Depremzede Aile Haberleri

Depremzede Aile Haberleri

Köyceğiz’de Depremzede Aileler Ziyaret Edildi

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde 6 Şubat depreminin yıldönümünde ilçede ikamet eden depremzede aileler ziyaret edildi.

Başkan Akdenizli, Depremzede Aileye Destek Oldu

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Hatay'da yaşadıkları 6 Şubat depremlerinden sonra Seydikemer’e yerleşen depremzede aileyi evinde ziyaret etti. Başkan Akdenizli; “Sizlere bir nebze olsa dokunabiliyorsak ne mutlu bizlere! Bugüne kadar Seydikemer Belediyesi olarak sizlerin yanında olduk. Bundan sonra da olacağız, olmaya devam edeceğiz” dedi.

Vali Tavlı, Depremzede Ailelerle Bayramlaştı

Vali Orhan Tavlı Depremzede Çocuklar ve Aileleriyle Bayram Şenliğinde Bir Araya Geldi

Depremzedeler ile iftarda buluştu

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Kaymakam Ertuğ Şevket Aksoy, ilçedeki misafirhanelerde konaklayan depremzede aileler ile birlikte iftar programına katıldı.

Depremzede aileye anlamlı ziyaret

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Fethiye’de konaklayan depremzede aileyi ziyaret ederek talep ve görüşlerini aldı.

SEYDİKEMER BELEDİYESİ DEPREMZEDELER İÇİN İFTAR PROGRAMI DÜZENLEDİ

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, deprem bölgesinden Seydikemer’e gelen depremzede aileler için iftar programı düzenledi.

ÖREN'DE ÜRETİCİLERE 100 BİN ITRİ BİTKİ DAĞITILDI

Muğla İl Tarım Müdürlüğü, Milas Ören mahallesinde Muğla'nın üretici kadınlarını, depremden etkilenen bölgelere yardım için seferber olan vatandaşları ve Muğla'ya yerleşen depremzede aileleri bir araya getirdi.

ENİ ADI “UMUT” OLDU

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü, 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü kapsamında, ilçede konaklayan depremzede aileleri ziyaret etti.

DEPREMZEDE AİLE 28 GÜN SONRA KEDİSİNE KAVUŞTU

Kahramanmaraş merkezli 2 deprem sonrası İskenderun'daki evlerinin yıkılmasıyla Bodrum'a sığınan aile, 28 günün sonunda kedilerine kavuştu.

DEPREMZEDE AİLEYE TEKERLEKLİ SANDALYE YARDIMI 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı ASDEP ekipleri, Kahramanmaraş depremi sonrası Fethiye’ye taşınan Alasırt ailesine yardımda bulundu

JANDARMA’DAN DEPREMZEDE ÇOCUKLARA MORAL ZİYARETİ

Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası, afet bölgesinden Muğla’nın 13 ilçesinde konaklayan depremzede aileler için moral ve motivasyon etkinlikleri sürüyor.

DEPREMZEDE AİLELERİN ÇOCUKLARI İÇİN OYUN ODASI 

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilde yıkıma neden olan depremin ardından Fethiye Kaymakamlığı depremzedelere yönelik koordinasyon, yardım ve konaklama hususunda çalışmalarını sürdürüyor.

KÖYCEĞİZ'E HATAY'DAN İLK DEPREMZEDE AİLE GELDİ

Muğla'nın Köyceğiz ilçesine deprem bölgesinde felakete uğrayan ilk aile geldi. 

DEPREMZEDE AİLELER MARMARİS'TE AĞIRLANMAYA BAŞLANDI

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerde mağdur olan depremzedeler Marmaris'e gelmeye başladı.