Derece Haberleri

Derece Haberleri

Denize dökülen küller “sağlık” tartışmasına sebep oldu

 Muğla’nın Marmaris ilçesinde önceki gün bir grup İngiliz turistin, ölen yakınlarının küllerini denize dökmesinin ardından yaşanan tepkiler üzerine açıklama yapan uzmanlar, bin 200 dereceyi bulan sıcaklıkta yanan hiçbir şeyde bakteri bulunmadığını söylerken, denizden alınan numunelerin de mavi bayraklı sahillerden alınan rutin numune alım işlemi olduğu öğrenildi.

Duatlon Fethiye’de derece yapan sporcular belli oldu

Türkiye Triatlon Federasyonu ve Fethiye Belediyesi tarafından düzenlenen "Duatlon Türkiye Şampiyonası" tamamlandı.

Öğrenci Futbol Turnuvası dereceye giren takımlar kupanın sahibi oldu

MSKÜ tarafından “29. Sıtkı Koçman Rektörlük Kupası Öğrenci Futbol Turnuvası” gerçekleştirildi. Dereceye giren takımlar kupanın sahibi oldu.

Muğla'da satranç turnuvası sürüyor

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Mavi Yeşil Projesi" kapsamında bir satranç turnuvası düzenlendi. Uluslararası Gençlik Merkezi salonunda gerçekleştirilen turnuvada il birincileri belirlendi.

Muğla Ege Yıldızları Süper Lig Kadın Hokey takımı Kırklareli kampını tamamladı

Türkiye Kadınlar Hokey Süper Ligi'nde başarılarıyla dikkat çeken Muğla Ege Yıldızları Spor Kulübü, yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Salon sezonunda Türkiye Süper Ligi Şampiyonu olan Muğla takımı, açık alan sezonuna hazırlık için Kırklareli'nde kampını tamamladı.

Turizmin başkentinde 100 yıllık su hasreti sona eriyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Marmaris Bozburun Yarımadasında başlattığı içme suyu projesi devam ediyor. Yedi mahalleye ek içme suyu sağlayacak olan ve 262 milyon 980 bin TL’lik yatırımla hayata geçirilen Bozburun Yarımadası içme suyu hattının 19 kilometresi tamamlandı.

Rüzgar ve yağmurlu havalar geliyor

Fethiye için hava durumu bugün nedir? Fethiye için yarın ve 5 günlük hava durumu nasıl olacak? Fethiye için hava durumu sağanak yağmurlu mu, parçalı bulutlu veya beklenen sıcaklık kaç derece olacak?

Kaymakam Yakuta, Rafting Eğitim Kampı’nda Kanocularla Buluştu

Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta Türkiye Kano Federasyonu Başkanlığı tarafından düzenlenen Rafting Temel Eğitim ve Gelişim Kampı’nı ziyaret ederek kamp dâhilinde gerçekleşen yarışmalarda dereceye giren sporculara ödüllerini takdim etti.

Bilecik, Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası’nın 1. Ayağı'na ilk kez ev sahipliği yaptı

Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası’nda sezonun açılış mücadelesi Bilecik ilinde yer alan Endurobil 365 Ekstrem Park’ta yaşandı.

Sıcaklık 10 derece düştü! Fethiye fırtınaya teslim oldu

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi, Muğla genelinde şiddetli sağanak ve şiddetli uyarısında bulundu. Yapılan uyarıların ardından Fethiye yağmura teslim oldu.

Voleybol turnuvasında şampiyonlar belli oldu

Seydikemer Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen voleybol turnuvasında dereceye giren okullara ödülleri düzenlenen tören ile verildi.

Sıcaklıklar arttı! Fethiye'de hava nasıl, deniz suyu sıcaklığı kaç derece?

15 Nisan 2024 Pazartesi günü Fethiye'de hava nasıl, deniz suyu sıcaklığı kaç derece?

Bugün Fethiye’de Hava Nasıl Olacak, Deniz Suyu Sıcaklığı Kaç Derece?

Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde Fethiye’ye tatil yapmak için gelen yerli ve yabancı misafirler hava durumunu merak ediyor. “Fethiye’de hava nasıl olacak?” sorusunu haberimizde derledik.

Fethiyeli öğrenciler yarışmadan dereceyle döndü

Milli Eğitim Bakanlığı’nın düzenlediği yarışmada Fethiye’den iki öğrenci derece aldı.

Saatcı: MMA Pro Lig 4 Dövüşlerinde Dereceye Giren Sporculara Madalyalarını Verdi

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Fethiye'de gerçekleştirilen MMA Pro Lig 4 Profesyonel Dövüş Gecesi'ne katıldı.

Marmarisliler baharın keyfini çıkarıyor

Muğla’nın Marmaris ilçesinde hava sıcaklığının 20 derece civarında olması ile vatandaşlar sahillere akın etti. Yürüyüş yapanların yanı sıra, sezona hazırlanan turizmciler de yeni sezondan umutlu olduklarını belirttiler.

Saatcı'ya Kendi Yaptığı Sosyal Tesiste Halkla Buluşmasına İzin Vermediler

Fethiye Belediyesi mevcut yönetimi, Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı'ya kendisinin yaptırdığı Çatalarık Sosyal Tesisileri'nde toplantı yapmasına izin vermedi. Buna rağmen Saatcı'yı sevenler soğuk havada kendisini dinlemek için tesisin yan tarafındaki boş alana akın etti. Yaşananlara tepki gösteren Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, "10 derece soğukta bu kadar insanı sokakta bırakanlara Fethiyeliler 31 Mart'ta gereken cevabı sandıkta verecektir." dedi.

Başkan Akdenizli, Dereceye Giren Güreşçilere Madalyalarını Takdim Etti

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Küçük-Minikler ve Büyük-Minikler Serbest Erkekler Güreş İl Birinciliği Müsabakalarına katılıp, dereceye giren sporculara madalyalarını takdim etti.

Seydikemer’deki Okullar Atletizm Yarışmasında Başarılı Oldu

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okullararası Atletizm Müsabakaları Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde düzenlendi. Düzenlenen müsabakalarda Seydikemer Atatürk Ortaokulu ve Zorlar Şehit Jandarma Onbaşı Hasan Küçükçoban Ortaokulu öğrencileri birçok dalda dereceye girerek büyük başarı elde etti.

Fethiyeli Öğrenci Bozyiğit’ten Uluslararası Matematik Yarışmasında Derece

Fethiye Atatürk Ortaokulu ve Bilsem öğrencisi Elif Sıla Bozyiğit, Uluslararası Amerika Copernicus Matematik Yarışmasında altın madalya kazandı.

Badem Ağaçları Çiçek Açtı

Muğla'nın Menteşe ilçesinde mevsim normalleri üzerinde seyreden sıcak hava sonrası, badem ağaçları erken çiçek açtı.

Büyükşehir Masa Tenisi Sporcularından 8 Madalya

3-4 Şubat 2024 tarihlerinde Menteşe’de gerçekleştirilen “U-19 Gençler Kadın/Erkek Takım/Ferdi İl Birinciliği müsabakasında Büyükşehir Belediyesi Masa tenisi sporcuları 3 takım 9 sporcu ile katıldığı turnuvadan 8 madalya ile döndü. 16 Spor kulübünün 48 sporcu ile katıldığı turnuvada Büyükşehir Belediyesi sporcuları Erkek takım derecelerinde; Metehan Zabir, Yiğit Fikret Zabir ve Ufuk Çiftçi’den oluşan A takımı ile İl Birincisi olarak altın, Can Kızılkaya, Mehmet Erdem Demirtaş ve Rüzgar Alp Yalçınkaya’dan oluşan B Takımı ile İl İkincisi olarak gümüş, Çınar Yüce, Tuna Görmek ve Nihat Emir Bozyer’den oluşan C Takımı ile İl Üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı.

Fethiye’de Soğuk Hava Etkisini Gösteriyor

Muğla’nın Fethiye ilçesinde sıcaklıklar, birden bire 10 derece düşerek gün içinde 8 derecede seyir ediyor. Gece saatlerinde hava sıcaklığının 2 dereceye düştüğü Fethiye’de soğuk hava etkisini gösterirken Fethiyeli vatandaşlar atkı ve bere takmaya başladı.

Europe Smile Center’da, FTSO Üyelerine Özel İndirim

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile Europe Smile Center Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği arasında imzalanan protokolle FTSO üyelerine özel indirim uygulanacak.

DCI Dental Center’da, FTSO Üyelerine Özel İndirim

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile DCI Dental Center arasında imzalanan protokole kapsamında FTSO üyeleri indirimli hizmet alacak.

Fethiye’de Yazdan Kalma Hava

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Ocak ayına rağmen hava sıcaklıkları 15 derecenin üstünde seyir ediyor. Haliyle güzel havayı gören vatandaşlar kendini dışarıya attı.

Muğla’da okul sporları yıldızlar tenis il birincisi belli oldu

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından okul sporları yıldızlar kızlar Tenis İl birinciliği müsabakaları sona ererken, dereceye giren okullar ödüllerini aldı.

Arena Fethiye Boks Kulübü Sporcuları Fethiye’yi Temsil Edecek

Arena Fethiye Boks Kulübü sporcuları gençler Muğla İl Boks seçmelerine katıldılar. Türkiye Ferdi Boks şampiyonasında Fethiye’yi temsil edecek sporcular dereceye girerek altın ve gümüş madalya kazandılar.

Dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde 'Büyük Atatürk Koşusu' düzenlenirken, dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Gençlik Spor Muğla Müdürü Tenis Şampiyonları ile bir araya geldi

Muğla tenis kulübü olarak, Türkiye tenis federasyonu faaliyet programında yer alan 2023 yılı yaz kupaları ve hafta sonu turnuvalarında dereceye giren şampiyonlar Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş ile bir araya geldi.