Deniz Kıyı Haberleri

Deniz Kıyı Haberleri

Fethiye’de kıyı temizliği

Her yıl Eylül ayında tün dünyada düzenlenen ‘Uluslararası Kıyı Temizliği Kampanyası’ çerçevesinde Fethiye’de TURMEPA tarafından kıyı temizliği düzenlendi.

Yurtta hava durumu

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzeydoğu kesimleri ile İç Ege'nin parçalı, yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyı illerinin iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunun yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Yurtta hava durumu

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzey kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Balıkesir'in kuzeyi, Çanakkale'nin doğusu ile Ardahan çevreleri yerel sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

EGE VE AKDENİZ'İN BULUŞTUĞU ORTACA KOYLARI GÖRENLERİ MEST EDİYOR

Ege ve Akdeniz'in buluştuğu tarihi ve doğal güzellikleri ile dünyanın en güzel yerlerinden biri olan Ortaca'nın tanıtımı için seferberlik başlatıldı.

DÜNDAR, “7-8 YILDIR ANTİK TİYATRO KULLANILAMIYORDU”

Muğla'nın Fethiye ilçesinde deniz kıyısında hem de şehir merkezinde yer alan, ender antik tiyatrolardan olan Telmessos Antik Tiyatrosu yaklaşık 7 yılın ardından kapılarını ziyaretçilere açtı. Açılışın ardından çeşitli etkinliklerle Fethiye halkına ev sahipliği yapan antik tiyatro, ilerleyen dönemlerde yeni etkinliklere hazırlanıyor. 

BAŞKAN KARACA, “TİYATRONUN ÖNÜNDEN GEÇEN YOL İLE İLGİLİ PLAN TADİLATI YAPIYORUZ”

Muğla'nın Fethiye ilçesinde deniz kıyısında hem de şehir merkezinde yer alan, ender antik tiyatrolardan Telmessos Antik Tiyatrosu yaklaşık 7 yılın ardından kapılarını ziyaretçilere açtı. 

TELMESSOS ANTİK TİYATRO KAPILARINI AÇTI

Muğla'nın Fethiye ilçesinde deniz kıyısında hem de şehir merkezinde yer alan, ender antik tiyatrolardan Telmessos Antik Tiyatrosu yaklaşık 7 yılın ardından kapılarını ziyaretçilere açtı. Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’nın katılımıyla gerçekleşen açılışa çok sayıda vatandaşta katıldı. 

Fethiye’deki Antik Tiyatro 7 yıl aradan sonra ziyarete açılıyor

Muğla'nın Fethiye ilçesinde deniz kıyısında hem de şehir merkezinde yer alan, ender antik tiyatrolardan Telmessos Tiyatrosu yaklaşık 7 yılın ardından kapılarını ziyaretçilere açıyor.

Helen Yayı Fethiye’yi de Tehdit Ediyor

Ege Bölgesi için deprem açıklaması yapıldı. İzmir, Aydın, Antalya ve Muğla illeri uyarıldı. Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Helen Yayı’nın Ege Bölgesi ve Akdeniz kıyılarında büyük tehlike oluşturduğunu belirtti. Prof. Dr. Sözbilir, “Bu fay hattının deprem üretmesi durumunda özellikle İzmir, Aydın, Muğla, Antalya bölgeleri büyük zarar görebilir. Kayadaki etkinin yanı sıra bu bölgelerde tsunami oluşabilir” dedi.

Kısıtlama günlerinde çevre temizliğine devam

Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri hafta sonları uygulanmakta olan kısıtlamaya rağmen çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, hafta sonu kısıtlamalarında Fethiye'nin yarımada bölgesindeki eski benzin deposu mevkiinden Aksazlar Koyu istikametine kadar deniz kıyısı bölgesinde çevre temizliği gerçekleştirdi.  

MUÇEV, O HABERLERE ASILSIZ DEDİ

MUÇEV Turizm Ticaret Limited Şirketi tarafından son günlerde yerel basında yer alan haberlere yönelik açıklama yapıldı. Açıklamada MUÇEV'e ait sorumluluk alanlarının yeni kurulan "Deniz Kıyı ve Çevre Yönetimi A.Ş."ye devredildiği yolundaki haberlerin asılsız olduğu ifadelerini yer verildi.