Depremzedelerle Haberleri

Depremzedelerle Haberleri

Vali Tavlı, Depremzede Ailelerle Bayramlaştı

Vali Orhan Tavlı Depremzede Çocuklar ve Aileleriyle Bayram Şenliğinde Bir Araya Geldi

Kaymakam Karaman, Depremzedelerle Bir Araya Geldi

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Fethiye’de konaklanan depremzedeler ile bir araya geldi.

Aday Tan, depremzede çocuklara hediyeler dağıttı

Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan Ramazan Bayramının ikinci günü, 11 il’i etkisi altında bırakan 6 Şubat depremi sonrasında Marmaris ilçesine gelen depremzedelerle bayramlaştı. Sırasıyla İçmeler Uygulama Oteli, PTT ve Armutalan Meteoroloji lojmanları ile Armutalan ve Marmaris Polis evindeki yaklaşık 500 depremzede ile bayramlaşan Ak Parti Milletvekili adayı Tan depremzede çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.

Atmaca,depremzedelerle geleneksel oyunlar izledi

Fethiye İlçe Eğitim Müdürü Ahmet Atmaca, Fethiye Sıtkı Mefharet Koçman Yurdu’nda misafir edilen, deprem bölgesinden gelen vatandaşlar ile birlikte geleneksel oyunlardan Meddah ve Karagöz Hacivat oyununu izledi.

TEZCAN, “DİLEĞİMİZ YARALARIN ACİLEN SARILMASI”

CHP Ortaca İlçe Başkanı Evren Tezcan, Kahramanmaraş depremi sonrasında, Ortaca ilçe teşkilatı olarak vatandaşlarla birlikte yardımda bulunduklarını ve deprem nedeniyle Ortaca’ya taşınan depremzedelerle dayanışma içinde olduklarını vurguladı

VALİ TAVLI FETHİYE'DE DEPREMZEDELER İLE BİR ARAYA GELDİ

Muğla Valisi Orhan Tavlı deprem bölgesinden iline tahliye edilen, Fethiye'de Kredi ve Yurtlar Kurumu'nda kalan depremzedelerle bir araya geldi.