Diş Sağlığı Haberleri

Diş Sağlığı Haberleri

Diş Sağlığımızı Nasıl Koruyabiliriz? Fethiye’de Diş Hekimi Açıklamalarda Bulundu

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Ölüdeniz’de bulunan HDC Diş Kliniği’nde mesul müdürü olarak görev yapan diş hekimi Kazım Soyutemiz, diş sağlığını korumanın altın formüllerini açıkladı.

Müdür Küçüker’den Fethiye Kaymakamı Ertaş’a ziyaret

Yeni görev yerine başlayan Fethiye Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Müdürü Gökhan Küçüker, Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ı ziyaret etti.

Europe Smile Center’da, FTSO Üyelerine Özel İndirim

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile Europe Smile Center Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği arasında imzalanan protokolle FTSO üyelerine özel indirim uygulanacak.

Muğladent Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği'nde yüzde 20 İndirim

MUTSO ile Muğladent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği  arasında imzalanan indirim protokolü kapsamında, Oda üyelerine yapılan işlemlerde yüzde 20 indirim uygulanacak.

Muğla Dişhekimleri Odası’ndan Anlamlı Güne Çelenk

Muğla Dişhekimleri Odası, 22 Kasım 'Türk Diş Hekimliği Günü' ve 22 Kasımı içine alan hafta 'Toplum Ağız ve Diş Sağlığı Haftası' günü sebebiyle çelenk sunma töreni düzenledi.

Özel eğitim kurumlarına “Ağız ve Diş Sağlığı Eğitimi” verildi

Kasım Toplum Ağız ve Diş Sağlığı Haftası etkinlikleri çerçevesinde, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Görevlileri tarafından “Özel Eğitim Kurumları Eğitmenlerine ağız ve diş sağlığı eğitimi” verildi.

FTSO ÜYELERİNE ÖZEL HOLİDENT’TE İNDİRİM

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile Holident Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi arasında imzalanan protokol uyarınca FTSO üyelerine özel indirim uygulanacak.

Hastane çilesi bitmiyor

Fethiye Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde dişlerini yaptırmaya giden emekli polis Bekir Doğan dişlerini yaptıramadığı için isyan etme noktasına geldiğini ifade etti. Artık intihar etmeyi düşündüğünü bile söyleyen Bekir Doğan yetkililere “Bana reva görülen bu mu?” diye sordu.

BELEDİYE, DOC POLİKLİNİĞİ İLE ANLAŞMA YAPTI

Fethiye Belediyesi, DOC Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ile belediye çalışanları ve birinci derece yakınlarına yüzde 20 indirim anlaşması yaptı.

GREV DEVAM EDİYOR

Fethiye'de görev yapan sağlık çalışanları grevin 2. gününde Fethiye Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nde toplanarak basın açıklaması yaptılar. Sağlık çalışanları yaptıkları basın açıklamasında 'Emeğimiz için, haklarımız için, sağlığımız için, acil taleplerimizin karşılanması için grevdeyiz' dediler.

Doktordan Vicdani Eylem

Fethiye Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde Diş Doktoru olarak görev yapan Cenk Balcıoğlu bir zincir marketten maaşlarına zam istedikleri için işlerine son verildiği iddia edilen 257 işçi için markette eylem yaptı.

Doktorlar Bir Günlük Grevde

Sağlık çalışanları çalışma koşullarında artan zorlukları ve ekonomik krizin etkisi ile kötüleşen ekonomik şartlarını duyurmak adına Fethiye Devlet Hastanesi Önü’nde ve Ağız Diş Sağlığı Merkezi Önü’nde basın açıklaması yaparak bir günlük iş bırakma eylemi gerçekleştirdiler.

Oyalama Değil, Hakkımızı İstiyoruz!..

TBMM'deki düzenlemenin geri çekilmesi nedeniyle hekimler bugün iş bırakma eylemi gerçekleştirdi. Acil sağlık hizmetleri dışında hizmet vermeyen Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hekimleri yaptıkları açıklama ile “Oyalama değil, hakkımız olanı istiyoruz!” dediller.

Diş protez havalandırma işi yaptırılacaktır

Basın İlan Kurumu İlan Portalı ilan.gov.tr'de Yer Alan İlana Göre, Aydın Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Diş Protez Havalandırma Yapım İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir

Diş Hekimi Yürük, Fethiye'ye 2 kupayla döndü

3-4 Temmuz’da Ankara’da gerçekleşen Shell Helix 2021 Türkiye Ralli Şampiyonasın ikinci yarışı olan 47. Hitit Rallisine katılan DOC Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurucusu Diş Hekimi Özgür Yürük, Historic 1 kategorisini ikinci, genel klasmanı ise üçüncü sırada başarıyla tamamlayarak Fethiye’ye 2 kupayla döndü.

10 bin 817 öğrenciye diş macunu ve fırça

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın Ağız ve Diş Sağlığı haftası dolayısıyla her yıl geleneksel hale getirdiği, ‘Öğrencilere diş macunu ve fırçası dağıtımı’ bu yıl Esenköy Şehit Er Asım Özdemir İlkokulu’nda başladı. Dağıtım programına, Başkan Yardımcısı Güzide Özkaya, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hakan Yurtseven ile katılırken, Çocuk Diş Hekimi Dr. Fethiye Gökçe Gençay, öğrencilere diş sağlığı konusunda bilgiler aktardı. Hafta boyunca 10 bin 817 öğrenciye diş fırçası ve macunu dağıtılacak.

14 MART TIP BAYRAMI TÖRENLE KUTLANDI

14 Mart Tıp Bayramı ve tıbbiye öğrencilerinin işgale başkaldırışının 99. yıl dönümü Fethiye'de de sade bir törenle kutlandı. Fethiye Beşkaza Meydanı Atatürk Anıtı önündeki törene Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ruhsar Doyuk, Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Yavuz Okulu, Ağız ve Diş Sağlığı Başhekimi Erdinç Ural, hekimler, sağlık görevlileri, özel hastanelerin yetkilileri, Sağlık Yüksek Okulu ve Sağlık Lisesi öğrencileri ile vatandaşlar katıldı.

İLK 6 AYDA 77.365 KİŞİYE POLİKLİNİK HİZMETİ

Muğla Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı Fethiye Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi 2016 yılında 143 bin 893, 2017 yılının ilk 6 ayında 77 bin 365 poliklinik hizmeti verdi.

Diş Macunu ve Fırçalar Miniklere Dağıtıldı

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın Ağız ve Diş Sağlığı haftası dolayısıyla her yıl geleneksel hale getirdiği ‘Öğrencilere diş macunu ve fırçası dağıtımı’ Günlükbaşı İbrahim Gül Anasınıfı'nda başladı. Fethiye’de ilköğretim okullarına diş macunu ve fırça dağıtımının yapılacağı programa, Başkan Yardımcısı Mete Atay ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Halime Ok ile katılırken, Çocuk Diş Hekimi Dr. Fethiye Gökçe Gençay, öğrencilere diş sağlığı konusunda bilgiler aktardı. Hafta boyunca 9 bin 500 öğrenciye diş fırçası ve macunu dağıtılacak.