Devlet Memurları Haberleri

Devlet Memurları Haberleri

Büyükşehir Zabıta sınavları devam ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere, Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre itfaiye ve zabıta memuru alımları devam ediyor.

Devlet Memurları Yemin Ettiler

Fethiye Belediyesi’nde görev yapan sözleşmeli 38 personel 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun ilgili maddesine göre Türk Bayrağı üzerine yemin ederek, devlet memuru olarak göreve başladı.

BELEDİYE PERSONELLERİ YEMİN EDEREK DEVLET MEMURU OLDU

Ula Belediyesi bünyesinde çalışan ve “Devlet Memurları Kanunu ve Bazı Kanunlar ile 663 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun” ile memuriyete başlayan 13 sözleşmeli personelin yemin töreni Nail Çakırhan toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Girgin: taşeron işçiye verilen sözler tutulsun!

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Devlet Memurları Kanunu hakkında Plan ve Bütçe Komisyonu’nda görüşülen kanun teklifinde yaptığı konuşmada asgari ücretlilerin, 4/C'den 4/B statüsüne geçirilen özelleştirme mağdurlarının ve kadro bekleyen taşeron işçilerin sorunlarını gündeme getirdi.

Türk Büro-Sen’den 3600 Ek Gösterge Açıklaması

Türk Büro-Sen Muğla Şube Başkanlığı tarafından 3600 ek gösterge konusunda basın açıklaması yapıldı. Yapılan basın açıklamasında 3600 ek gösterge denilen, devlet memurlarına ek gösterge artışı düzenlemesinin yalnızca belli meslek grupları için öngörülmesinin ve dar bir kapsamda ele alınmasının var olan sorunları çözemeyeceği ifade edildi.