Dispanser Caddesi Haberleri

Dispanser Caddesi Haberleri

Fethiye Caddeleri Kadın Şoföre Emanet

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Temizlik İşleri Müdürlüğünde görevli evli 2 çocuk annesi Canan Demirel, zemin süpürme aracında hem şoförlük yapıyor, hem de Fethiye caddelerinde süpürme ve yıkama işlemini gerçekleştiriyor.

Karaca esnafların aşure dağıtımına katıldı

Fethiye’de Dispanser Caddesi 501 sokak üzerinde iş yeri olan esnaflar bir araya gerek aşure gününde kazan kaynattı. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca esnafların daveti üzerine aşure dağıtım alanına geçti. Vatandaşlar Karaca’ya ilgi gösterdi.

İyi Parti ‘den Yaz Seferberliği

İyi Parti Fethiye İlçe Teşkilatı Fethiye’de esnaf ziyaretlerine başladı. 2023 yılının Haziran Ayı’nda yapılacak seçimlere bir yıldan az bir zaman kala İyi Parti seçim startını hızlı verdi. Parti teşkilatı Dispanser Caddesi ve Çarşı Caddesi’nde bulunan esnafları ziyaret etti İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban bu ziyaretleri düzenli olarak yaparak Fethiye’nin 41 mahallesini gezeceklerini ifade etti.

Tütüncünün hayvan sevgisi

Cumhuriyet Mahallesi 501 Sokak ile Dispanser Caddesi Kavşağı’nda bulunan çok sayıda güvercini yoldan geçen vatandaşların yanı sıra 501 Sokak üzerinde bulunan tütüncü Sabri Tanrıverdi besliyor.

Fethiye’de 15 Temmuz Derneği Açıldı

Fethiye’de yeni kurulan 15 Temmuz Derneği törenle hizmete girdi. Fethiye Dispanser caddesinde ki Arıkaya pasajında hizmet verecek olan Fethiye 15 Temmuz Derneği’nin açılış törenine ilgi büyük oldu. Kurucu Dernek Başkanı Harun Balcı “15 Temmuz Destanı Sayın Cumhurbaşkanımızın dik duruşu ve kararlı iradesi, yüce milletimizin sarsılmaz azmi,yüksek iradesi,vatanseverliği ve kahramanlığı ile TSK içerisinde ülkesine ve demokrasiye sahip çıkma azmiyle milli iradeye bağlı kalan kahraman askerlerimizin kararlılığı, emniyet güçlerimizin şanlı cansiperane direnişiyle kazanılmış ve tarihe altın harflerle yazılmış şanlı bir demokrasi zaferidir”dedi

EMLAKÇILARDAN AFRİN ŞEHİTLERİ İÇİN LOKMA İKRAMI…

Fethiye Emlakçılar Derneği Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen askerler için lokma döktürdü. Fethiye Emlakçılar Derneği Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen askerler için Dispanser Caddesinde lokma döktürülüp; Kuranı Kerim okundu ve dualar edildi. Dispanser mevkiinde yapılan lokma hayrına Fethiye Emlakçılar Derneği Başkanı Serdar Oğuz ve dernek üyeleri, Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner ile Fethiye Askerlik Şubesi Başkanı Yüzbaşı Sedat Karabay ve çok sayıda vatandaş katıldı.