Doğum Haberleri

Doğum Haberleri

Başkan Akdenizli’yi Duygulandıran Hediye

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz Durmaz ve kurum çalışanlarının hediyesi Başkan Akdenizli’yi duygulandırdı.

Başkan Akdenizli; “Yörüklerin Vekili Yakup Otgöz'ün 67’nci Yaşını Kutladık”

Seydikemer Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz’e doğum günü sürprizi yaptı.

Fethiyespor’a 23’lük Sağ Bek

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’da forma giyen 2000 doğumlu sağ bek oyuncusu Aziz Aksoy ile sezon sonuna dek anlaşma sağladı.

Seydikemer Devlet Hastanesi Başhekimliğine Uzm. Dr. Dalgıç Atandı

Muğla’nın Seydikemer ilçesi Devlet Hastanesi Başhekimlik görevine Fethiye Devlet Hastanesi Başhekim yardımcısı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Kadın Hastalıkları Doğum uzmanı Doktor Kadir Dalgıç atandı.

Dalaman’dan, Fenerbahçe’ye Transfer Oldu

Muğla Dalaman Atletikspor futbolcusu 2011 doğumlu Vedat Turgut, Süper Lig ekibi Fenerbahçe’ye transfer oldu.

100. Yıl Voleybol Şenliği Başlıyor

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Anısına Menteşe Belediyesi ve Muğla Atılım Spor Kulübü işbirliğinde Mini Voleybol Şenliği düzenleniyor.

10 Kişiden 8’i Hayatının Bir Döneminde HPV İle Karşılaşıyor

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Melih Gündüz kadınlarda en sık görülen 5 kanser türünden biri olan rahim ağzı kanserinin test ve aşı yoluyla “önlenebilir” olduğuna dikkat çekerek, “HPV aşısı virüs içermez, enfeksiyon yapmaz, felç veya kansere yol açmaz. 9 yaşından itibaren kız ve erkek çocuklara uygulanabilir” dedi.

Başkan Gümüş, “Geleceğin Şampiyonlarını Yetiştiriyoruz”

Ula ilçesinde düzenlenen Büyük Atatürk Koşusunda Menteşe Belediyesi Atletizm Takımı sporcularından 2014 doğumlu Meryem Düzen birinci, 2013 doğumlu Baran Üçüncü ikinci, 2013 doğumlu Nazif Daş ise üçüncü olarak madalya kazandılar.

Muğla Büyükşehir Türkan Saylan’ın 88. Doğum Günü’nü Konserle Kutladı

Tıp doktoru, akademisyen, yazar, eğitimci ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin (ÇYDD) eski genel başkanı Türkan Saylan için 88. doğum gününde Muğla Büyükşehir Belediyesi anma konseri düzenledi.

Datçalı genç Manisa Futbol Kulübü'nün alt yapısına transfer oldu

Muğla'nın Datça ilçesinde Datça 1923 Futbol Okulu'nda yetişen 2010 doğumlu futbolcu Sedat Efe Sönmez 1.Lig takımlarından Manisa Futbol Kulübü alt yapısına transfer oldu.

Anne adaylarına doğuma hazırlık kursu

Menteşe Belediyesi’nin anne adaylarına ve bebeğin bakımına destek olacak yakınlarına yönelik Doğuma Hazırlık Sınıfında verdiği ‘Bilinçli Gebelik, Güvenli Annelik’ eğitimleri başladı.

Doğuma değil siparişlere yetişerek ekmeğini kazanıyor

Türkiye'de her geçen gün erkek mesleğine adım atan kadınlar, şimdi de moto kuryeliğe adım attı.

Doğuma hazırlık kursu açıldı

Menteşe Belediyesi’nin ‘Bilinçli Gebelik, Güvenli Annelik’ için hayata geçirdiği ‘Doğuma Hazırlık Kursu’ açıldı.

Ayyıldız Gündem’de Çifte Doğum Günü Kutlaması

Fethiye’de yayın yapan Ayyıldız Gündem Gazetesi’nde çifte doğum günü kutlaması gerçekleştirildi. Kurumda muhabir olarak görev yapan Aleyna Cengiz ve köşe yazarı Cengiz Gürhan, doğum günlerini eğlenceli bir organizasyon ile kutladı. 

Yunus Önder’den Doğum Gününde Anlamlı Bağış

Bu yıl 671’ncisi düzenlenen tarihi Elmalı yağlı güreşlerine Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk’ün davetlisi olarak katılan aslen Elmalı doğumlu olan tanınmış iş insanı Yunus Önder yapmış olduğu 1 milyon TL’lik bağışla güreşlere damga vurdu. 

2023-2024 Yılı Eğitim Öğretim Burs Başvuruları Başladı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından karşılıksız verilen öğrenci bursları için başvurular başladı. 8 Eylül 2023 Cuma gününe kadar devam edecek başvurular için Fethiye-Seydikemer doğumlu olmak veya Fethiye ya da Seydikemer'de ikamet etmek gerekiyor.

Başkan Akdenizli ve Rafet El Roman'a Doğum Günü Sürprizi

Seydikemer Belediye Başkanı B.Önder Akdenizli ve sevilen sanatçı Rafet El Roman, aynı sahnede doğum günü pastası kesti.

Başkan Akdenizli'ye doğum günü sürprizi

Seydikemer Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ile Personeli, Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli için sürpriz kutlama programı hazırlayarak doğum gününü kutladı.

Özcan Deniz, Orhan Gencebay’ın doğum gününü sahneden kutladı

Bodrum Yalıkavak Günay sahnesine çıkan Özcan Deniz, sahnede Orhan Gencebay’ın doğum gününü kutladı.

Başkan Karaca’ya doğum günü sürprizi

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya, Fethiye Belediyesi personeli tarafından doğum günü sürprizi hazırlandı.

Berkin Taşkın, Adana 1954 FK’ya transfer oldu

Yeni sezona iddialı bir şekilde, transfer çalışmalarını sürdüren Adana 1954 FK son olarak TFF 2.Lig ekiplerinden Fethiyespor forması giyen 22 yaşındaki Marmaris doğumlu orta saha oyuncusu Berkin Taşkın ile 2 yıllığına anlaşmaya vardı.

Depremzede Elif’e sürpriz doğum günü

6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası Muğla’nın Ortaca ilçesine Elbistan ilçesinden gelen Maden ailesinin 5 yaşındaki kızları Elif için Ortaca Kaymakamı ve Belediye Başkanı sürpriz doğum günü düzenledi.

Eren Albayrak’ın doğum günü kutlandı

Bodrumspor’lu Eren Albayrak’ın doğum günü kutlandı.

“Merhaba”, logosunu arıyor

Balıkçı’nın 133. doğum gününde, dünyaya seslendiği “Merhaba”sı küresel bir barış ve dostluk çağrısına dönüşüyor.

LOKMAN HEKİM ESNAF HASTANESİ’NDE DEPREMZEDE ÇİFTİN İKİZ ÇOCUKLARI OLDU

21 Şubat Salı günü Gaziantep’den Fethiye’ye gelen depremzede çift Ahmet ve Esra’nın ikiz çocukları oldu.

MUĞLASPOR U-11 TAKIMI EFELER CUP TURNUVASINDA YER ALACAK

2011-2012 doğumlu sporculardan oluşan Muğlaspor U-11 takımı, Aydın’da düzenlenen Efeler Cup futbol turnuvasına katılıyor.

KAZADA ÖLEN CEREN'İN SON GÖRÜNTÜLERİ VE OLAY YERİNDE YARDIM ÇIĞLIKLARI GÖRÜNTÜSÜ ORTAYA ÇIKTI

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, alkollü olduğu ileri sürülen M. B. isimli şahsın Kullandığı otomobil kontrolünden çıkıp, dereye uçan otomobilde arkadaşı Öykü Kasımoğlu ile hayatını kaybeden Ceren Ceylan'ın, kazadan 4 saat önceki doğum günü paylaşımı ve olay yerinde bir vatandaş tarafından görüntülenen o anlarda M.B isimli şoför tarafından 'ölüyor ölüyor yetişin' dediği yardım çığlığı attığı görüntüler ortaya çıktı.

DOĞUMA BİR HAFTA KALA BEBEĞİ İLE BİRLİKTE HAYATINI KAYBETTİ

Muğla'nın Yatağan ilçesinde 25 yaşındaki hamile bir kadın doğuma bir hafta kala evinde ölü olarak bulundu.

SELİN KÖKTENER’E SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’in eşi Selin Köktener’e sürpriz doğum günü programı düzenlendi. Düzenlenen programda Selin Köktener’in mutluluğu yüzünden okundu.

MÜDÜR DADAŞOĞLU’NDAN DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ

Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, yüzde 40 engelli Alperen Şeyda’ya doğum günü hediyesi motosiklet taktim etti.