Kurallara uymayan sürücülere toplam 30 bin TL para cezası kesildi.

Muğla Büyükşehir Zabıtasından kayıt dışı ile mücadele denetimi

Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri hal dışında kayıt dışı alışverişin önüne geçmek için karayollarında denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Ekipler 24 kontrol noktasında Bin 60 denetim gerçekleştirdi.

Ortaca'da gıda denetimleri devam ediyor

Ortaca İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda Kontrol Birimleri tarafından, ilçede faaliyet gösteren gıda işletmeleri ve zeytinyağı üretim tesislerinde denetimler gerçekleştirildi.

Marmaris'te jandarma trafik denetimlerine hız kesmeden devam ediyor

Muğla'nın Marmaris ilçesinde motosiklet ve araç sürücülerine yönelik uygulama ve denetim yapan jandarma ekipleri kurallara uymayan sürücüler, ceza yemekten kaçamadı.

Muğla’da trafik ekipleri motosikletlere yönelik uygulama gerçekleştirdi

Muğla’da elektrikli bisiklet, e-skuter ve motosikletlere yönelik gerçekleştirilen denetimlerde 10 sürücüye çeşitli maddelerden 29 bin 167 TL para cezası uygulandı.

Kural tanımayan sürücüler kameralardan tespit ediliyor

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Trafik Tescil Amirliği'ne bağlı ekipler ilçe genelinde trafik denetimlerine devam ediyor.

Trafik denetimleri sürüyor

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri tarafından motosiklet kullanıcılarına yönelik trafik denetimi yapıldı.

Cip Safari Araçlarına Yönelik Uygulamalar Devam Ediyor

Muğla’nın Marmaris ilçesinin kırsal mahallelerinde tur düzenleyen Cip safari araçlarına yönelik uygulamalara devam ediyor.

JANDARMA'DAN OKULLAR ÇEVRESİNDE VE SERVİS ARAÇLARINDA DENETİM

Muğla İl Jandarma Komutanlığı tarafından çocuk ve gençlerin korunmasına yönelik okul çevreleri ile servis araçları denetimi uygulaması gerçekleştirildi.

SEYDİKEMER’DE ZABITA EKİPLERİ FIRINLARI DENETLEDİ

Seydikemer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Seydikemer İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri ilçede faaliyet gösteren fırınları denetleyerek hijyen ve gramaj kontrolü yaptı.

MUĞLA'DA GECE KULÜPLERİNDE HUZUR DENETİMİ

Muğla'nın Menteşe ilçesinde üniversite öğrencilerinin yoğun olduğu Kötekli Mahallesi'nde bulunan eğlence mekanlarına denetim düzenlendi.

BALIK PAZARI’NDA DENETİM

İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Balık Pazarı’nda denetim gerçekleştirildi.

Jandarma trafiği havadan denetledi

Muğla İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri sorumluluk bölgelerinde trafik akışını havadan helikopter ile denetledi.

Trafik denetimlerine takılan alkollü sürücüler ceza yemekten kurtulamadı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde rutin olarak yapılan trafik denetimlerinde alkollü sürücüler ceza yemekten kurtulamadı. Denetleme sırasında kendisini gazeteci olarak tanıtıp telefonu ile çekim yapmaya başlayan bir sürücü ise bölgeye gelen gerçek gazetecileri görünce direnmeyi bırakıp tutanağı imzaladı. Önce kendisinin gazeteci olduğunu iddia eden alkollü sürücü denetimlere sonradan katılan gerçek basın mensuplarını görünce bu kez gazetecileri hedef alarak onların görüntülerini çekmeye çalıştı.

TSE Güvenli Hizmet Belgesi Denetimi 

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda (FTSO), Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Güvenli Hizmet Belgesi denetimleri gerçekleştirildi.

Menteşe 'de Şok Uygulamalar Gerçekleştiriliyor

Menteşe İlçesi Polis Sorumluluk Bölgesinde şok uygulamalar gerçekleştiriliyor.

Marmaris’te trafik denetimleri arttırıldı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde trafik denetimleri hız kesmeden devam ediyor. Pandemi dönemi normalleşme sürecinden bu yana gözde tatil merkezlerinde yaşanan trafik yoğunluğu sebebi ile kurallara uymayanlara cezalar yağıyor.