Denizlerde Fırtına Uyarısı Haberleri

Denizlerde Fırtına Uyarısı Haberleri

Datça’da Tekneler Büyük Tehlike Atlattı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Bodrum-Kaş arasında denizlerde fırtına uyarısının ardından Datça ilçesinde öğle saatlerinde başlayan ve kıyıya döven dalgalar, teknelerde büyük tehlikeye neden oldu.

Bodrum-Kaş arası denizlerde fırtına

 Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi, Muğla’nın Bodrum ve Antalya Kaş arasında kalan denizlerde fırtına uyarısında bulundu.

Denizlerde Fırtına Uyarısı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi, Bodrum-Kaş arasında denizlerde fırtına uyarısında bulundu.

Denizlerde Fırtına Uyarısı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, Muğla’nın Bodrum ve Antalya’nın Kaş ilçesi arasında denizlerde fırtına uyarısı yapıldı.

Bodrum-Fethiye arasında fırtına uyarısı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, Muğla’nın Bodrum ve Fethiye arasında denizlerde fırtına uyarısı yapıldı.

Denizler İçin Fırtına Uyarısı Yapıldı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, Bodrum-Antalya Kumluca arasında denizlerde fırtına uyarısı yapıldı.

Denizcilere ve balıkçılara fırtına uyarısı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, Bodrum-Antalya Kaş arasında denizlerde fırtına uyarısı yapıldı.

Bodrum-Kaş arası denizlerde fırtına uyarısı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi, Bodrum-Antalya Kaş arasındaki denizlerde uyarısında bulundu.

Bodrum-Kaş arası denizlerde fırtına uyarısı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi, Bodrum-Antalya Kaş arasında denizlerde fırtına uyarısında bulundu.

DENİZLERDE FIRTINA UYARISI

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan uyarıda Bodrum'dan Anamur'a kadar olan bölgede fırtına uyarısında bulunuldu.

DENİZLERDE FIRTINA UYARISI

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan uyarıda Salı günü sabah saatlerinde itibaren Bodrum-Anamur arasında denizde fırtına bekleniyor.

DENİZLERDE FIRTINA UYARISI

Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi, Bodrum Antalya Kaş akasımda denizlerde fırtına uyarısı yaptı.

Muğla denizlerinde fırtına uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Bodrum-Fethiye arasında denizlerde fırtına uyarısında bulundu.

Denizlerde fırtına uyarısı!

Meteoroloji 4. Bölge müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklama ile denizlerde Bodrum ve Kaş arasında fırtına beklendiği ifade edildi.