Denizin Kızları Haberleri

Denizin Kızları Haberleri

Haydi, Bodrum Denizin Kızları Desteğini Bekliyor!

Bodrum’un hentbol sahalarındaki başarılı temsilcisi Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, THF Kadınlar Süper Ligi 2023-2024 Sezonu ikinci devre maçlarının ikincisinde lig birincisi Konyaaltı Belediyesi ile kendi evinde puan almak için mücadele edecek.

Bodrum Temsilcisi Denizin Kızları İzmir BBSK İle Karşılaşacak

Hentbol sahalarının Bodrum temsilcisi Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, THF Kadınlar Süper Ligi 2023-2024 Sezonu ikinci devre maçlarının ilki olan 12. Hafta maçları kapsamında İzmir BBSK ile karşılaşacak.

Denizin Kızları Cumhuriyetin 100. Yılında Bayram Kutlayacak

Hentbolda Bodrum’un temsilcisi Armada Praxis Yalıkavak Spor Kadın Hentbol Takımı Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) 8. Hafta karşılaşmaları kapsamında 29 Ekim Pazar günü kendi evinde Tekirdağ Süleymanpaşa ile karşılaşacak.

Denizin Kızları Eskişehir’den Puanla Döndü

Bodrum’un Hentbol sahalarındaki gurur Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü, ürkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar Süper Ligi 5. Hafta karşılaşmaları kapsamında Eskişehir’de Anadolu Üniversitesi ile karşılaştı.

Denizin Kızları Avrupa Kupası’na Bir Adım Daha Yaklaştı

Bodrum Bayrağını geçtiğimiz günlerde Hentbol sahalarında gururla taşıyan Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, Lig mücadelelerinin yanı sıra, Avrupa kupası için de rakipleri ile mücadele vermeye devam ediyor.

Denizin Kızları Kendi Evinde Sahaya Çıkıyor

Bodrum Bayrağını geçtiğimiz günlerde Hentbol sahalarında gururla taşıyan Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, Lig mücadelelerinin yanı sıra, Avrupa kupası için de rakipleri ile mücadele vermek için sahaya çıkıyor.

Denizin Kızları Yenimahalle’yi Rahat Geçti

Bodrum Bayrağını geçtiğimiz günlerde aldığı THF Kadınlar Süper Kupa’sını alarak Hentbol sahalarında gururla dalgalandırmaya devam eden Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, THF Kadınlar Süper Ligi 2023-2024 Sezonu dördüncü hafta maçları kapsamında Bodrum’da Yenimahalle Belediyesi ile karşılaştı.

Denizin Kızları’nda Bu Sezon Hedef, “Şampiyonluk”

Bodrum’a yaşattığı gurur ve heyecan dolu karşılaşmalarla Bodrum Bayrağını Hentbol’da gururla dalgalandıran Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, 2023 – 2024 sezonu için hazırlıklarını tamamladı.