Denetleniyor Haberleri

Denetleniyor Haberleri

Kaçak turlara geçit yok

Fethiye Kaymakamlığı Turizm Danışma Bürosu, Seydikemer İlçe Jandarma Komutanlığı, Fethiye Bölge Trafik Amirliği ile Muğla Turist Rehberleri Odası ve TURSAB Batı Akdeniz Fethiye Bölge Temsil Kurulu Başkanlığı işbirliğinde kaçak acentacılık ve rehbersiz tur denetimleri gerceklestirildi.

FETHİYE’DE ELEKTRİKLİ SCOOTER DENETİMİ ARTTI

Son zamanlarda birçok kişinin vazgeçilmezi haline gelen Elektrikli Scooterlar Fethiye Trafik Büro Amirliği resmi ekipleri ve Sivil Trafik Ekipleri tarafından denetleniyor. 

OKULLARIN KANTİN VE YEMEKHANELERİ DENETLENİYOR

Bodrum Belediyesi, ilçe genelinde Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı okullarda, yemekhane ve kantin denetimi gerçekleştiriyor.

OKULLARIN KANTİN VE YEMEKHANELERİ DENETLENİYOR

Bodrum Belediyesi, yarımada genelinde Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullarda, yemekhane ve kantin denetimi gerçekleştiriyor.

Milas’ta yük taşıyan araçlar denetleniyor

Muğla'nın Milas ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekiplerince yük taşıyan araçlara yönelik denetimler devam ediyor.

Muğla’da biçerdöverler denetleniyor

Muğla'da tahıl üretiminde hasat zamanı oluşabilecek kayıpların önüne geçmek için çalışmalarına devam eden İl Tarım ve Orman Müdürlüğü 15 araç ve 42 kontrolör ile biçerdöver kontrollerini sürdürüyor. Dane ve sap kayıplarının azaltılması, anız yangınlarına karşı yoğun bir şekilde çalışmalara devam ediyor.

“Karabağlar Yaylası Tam Zamanlı Denetleniyor”

Menteşe Belediyesi tarafından, kentsel ve 3. derece doğal sit alanı olan tarihi Karabağlar Yaylasının doğal dokusunun korunması için bir dizi çalışma başlatıldı. Buna göre, belediye ekipleri tarafından 360 derece kamera kullanılarak Karabağlar Yaylasının doğal yapısı, kesik ve irimleri kayıt altına alınıyor. Görevli personel kesik ve irimlerin, tel örgü ve duvar yapılarak yok edilmemesi için tam zamanlı olarak bölgede denetim gerçekleştiriyor.

Marmaris mahalle mahalle, sokak sokak denetleniyor

Muğla’nın Marmaris ilçesi genelinde kısıtlama denetimleri yapıldı.

Yılbaşı öncesi Marmaris’e ve Datça’ya giriş yapan tüm araçlar denetleniyor

Muğla'nın Marmaris ve Datça ilçelerine karayolu ile tek giriş yolu olan Çetibeli Jandarma Kontrol Noktası'nda, koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında yılbaşı öncesi denetimler artırıldı. Kilometrelerce araç kuyruğunun oluştuğu noktada Jandarma ve Emniyet ekipleri binlerce araç kontrol etti.

'Fırınlar ve Marketler Her Gün Denetleniyor'

Gıda işletmelerinde Koronavirüsten korunmak için 10 altın kural belirlendi. Fethiye İlçe Tarım Müdürlüğü, her gün çıkardığı ekiplerle, fırınları ve marketleri denetleyerek, işletmelerin bu kurallara uyup uymadığını kontrol ediyor. Denetimler sonucunda şu ana kadar dezenfeksiyon konusunda kurallara uymayan işletme çıkmadı.

OKUL SERVİSLERİ DENETLENİYOR

Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılında Muğla il genelinde, şehrin muhalif yerlerinde ve okul önlerinde okul servis araçlarına yönelik denetimlerini tüm hızıyla sürdürüyor.