Dilberoğlu Haberleri

Dilberoğlu Haberleri

İl Emniyet Müdürü Dilberoğlu’ndan veda mesajı

Muğla İl Emniyet Müdürüyken, Cumhurbaşkanlığı kararı ile Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı’na Başmüfettiş olarak atanan Süleyman Suvat Dilberoğlu veda mesajı yayımladı.

İl Emniyet Müdürü Dilberoğlu merkeze alındı

Muğla’da 4 yıldır görev yapan İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile merkeze alındı.

Vali Tavlı, şehit aileleri ve gaziler ile iftarda buluştu

İftar Programına Muğla Valisi Orhan Tavlı ve eşi Ayşe Tavlı 'nın yanı sıra Ula Kaymakamı Baha Başçelik, Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Sahil Güvenlik Güney Ege Grup Komutanı Yarbay Süleyman Ercan, kurum müdürleri, şehit aileleri gaziler ve gazi aileleri katıldı.

Gaziler onuruna yemek

Muğla Öğretmenevinde düzenlenen programa Muğla Valisi Orhan Tavlı ve eşi Ayşe Tavlı'nın yanı sıra Muğla milletvekilleri Yelda Erol Gökçan, Süleyman Girgin, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumhur Çoban, Muğla Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Sahil Güvenlik Güney Ege Grup Komutanı S.G. Yarbay Süleyman Ercan, siyasi partilerin il başkanları Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kıbrıs Gazisi Süleyman Taşkesen, Gaziler, Gazi aileleri ve Şehit aileleri katıldı.

Marmaris barlar sokağında ‘huzur ‘operasyonu

Türkiye'nin gözde turizm kentlerinden Marmaris'te gece saatlerinde huzur operasyonu gerçekleşti. Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Barlar sokağı ve liman kısmındaki meknların denetimlerini takip etti, esnaf ile görüştü.

Muğla’da ‘Trafik Güvenliği Günü ve Haftası’ etkinliği

Karayolları Trafik Güvenliği Günü ve Trafik Haftası etkinlikleri çerçevesinde Menteşe'de gerçekleştirilen etkinliklere İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Trafikten sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Temel, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Kayhan Dadaşoğlu ve diğer trafik paydaş kurum temsilcileri katıldı.

Emniyet Müdürü Dilberoğlu şehit aileleri ve gaziler ile buluştu

Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu Muğla Şehit aileleri ve gaziler ile bir araya geldi.

Muğla’nın turistik ilçelerine 333 bin araç girişi oldu

Muğla İl Güvenlik ve Asayiş toplantısı Vali Orhan Tavlı Başkanlığında yapıldı. Kurban Bayramı tatilinde uygulanan trafik tedbirlerinin değerlendirildiği toplantıya; İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yusuf Kenan Topçu, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu ve Sahil Güvenlik Güney Ege Grup Komutanı Binbaşı Süleyman Ercan katıldı.

Vali Tavlı, Fethiye ve Göcek Koylarında incelemelerde bulundu

Muğla Valisi Orhan Tavlı, yat turizmi ile ünlü ve mavi yolculuk tutkunlarının vazgeçilmez rotalarından biri olarak öne çıkan Fethiye ve Göcek Koylarında incelemelerde bulundu.

Dilberoğlu, “Deniz turizmine hazırlık yapılıyor”

Muğla sahillerinde deniz hudut kapılarında inceleme yapmak için gelen Göçmen Kaçakçılığı ile Mücadele ve Hudut Kapıları Daire Başkanı Özer Korkmaz beraberinde Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu ile birlikte Fethiye’ye polis helikopteriyle geldiler. Polis helikopterinin ineceği Fethiye Şehir Stadında çalışma yapan Fethiyesporlu futbolcu ve teknik adamlar, helikopterin ineceği haberini alınca antrenmanı kesip, yan sahaya geçip burada devam ettiler. Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, “Yurt içi ve yurt dışından gelecek misafirlerimizle ilgili en iyi düzeyde hizmet verebilmek için hudut kapılarımızın gerek fiziki koşullarını gerekse içinde yaşadığımız kurumsal sıkıntıları çözme anlamında başkanımız Ankara’dan geldi” ifadelerini kullandı.

Muğla’ da dinamik denetim süreci başladı

İçişleri Bakanlığı’nın, 81 İl Valiliğine gönderdiği ‘Dinamik Denetim Süreci’ konulu genelgesi kapsamında, ülkemiz genelinde uygulanan Covid-19 tedbirleri denetimleri, Muğla’ da Vali Orhan Tavlı’nın katılımıyla Menteşe İlçesinde gerçekleşti.

Köpeği ile donma tehlikesi geçiren vatandaşın imdadına yetişen polisler ödüllendirildi

Menteşe-Yatağan karayolu üzerinde köpeği ile soğuk havada mahsur kalan ve donma tehlikesi geçiren vatandaşın ve köpeğinin yardımına yetişen trafik polisleri, Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu tarafından ödüllendirildi.

Emniyet Müdürü, doğum günü pastasını heyelan yerinde kesti

Muğla İl Emniyet Müdürü Suvat Dilberoğlu doğum günü pastasını heyelan yerinde ekipler ile beraber kesti.

DİLBEROĞLU, “ŞAHISLAR GÖZALTINA ALINIP ADLİYEYE SEVK EDİLDİ”

Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, turizm sezonunun başlaması dolayısıyla Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi Salonu’nda bir toplantı gerçekleştirdi. Dilberoğlu, “Fethiye’de turizm sezonunun başlaması dolayısıyla arkadaşlarımıza gerekli konularda hassasiyetleri ve motivasyonlarını arttırmak, burada verimli hizmet sunulabilmesi adına talimatlarımızı aktardık” dedi.