Didim Haberleri

Didim Haberleri

Didim, İzmir’deki fuarda yerini aldı

Didim, bu yıl 17.’si gerçekleştirilen, Türkiye ve dünyanın dört bir yanından turizm profesyonellerini bir araya getiren Travel Turkey İzmir Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresi’nde yerini aldı.

Muğlaspor Nerede Taraftarı Orada

Bölgesel Amatör Lig 5.Grup'ta mücadele eden Muğlaspor, konuk olduğu Didim BS'yi deplasmanda 1-3 mağlup etti. Muğlaspor’a gönül veren taraftar, takımını Didim’de yalnız bırakmadı.

Muğlaspor Kazanmasını Bildi: 1-3

Bölgesel Amatör Lig 5.Grup’ta mücadele eden Muğlaspor, konuk olduğu Didim BS’yi Batuhan, Mehmet ve İbrahim’in golleriyle 1-3 mağlup etti.

Muğlaspor, Didim deplasmanda

BAL Ligi 5.Grup 1.Hafta mücadelesinde Muğlaspor, Aydın ekibi Didim Belediyespor’a konuk olacak. Mücadele, 15 Ekim Pazar günü 14.00’te Didim Atatürk Stadı’nda oynanacak. Muğlaspor, yaptığı antrenmanlar ile maça sıkı bir şekilde hazırlanıyor.

Usta raketler, şampiyonluk için ter dökecek

 Aydın’ın Didim ilçesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Osman Bayrakdar Yılı Analig Tenis Bölge Turnuvası’nda korta çıkacak olan usta raketler şampiyonluk için ter dökecek.

“Steam ile Denizleri Koruyorum” Projesi İçin Yarıştılar

DenizTemiz Derneği/ TURMEPA bu yıl “STEAM ile Denizleri Koruyorum” projesinin 8’incisini gerçekleştirdi. Projeye Muğla ve Didim’den katılan 12 öğretmen, aldıkları STEAM eğitimleri sonrasında öğrencilerle birlikte denizi ve çevreyi koruyan teknoloji odaklı projeler hazırladılar.

Turizmciler uyardı! “Bayramda dolandırılmayın”

Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkartılması, başta Akdeniz ve Ege sahilleri olmak üzere tatil destinasyonlarında yoğun rezervasyon talebi oluşturdu. Kıyı destinasyonlarında Antalya'da Alanya, Side, Belek, Kemer ve Kaş öne çıkarken Ege'de Kuşadası, Didim, Bodrum, Marmaris ve Fethiye tercih ediliyor. Kültür turlarında ise Kapadokya ilk sırada yer alıyor.

ERMAŞ MUĞLASPOR'DA URHAN İLE YOLLAR AYRILDI

Bölgesel Amatör Lig 9. Grupta mücadele eden Ermaş Muğlaspor, Didim Belediyespor karşılaşmasında kendi evinde yenilmesinin ardından Teknik Direktör Egemen Urhan ile yollar ayrıldı.

ERMAŞ MUĞLASPOR KENDİ EVİNDE LİDERLİĞİ KORUYAMADI

Bölgesel Amatör Lig 9. Grupta bugün oynanan Ermaş Muğlaspor ile Didim Belediyespor arasında oynan maçta Ermaş Muğlaspor kendi sahasında 2-0 mağlup oldu.

DİDİM'DE ARACI İLE ÇARPTIĞI KİŞİNİN ÖLÜMÜNE NEDEN OLAN ŞÜPHELİ MUĞLA'DA YAKALANDI

Aydın Didim ilçesinde motosikletli silahlı saldırganların ateş açması ile başlayan olayda saldırıya uğrayan kişilerce takip edilen motosikletteki bir kişi aracın çarpması sonucu öldü.

YUNAN MEDYASI TACİZİ YİNE ÇARPITTI

Aydın’ın Didim ilçesi Tekağaç açıklarında Türk karasularında avlanan Türk balıkçılarını taciz eden Yunan Sahil Güvenlik ekiplerinin haberini paylaşan Yunan medyası, Türk balıkçıların Yunan karasularında olduğunu ve Türk Sahil Güvenlik ekiplerinin Yunanistan Sahil Güvenliğini taciz ettiğini ileri sürdü.

Muğlaspor hazırlık maçlarını sürdürüyor

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Muğlaspor, yeni sezon hazırlıklarında Didim Atatürk Stadı'nda Didim Belediyespor ile karşılaşırken sahadan 2-1 galibiyetle ayrıldı.

ERMAŞ MUĞLASPOR HAZIRLIK MAÇLARINI SÜRDÜRÜYOR

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Ermaş Muğlaspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Didim Atatürk Stadı'nda Saygın Yapı Didim Belediyespor ile hazırlık maçı gerçekleştirdi. 

FETHİYE, UŞAK VE DİDİM ODALARI ARASINDA KIYAS ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası ile Didim Ticaret Odası arasında iyi uygulama örneklerini geliştirmek amacıyla kıyas çalışması yapıldı.

Bina güçlendirme ve tadilat işi yaptırılacak

Basın İlan Kurumu İlan Portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Didim İlçesi Huzurevi bina güçlendirme ve tadilat yapım işi ihale edilecek.

Bina onarımı yaptırılacak

Basın İlan Kurumu İlan Portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre;  Aydın İli Didim Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürlüğü Tesislerinde Bulunan A, B, C Ve D Blokların Genel Onarım İşi ihale edilecek.

Muğla’da işlenen cinayetin zanlısı Didim’de yakalandı

Muğla'nın Ortaca İlçesi'ndeki bir reklam ajansında çalıştığı öğrenilen ve 12 Şubat 2011 günü öldürülen bir çocuk babası Yusuf Yılmaz'ın katillerinden ve 33 yıl hapis cezası bulunan, Abdurrahman Apçin (39) Aydın'ın Didim ilçesinde emniyet güçlerince yakalandı.

İRLANDA'DAN DİDİM'E GELEN GENÇ ÖLÜ BULUNDU, 2 ARKADAŞI İSE YOĞUN BAKIMDA

Aydın’ın Didim ilçesine tatil için gelen 3 İrlandalı gençten 25 yaşındaki Ritchie Molloy kiraladığı evde ölü bulundu. Diğer 2 İrlandalı genç ise komaya girerek Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Denizlerin Geleceği Çocuklara Emanet

Projesi ile Dalaman, Bodrum ve Didim bölgelerindeki 6 köy ilkokulunda bulunan 200’e yakın çocuğa denizlerin önemi anlatıldı.